Product niet leverbaar

Product niet leverbaar. Mail gehad maar beland in de spam box.

Vrijdag avond besteld zaterdag reeds�

Vrijdag avond besteld zaterdag reeds geleverd. Prima service.

snelle service

snelle service, niets op aan te merken

Voor mijn moedertje heeft dit bedrijf�

Voor mijn moedertje heeft dit bedrijf zich heel goed ingezet, tijdens de verhuizing heeft ze 1 van de opladers van haar senioren telefoon weggegooid (ze gaat al naar de 80) maar Obbink heeft zijn/haar best gedaan , en dank zij de inkoper een nieuwe geregeld!! grote Complimenten hiervoor !! wat een service Ik blij en moeders blij

Zeer goed electronica bedrijf,

Zeer goed electronica bedrijf, Wat producten levert tegen scherpen prijzen. En die keurig hun afspraken na komen. Mijn complimenten Voor een uitstekende service

Goeie koelkast snel geleverd!

Goeie koelkast snel geleverd!

Obbink levering

Obbink belooft wat ze zeggen. Heb een mooie soundbar ontvangen en ben happy... Heb alleen 6 dagen hierop moeten wachten, dit kwam door de drukte bij de vervoerder. Dat ik zo lang moest wachten vondt ik niet fijn. Klantenservice van Obbink heeft mij uiterst vriendelijk geholpen bij mijn vragen, hier kunnen hoop bedrijven wat van leren!!!

Keurig verzorgd en op tijd geleverd.

Keurig verzorgd en op tijd geleverd.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Keurig verpakt en snel verzonden

Keurig verpakt en snel verzonden! Product precies zoals omschreven!

Hele fijne levering en heel blij met�

Hele fijne levering en heel blij met het product

Hallo,

Hallo, Ik had jullie op het internet gezien en ik dat jullie als ��n van de weinige de chroomcast hadden die ik graag wilde hebben. Ook de prijs viel mij mee. Ik heb het dan ook direct besteld. Dit ging heel makkelijk en twee dagen later had ik het al thuis. Echt super. Bedankt. ????

Helemaal goed

Helemaal goed. Snelle levering op afgesproken plek. Top! Vandaag telefoon aangesloten bij vader, werkt perfect! Helemaal blij mee.

DHL bezorging bezorgt gewoon niet zoals�

DHL bezorging bezorgt gewoon niet zoals gewoonlijk nooit meer met DHL laten bezorgen

Product was scherp geprijsd

Product was scherp geprijsd, keurig op tijd aangekomen en goed ingepakt.

Het is een goed product en netjes�

Het is een goed product en netjes verzonden

snel bezorgd

snel bezorgd, alles ok

Snelle levering, goed contact.

Snelle levering, goede informatie. Helaas moest ik het bestelde apparaat terugsturen omdat het niet aan mijn verwachting voldeed. Ik kreeg heel snel een verzendlabel toegestuurd. En een dag later was het bedrag al teruggestort.

Prima zaken mee te doen, uitstekende service!

Oorspronkelijk ging m'n eerste bestelling fout (kreeg per ongeluk het verkeerde product opgestuurd (vrijwel hetzelfde doosje, bijna dezelfde productnaam, dus begrijpelijk), maar gelukkig hebben ze het snel opgelost en me zelfs geholpen met het verkeerd interpreteren van hun retour instructies (die inmiddels vanwege mijn misinterpretatie bijgewerkt is om duidelijker te zijn). Prima shop, zo weer zaken mee te doen!

Prima service!

Toen ik mijn bestelling wilde annuleren was het snel geregeld en kreeg ik snel mijn geld terug. Fijn dat ik snel reactie kreeg op mijn mail!

Lekker snel geleverd

Lekker snel geleverd. Goed product.

Goed en snel.

Goed en snel.

Goede communicatie stipte levering.

Goede communicatie stipte levering.

Artikel was laag geprijsd

Artikel was laag geprijsd, inclusief gratis levering. Snelle levering: de DVD speler was vrijdagmiddag besteld via internet en dinsdag thuis afgeleverd.

Afhandeling bestelling prima

Afhandeling bestelling prima. Echter aflevering door DHL niet. Zat in de brievenbus , niet er helemaal ingegooid. Dat vind ik voor een product met deze waarde niet ok�.

Koningslinde 3

7131 MP Lichtenvoorde

0544 - 394878

Over Obbink.nl

Obbink is al meer dan 90 jaar een vertrouwd adres in de Achterhoek voor consumentenelektronica, witgoed en service. Met 9 winkels in de regio, waaronder in Doetinchem, Winterswijk en Lichtenvoorde, combineren we een uitgebreid assortiment met persoonlijk advies en vakkundige ondersteuning. Bij Obbink staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid centraal. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, laptop, koelkast of slimme deurbel: onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. We nemen de tijd voor uitleg en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Bestel eenvoudig via onze webshop of bezoek één van onze winkels voor een goed gesprek en professioneel advies. Daarnaast bieden we hulp bij levering, installatie én reparatie – gewoon met onze eigen technische dienst. Daarom kies je voor Obbink: ✔ Meer dan 90 jaar ervaring ✔ Echte winkels met persoonlijke service ✔ Webshop met breed assortiment ✔ Deskundig advies op maat ✔ Installatie en eigen technische dienst ✔ Betrokken bij de regio en lokale verenigingen Bij Obbink koop je niet alleen een product, maar ook de zekerheid van een goede service vóór én na je aankoop.