Filter

Ik heb een chromecast besteld

Ik heb een chromecast besteld, bij het uitpakken een rare stekker. Bij het aansluiten krijg ik een melding dat deze voor een ander land is gemaakt en dat ik problemen kan krijgen met internet. Tot nu toe werkt het. Ik verwacht voor het zelfde geld wel een originele. Ik vermoed dat deze van aliexpress komt

Liebherr TP1764: goede prijs, snel geleverd!

Zoekend naar een Liebherr TP1764 (tafelmodel koelkast) kwam ik al snel terecht bij Boxxer.nl De beste prijs, artikel op voorraad en, niet onbelangrijk: de zaak had positieve reviews ontvangen. Op woensdag besteld, donderdag werd ik al gebeld met de vraag wanneer ik de koelkast geleverd wilde hebben en: op vrijdag werd, keurig conform die afspraak, de nieuwe koelkast geleverd. De oude werd meteen meegenomen. Mijn contact met de klantenservice i.v.m. een gespecificeerde nota (vanwege aanvullende fabrieksgarantie) verliep even vlot: nog tijdens het telefoongesprek ontving ik die nota op de mail. TOP, Boxxer.nl !! Graag tot een volgende keer...

Liebherr diepvrieskast

GTK Veendam In augustus 2020 een Liebherr Lowfrost inbouw diepvrieskast gekocht. Na 10 dagen al ijsvorming. Een monteur van Liebherr zei dat dit heel normaal zou zijn en daarmee was voor hem de zaak afgedaan. De mensen van Boxxer Veendam waren het hiermee oneens, net als ikzelf uiteraard. Zij hebben een prima voorstel gedaan om een nieuwe duurdere kast te leveren en de meerkosten te delen. Nu een Liebherr NoFrost. Door leveringsproblemen kon de kast nu pas worden omgeruild. Ik ben zeer content met deze oplossing. Ik kan dan ook van harte deze firma aanbevelen mede doordat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Aangename winkel met mooie�

Aangename winkel met mooie aanbiedingen. Je voelt je echt welkom als klant medewerkers zijn niet opdringerig en geven goede uitleg.

17 Koningslinde

Lichtenvoorde 7131 MP