Webshop bestelling helaas niet naar tevredenheid
Via de webshop een Ninja Airfryer besteld. E�n van de weinige plekken in het land waar hij nog voorradig was. Snel in het mandje en afrekenen. Op de website stond al een waarschuwing dat de verwerking wegens drukte een dag langer kon duren, dus niet de volgende dag geleverd zou worden. Maar na 3 dagen en vervolgens 5 dagen nog niets. Via het contactformulier hier vragen over gesteld, maar nog geen reactie. Na 1,5 week radiostilte een mail gestuurd. Daarop wel vrij snel reactie. Blijkbaar gelijktijdig met iemand anders het laatste exemplaar besteld en die ander had gewonnen. Jammer dat daar geen bericht over kwam. Daarnaast gezien dat het artikel nog wel bij enkele fysieke winkels in voorraad was. Wellicht was verzending vanuit een winkel een oplossing geweest. Uiteindelijk besloten om de bestelling te annuleren. Daarop had ik redelijk snel mijn Euro's weer terug. Bestelproces was dus niet naar verwachting, net als het contactformulier. Mailafhandeling door Jens is verder prima afgehandeld. Ik verwacht verder een prima zaak, maar wellicht in mijn situatie een gevalletje pech gehad (wat helaas wel de score be�nvloedt).