Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, niet opdringerig. Goede service en uitleg bij Boxxer te Tilburg. Ik had de volgende dag de koelkast in huis en ben er erg blij mee. Deze winkel is een echte aanrader ! Top !

Super webshop

Super shop! Correct, snel en vriendelijk!

Snelle levering via online

Snelle levering via online

Snel geleverd. En prima artikel!

Gewoon top en snel

Gewoon top en snel

Snel en perfect

Snel en perfect

Direct geholpen met softwareprobleem op Zondag.

Had een probleem met pc midden op de zondag. Kon 's middags direct langskomen. Binnen kwartier probleem opgelost. Uitstekend geholpen door Boxxer Almelo.

Alles op tijd en in goede staat�

Alles op tijd en in goede staat geleverd, Top

Goed geholpen bij Boxxer Almelo

Goed geholpen bij Boxxer Almelo. 3 jaar geleden er al een laptop gekocht inclusief verzekering, die was veel gebruikt, kapot gegaan en total-loss verklaard. Boxxer heeft de afhandeling met de verzekering geregeld. We hebben er nu weer een nieuwe laptop gekocht waar direct de verzekeringsuitkering bij is verrekend. Weer meteen studenten pakket en verzekering erop, het installeren was klaar terwijl we wachten. Prima service dus.

Aanrader

Geweldige klantenservice en snelle levering van een vaatwasser die ik online had besteld. Ik raad dit bedrijf met 5 sterren aan.

Ik ben tevreden

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Goede keuze en snelle levering

Goede keuze en snelle levering. Ook in de winkel goede keuze. Jammer dat je niet in de winkel kan laten bezorgen. Maar op advies van de winkel dus online besteld.

Goede service van boxxer

Snelle levering en goede prijs.

Snelle levering en goede prijs.

Super contact met Boxxer gehad vanwege�

Super contact met Boxxer gehad vanwege nieuwe datum en dat was helemaal geen probleem en super snel geleverd

Perfect delivery

Perfect delivery planing. Delivery driver helped deliver on the place even he had to park his truck kind a far a way from my hause. Thanks

Good

Beautiful stuff

gewoon TOP dikke 10+

snelle verzending . goede prijs zeer goed verpakt . goede informatie bij het product .

Goed en snel verzonden

Goed en snel verzonden

Snelle verzending en tevreden met het�

Snelle verzending en tevreden met het product! Wel jammer dat ik niet direct bij de laptop en hoes etc kon aanschaffen

koffiezet apparaat Snelle en accurate levering van het�

snelle en accurate levering van het bestelde artikel

Overzichtelijk bestel en betaalproces

Overzichtelijk bestel en betaalproces, en natuurlijk snel geleverd!

Best customer service & express delivery!

I honestly didn�t expect such an express delivery ?? I have my purchase within less than 24h being delivered. I cannot recommend enough how great service I experienced ??

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.