De'Longhi Radia S TRRS1225 Olieradiator

Voor Boxxer niets dan lof. Artikel niet op voorraad, maar toen dat wel zo was kon ik eenvoudig bestellen. H��l groot minpunt is de bezorger, te weten DHL. In plaats van zich aan de regels te houden (briefje achterlaten etc) is mijn bestelling tegen de voorgevel achtergelaten. Digitaal zag ik mijn handtekening voor ontvangt staan. Ik was niet eens thuis...

Goede kwaliteit en prijs

Goede kwaliteit en prijs Goede snelle levering.

Slechte service

Slechte service als er wat stuk is. Ben nu al bijna twee jaar verder! En dan moet ik de kosten betalen. Ben al vanaf de eerste maand bezig. Bedankt voor u reactie. Maar ik hoef nooit geen contact meer met die man. Liegt en bedriegt. Ik heb geluk dat ik hem nu niet direct op z'n woord geloofde anders was ik weer 200 euro lichter!

Snel geleverd en conform beschrijving

Snel geleverd en conform beschrijving

Alles super netjes geregeld

Alles super netjes geregeld

Besteld en betaald maar volgende dag�

Besteld en betaald maar volgende dag bleek het product niet leverbaar. Geld keurig retour na een paar dagen

Duidelijke website met goed aanbod

Duidelijke website met goed aanbod. Snelle en correcte bezorging.

Super! Alles precies zoals afgesproken geleverd.

Super! Alles precies zoals afgesproken geleverd.

???!

Ik had een gaming laptop gekocht, en het kostte 850, maar door de btw kwam er nog 250 erbij?!

Geschulpte snackbakjes gekocht .

Geschulpte snackbakjes gekocht en die zijn zeer snel bezorgd. Dit was de eerste keer dat we bij BoXXer bestelden en onze ervaring is prima. Net als de prijs die een stuk lager was als bij de leverancier die ze normaal aan ons levert en die de bakjes al een tijd niet in voorraad heeft. Een aanrader.

Snel in huis TOP!!!

Vrij snel geleverd Heb mijn dolce gusto apparaatje mee genomen naar Turkije/Griekenland en elke ochtend/avond zelfs in de middag genoten van lekkere bakkie Een tevreden mens top!!!!

pluim

vriendelijk personeel en altijd behulpzaam

Kan beter

Goederen via de webshop 0besteld en betaald, na 2 dagen een bericht dat de goederen voorlopig niet meer leverbaar zijn. Had dit niet tijdens het bestellen aangegeven kunnen worden? Wel een pluspunt dat het betaalde bedrag direct is terugbetaald

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Ben heel blij met mijn wasmachine met

Ben heel blij met mijn wasmachine met grote opening - heb meteen dekbedden gewassen - ging prima. Ook de bezorging verliep naar volle tevredenheid. 5 sterren voor Boxxer. Mijn beste keuze.

Een Apple Airtag besteld

Een Apple Airtag besteld, snel en netjes geleverd! Niks op aan te merken en een fijne ervaring�

Goede service.

Goede service. Heb een redelijk oude monitor hier gekocht (3 jaar oud) en hij was zo goed als nieuw! Ik had een beetje beschadigde doos en casing verwacht maar dat was niet het geval.

Foutje snel opgelost, top!

Helaas ging er even iets mis bij de communicatie naar de transporteur, maar na 1 mailtje was dat snel opgelost. Goede en snelle service.

Tijdens het betalen met IDeal (ABNAMRO)�

Tijdens het betalen met IDeal (ABNAMRO) werd de betaling door De bank geblokkeerd. Sterker nog, mijn bank-app werd geblokkeerd en ik kon ook geen andere betalingen meer mee verrichten. Na 25 min in de wacht te hebben gestaan werd door de fraudedesk medewerkster verteld dat ze de betalingprovider niet kende/ vertrouwden en de website -Boxxer - er een beetje vaag uit vonden zien (tijdens tel gesprek ging men de site bekijken..) en of ik wel zeker wist de bestelling hier te willen doen. En dan geheel voor eigen risico - zo werd mij medegedeeld en in het bank- systeem genoteerd. Ik heb bovenstaande ook aan Boxxer gemeld en hier geen reactie op gekregen. Tsja .. zou die bank dan toch gelijk hebben?

Dolce gusto

Prima site, en vlugge levering Dolce Gusto bevalt prima

Top producten

Top producten, top service en snelle levering 10/10.

Kenwood radio besteld.

Kenwood radio besteld. Helaas is de ontvangst niet al te best van dit apparaat. Inmiddels een ander type gevonden.

Wij hebben op 23 -4-2022 een beko�

Wij hebben op 23 -4-2022 een beko vaatwasser gekocht .Direct gemeld dat hij niet werkte,krijg eindelijk bericht reparatie aanvraag 50125 komen op 13-05-22 eindelijk langs electronica kapot moesten onder delen bestellen en sinds die niets meer van gehoord,immiddels 6 weken geleden .Dus wij zitten met een nieuwe kapotte vaatwasser.Ik ga morgen onze rijks bijstand verzekering bellen en opgeven bij Kassa. Mooie reclame vaatwasser staat in een vakantie huis dus de gasten wassen lekker met de hand af MVG Fam Vogels.

Top goede retour beleid is gratis.

Top goede service en retour beleid

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.