Google Nest Cacharol het voordeligst hier gevonden!

Bij BoXXer het goedkoopst mijn favoriete artikel gevonden. Keurig verpakt en verzonden. Dit is de eerste keer dat ik iets heb gekocht hier. Maar zeker nog (voor vele keren) voor herhaling vatbaar. Ik raad zeker BoXXer aan. M Hoekstra IJmuiden

Ouderwets degelijke en eerlijke winkel�

Ouderwets degelijke en eerlijke winkel zonder al teveel mooie verkooppraatjes.

Prettig geregeld

Prettig geregeld. Gebeld of de specifieke koelkast op voorraad was. Besteld en binnen een uur afgehaald in Lichtenvoorde. Helemaal top!

Snelle levering top!

Snelle levering top!

De inventie is heel goed Jodie zet�

De inventie is heel goed Jodie zet paraat met het type kz712

gewoon een goed ding

gewoon een goed ding. Voldoet aan onze wensen, Jammer dat er geen verzendlijst telefoonboek naar het 2e toestel op zit, maar so what

Op zaterdagochtend besteld betekend dus�

Op zaterdagochtend besteld betekend dus op dinsdag tegen vijf in huis verders top

Zeer tevreden, snelle levering en op dit moment bied deze verkoper de goedkoopste product aan.

Snelle goede service

Snelle goede service

Ik heb een tafelmodel vrieskast�

Ik heb een tafelmodel vrieskast besteld, toen ik heb uitpakte bleek het een witte te zijn, terwijl ik een zilverkleurige had besteld!! Helaas had ik de vriezer direct nodig.... Heel erg jammer..

Snelle levering! Top!

Fijne

Fijne, heldere service

Besteld via internet goed aan gekomen

Besteld via internet goed aan gekomen

Perfecte service en snelle levering

Perfecte service en snelle levering

goedkoop

goedkoop, hoge kwaliteit, snelle service

Goede prijzen

Goede prijzen, snelle levering.

Alles verliep prima en snel

Alles verliep prima en snel

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Keurig en op tijd geleverd chauffeur�

Keurig en op tijd geleverd chauffeur netjes en vriendelijk

De bestelling perfect en super snel in�

De bestelling perfect en super snel in goede conditie ontvangt.

Bij het retour brengen van een product�

Bij het retour brengen van een product in de winkel van Winterswijk goed geholpen en geld zonder problemen terug gekregen! Goede Service! Zal mijn Elektronica voortaan hier aanschaffen.

Na wat tegenslag en pech te hebben�

Na wat tegenslag en pech te hebben gehad zijn wij mede dankzij de super service en vriendelijke verkopers uiteindelijk geslaagd met onze Samsung Qled tv! Wij zijn er super tevreden mee.

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering

helaas de mogelijkheid om de sterkte te�

helaas de mogelijkheid om de sterkte te kunnen kiezen ontbreekt op dit model. HD6563/60 dit was niet erg duidelijk bij de aanbiedingen

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.