Snel en makkelijk besteld

Snel en makkelijk besteld. Hierna snel geleverd.

Snelle bezorging ondanks kerstdrukte!

Ondanks de kerst drukte heb ik het cadeau voor mijn man op tijd ontvangen.

Bestelde product zou gewoon op voorraad�

Bestelde product zou gewoon op voorraad zijn en een dag later geleverd worden. Echter enkele dagen voor kerst krijg ik een mail dat de order niet doorgaat. Waarom, geen idee. Gelukkig nog net op tijd elders kunnen bestellen.

Aftercare is een DRAMA.

Aftercare is een DRAMA. Wederom een week verder zonder enige reactie vanuit BOXXER. Zoals gezegd. Aftercare geeft niet thuis! En het 085- nummer is nu niet bereikbaar, of ben ik geblokkeerd Boxxer? ����� Retour sturen voor poging 6? Ik wil niet eindeloos vruchteloos heen en weer sturen? Ik wil een permanente oplossing. Dat is die zgn reparatie niet meer. Het is duidelijk dat dat geen oplossing biedt.

Vanaf begin steeds persoonlijk op�

Topservice Vanaf het begin steeds persoonlijk op de hoogte gehouden van de leveringsproblemen van de door mij bestelde Airfryer. Snelle reactie op de door mij verzonden mailtjes. Topservice! Ik zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van BoXXer

snelle levering!

snelle levering!

Hele mooie aanbieding voor JBL tune�

Hele mooie aanbieding voor JBL tune flex oortjes. Kende deze aanbieder nog niet, dus even recensies gecheckt. Helemaal prima! Snel verstuurd. Tevreden met geleverde service.

Goeie prijs

Goeie prijs. Zeer snel geleverd..

Aftercare is een DRAMA

Aftercare is een drama. Laptop voor dochter gekocht toen ze naar de eerste ging. Na enige tijd gebruik opgestuurd voor reparatie. Betaald voor die reparatie en sindsdien is het bal. Na 5 keer retour sturen werkt het gewoon nog steeds niet. Van de foutmelding(EN!) filmpjes gemaakt. Elke keer wordt er verscholen achter het feit dat ze wachten op reactie van de vertegenwoordigers van Lenovo. Let op: dit begon te spelen in de 1e klas, mijn dochter zit nu in de 3e! Er wordt alleen gereageerd als ik de stand van zaken vraag en vaak is het dan hetzelfde: 'we wachten zelf ook nog' Op mijn voorstel om dan maar tegen een (sterk gereduceerde) prijs een nieuwe laptop op te sturen, zodat wij er als consument tussenuit kunnen, wordt gezegd dat 'de leidinggevende' daar niet mee akkoord gaat, terwijl ik die leidinggevende vervolgens niet te spreken krijg. Ik denk dat het heel realistisch is dat ik de laptop niet voor de 6e keer wil opsturen, maar Boxxer geeft dan ook niet meer thuis. Houdt er rekening mee. het zal een prima shop zijn. Als het mis is, geven ze niet thuis. ������ Beste Nick, Aardige reactie, ware het dat deze niet klopt. De laptop is namelijk niet bij Lenovo, maar bij mij. Je loopt dus al 1* heen en weer sturen achter. De enige passende reactie is dan ook het accepteren van mijn voorstel.

Goede service en goed product

Makkelijk te bestellen en correcte levering. Informatie was compleet. Staafmixer ziet er goed uit en werkt goed,

Tout ses bien pass�

Tout ses bien pass� Merci

Problemen met wasmachine

Ik had problemen met mijn wasmachine. Heb s'ochtends gebeld met Bas Witgoed en hij had voor s'middags een monteur geregeld. Het probleem is verholpen en ik ben heel blij met de service, vriendelijkheid en snelheid van het bedrijf.

Product spoedig geleverd vanuit BoXXer-Geleen

Ik was op zoek naar een elektrische Tandenborstel. Namelijk de Oral-B PRO 600 CrossAction - Orange edition. Deze bleek online uitverkocht te zijn. Deze was alleen nog voorradig bij de vestiging BoXXer-Geleen. Na email-contact met BoXXer-Geleen werd deze spoedig verzonden.

Boxxer werkt niet in het buitenland

Boxxer werkt niet in het buitenland. Je bent dan aangewezen op je bundel en de kwaliteit van onze bundels is bedroevend. Ik kan heel vaak niet via data werken.

Ze liegen

Ze liegen. Laptop moederbord onherstelbaar beschadigd. zeggen dat het niet hun schuld is

Alles goed

Alles goed, snelle levering goed product

Prima zaak

Prima zaak. Goeie service en goed advies

Very good quality and fast delivery!

Very good quality and fast delivery!

Vlotte levering

Vlotte levering. Scherpe prijs. Levering mag klantvriendelijker

PRIMA

Snelle levering, goede prijs. Alle reden om een volgende bestelling bij hen te plaatsen.

jbl tour pro+ tws

Het product dat ik gekocht heb werkt goed, en het product werd binnen een dag geleverd. Dat is een hele fijne ervaring.

super

s'avonds besteld, s'morgens geleverd Belgi� zeer scherpe prijs! Bedankt, Erik

Prima produkt en super snelle levering!

Prima produkt en super snelle levering!

Als liep volgens afspraak Top!

Als liep volgens afspraak Top!

Prima op afspraak geleverd.

Prima op afspraak geleverd.

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.