Doe geen zaken met deze winkel!
Ik doe nooit meer zaken met deze winkel! Eind april heb ik NIEUWE AirPods (in seal) gekocht bij Boxxer Krommenie. Bij het installeren deed het linker oortje het niet. De winkel beloofde de oortjes te laten repareren. Na een week stilte heb ik zelf naar de winkel gebeld. De oortjes zouden 2 jaar eerder al zijn aangezet in China? Door dit verhaal deed Apple moeilijk over de garantie (volgens de winkelmedewerker van deze winkel). Na 3x gebeld te hebben vertelde de winkelmedewerker dat de gerepareerde oortjes snel terug zouden worden gestuurd naar de winkel. Een week later belde ik opnieuw naar de winkel en kreeg ik een andere medewerker aan de lijn, die vertelde dat de oortjes nog helemaal niet gerepareerd waren... Ik eiste nieuwe oortjes of een terugbetaling van het geld, maar dit was niet mogelijk? Hij beloofde mij terug te bellen zodra hij met Apple had gebeld, maar ook dit werd niet gedaan. Bij alle belletjes (waar ik zelf steeds achteraan moest) die volgden beloofde de winkelmedewerker van alles, maar gebeurde er helemaal niets. Na nog meer belletjes en discussies heb ik op 23 juni (2 maanden later) pas mijn geld teruggekregen, en werd er niets van een compensatie of vergoeding aangeboden. Kortom, deze winkel biedt totaal geen klantenservice en liegt keihard tegen hun klanten. Ze hopen op klanten die hun verlies accepteren, zodat de winkel meer geld kan verdienen. Een schande dat dit soort bedrijven kunnen blijven draaien.