Heel makkelijk besteld en snel binnen

Heel makkelijk besteld en snel binnen. Top!

Netjes en correcte levering!!!

Netjes en correcte levering!!!

Obbink....kwaliteit in producten en service.

Uitstekende website, prima service en oplossend vermogen alsmede klantvriendelijk contact. Resum�: Obbink....what else?! Ook voor klanten in het westen des lands.

Gewoon alles goed telefonisch netjes�

Gewoon alles goed telefonisch netjes en correct geholpen en chromecast erg snel binnen volgens afspraak

goede service

het product werd lekker snel geleverd na bestelling, tevreden

Aflevering

Vlotte reservering. Aangekondigde e-mail met betrekking tot datum/tijd van levering bleef uit. Per e-mail navraag gedaan. Uit snel antwoord bleek artikel al onderweg en met track en trac� link was verder alles perfect.

uitstekende snelle levering tot in�

uitstekende snelle levering tot in Belgi�.

TOP!!

TOP!!! Elektrische deken besteld en de volgende dag al netjes afgeleverd. Echt een betrouwbare leverancier!!, Doe je voordeel.

snelle levering en goeie prijs

snelle levering en goeie prijs

Goed product

Goed product. Prijs kwaliteit top. Levering snel en netjes.

Goed geholpen en snelle levering top

Goed geholpen en snelle levering top

Ales goed !!

Ales goed !!! Service prima .

Helemaal top

Helemaal top, als het niet 2 maar 1 dag duurt om te bezorgen 5 sterren. En natuurlijk niet met DHL maar gewoon postNL. Hoef je niet tussen 12-17:00 thuis te blijven.

Prima snelle levering

Prima snelle levering. Keurig een US-> EU stekker toegevoegd. Ik heb jullie bij andere mensen aanbevolen!

Niks mis mee

Niks mis mee, online bestelt en vlot geleverd. Goed verpakt.

Snelle levering. Top product. Volgende keer weer naar obbink!

Prima ervaring

Prima ervaring, snelle levering en goede prijs

Snelle levering, duidelijke communicatie!

Vlotte levering

Gemakkelijke bestelling, vlotte levering met bpost.

Goede service.

Goede service.

Van A tot Z klantvriendelijk en bekwaam personeel.

Hallo, allereerst onze dank voor een prima service tijdens de coronaperiode. Onze droogtrommel was aan onderhoud toe, de monteur kwam aan huis, vervolgens was de slang uit de afvoer achter de machine in een ingebouwde kast: gebeld. Toen kwamen jullie netjes met twee personen omdat wij niet mochten helpen ivm de anderhalve meter regel, ook dat werd opgelost. Toen begaf onze stofzuiger het: jullie brachten er een mee uit het magazijn. Ook opgelost. Onze dank voor de nette afhandeling.

Tot nu toe doet hij het prima.

Tot nu toe doet hij het prima.

Goede prijs en snelle levering!

Goede prijs en snelle levering! De bestelde tv was exact zoals op de site beschreven en werd zelfs dezelfde dag nog door Obbink thuis bezorgd.

Ging mooi snel

Ging mooi snel

Koningslinde 3

7131 MP Lichtenvoorde

0544 - 394878

Over Obbink.nl

Obbink is al meer dan 90 jaar een vertrouwd adres in de Achterhoek voor consumentenelektronica, witgoed en service. Met 9 winkels in de regio, waaronder in Doetinchem, Winterswijk en Lichtenvoorde, combineren we een uitgebreid assortiment met persoonlijk advies en vakkundige ondersteuning. Bij Obbink staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid centraal. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, laptop, koelkast of slimme deurbel: onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. We nemen de tijd voor uitleg en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Bestel eenvoudig via onze webshop of bezoek één van onze winkels voor een goed gesprek en professioneel advies. Daarnaast bieden we hulp bij levering, installatie én reparatie – gewoon met onze eigen technische dienst. Daarom kies je voor Obbink: ✔ Meer dan 90 jaar ervaring ✔ Echte winkels met persoonlijke service ✔ Webshop met breed assortiment ✔ Deskundig advies op maat ✔ Installatie en eigen technische dienst ✔ Betrokken bij de regio en lokale verenigingen Bij Obbink koop je niet alleen een product, maar ook de zekerheid van een goede service vóór én na je aankoop.