Heel tevreden

Heel tevreden

Garantie goed geregeld

Zeer goed geholpen door eigenaar Benno met een defecte wasmachine van nog net geen 2 jaar oud, dus nog net garantie. Fabrikant gaf niet thuis, maar Boxxer wel. Mocht voor dezelfde nieuwprijs een nieuwe machine uitzoeken. Prima service.

Eigenlijk niets op aan te merken gewoon�

Eigenlijk niets op aan te merken gewoon alles is goed gegaan verschillende dingen besteld alles snel geleverd ook wat retour gestuurd ook snel afgehandeld Ben tevreden alles naar wens verlopen

Supersnelle levering!!

Supersnelle levering!!

Alles is vlot verlopen

Vlot verlopen, JBL DAB radio 2 dagen na aankoop ontvangen in Belgi�.

Miele airclean filters

Scherpe prijs, snelle levering en weinig verzendkosten!

goed snel duidelijk

goed snel duidelijk

Snelle levering , goede communicatie, product goede prijs / kwaliteit verhouding .

Ik ben zeer tevreden met de snelle�

Ik ben zeer tevreden met de snelle service,hier kan mediamarkt wat van leren.

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site Ruime productkeuze Prima prijs/kwaliteitverhouding Eenvoudige betaalmogelijkheid Snelle levering

Top snel geleverd

Past precies een fijn tussenstuk erg tevree

Keurig behandeld

Keurig behandeld, accuraat gereageerd op vragen. Prima

Keurig volgens afspraak alles binnen

Keurig volgens afspraak alles binnen

TP link werkt naar behoren

TP link werkt naar behoren, vlot en degelijk afgeleverd.

Snelle sevice

Snelle sevice

Snelle probleemloze levering

Snelle probleemloze levering. Product wel duurder dan bij andere leveranciers. Maar was bij anderen niet op voorraad.

Snelle levering en scherpe prijs.

Snelle levering en scherpe prijs.

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.

Uitstekend.

Uitstekend.

Alles goed en snell bezorgt.

Alles goed en snell bezorgt.

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Goede prijs / kwaliteit verhouding Snelle verzending

korrekt

korrekt. Snelle verzending. uitstekende laptop

Netjes op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd

Een vluggerdje.......

Ik geniet ten volle van mijn nieuwe De Longhi espressomachine. Online besteld op zondagavond vanuit Belgie, op dinsdagmorgen reeds afgeleverd. Toppie!

Zending kwijt geraakt door DHL en dan�slechte

Zending kwijt geraakt door DHL en dan kan je als klant niet annuleren zolang DHL iets van een rapport heeft verstuurd. Dus je mag wel betalen maar als het mis gaat ga je gewoon de wachtkamer in en mag je op je geld wachten . Wat een waardeloos bedrijf dit !

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.