Online bestelling

Online bestelling, snelle levering.

Vlot snel correct afgehandeld.

Vlot snel correct afgehandeld.

Prima, alleen levering kan een dag eerder

Aanrader

Netjes en snel geleverd!

Snel geleverd. Fijn!

Online besteld. Volgende dag in huis. Top.

Super tevreden!

Online een bestelling geplaatst, omdat de prijs, na vergelijking, de laagste prijs voor hetzelfde product bleek te zijn, en er ook nog eens geen verzendkosten in rekening gebracht werden. De volgende dag arriveerde het pakketje al. Helemaal top. Eenvoudig bestellen, snelle levering, scherpe prijs.

Bestelling binnen 2 dagen op de mat

Bestelling binnen 2 dagen op de mat, prima

Ik heb over Obbink geen klachten

Ik heb over Obbink geen klachten , snelle levering , niet door OBBINK zelf , maar door DHL en daar ben ik niet tevreden over , er is maar een keer aangebeld en hebben zonder een briefje in de brievenbus te doen , de Computer onder de carport gezet , gelukkig zag mijn zoon dat staan.,

Snelle levering.

Snelle levering.

Gemakkelijk besteld

Gemakkelijk besteld. Snel geleverd.

Erg tevreden met bezorging en product

Erg tevreden met bezorging en product, graag handleiding in het Nederlands.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden

Snelle levering, alleen jammer dat ik geen bevestiging van mijn bestelling hebt ontvangen.

Duidelijke website.Snelle afhandeling�

Duidelijke website.Snelle afhandeling van bestelling.

Erg tevreden

Ik zocht deze koptelefoon al een tijdje. Nergens was hij meer te koop en hier wel. Ideaal! Ook erg snel geleverd. Super tevreden!

gewoon goed

Geen bijzonderheden. Snelle levering, prima prijs. Zou er zeker weer bestellen.

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Product is van prima kwaliteit.

Prima klantenservice

Prima klantenservice. Tv was niet op voorraad en duurde maar een dag extra. En gewoon een scherpere prijs dan anderen ;)

Goedkoop en snelle levering.

Goedkoop en snelle levering.

Heb mijn pakket niet terwijl beloofd�

Heb mijn pakket niet terwijl beloofd werdt 2 dagen

Top service!!!

Was helemaal top!

Het was gewoon zo als het beloofd werd!!

Super service

Zaterdagochtend bleek de vriezer stuk. Op de website een nieuwe uitgezocht en Obbink gebeld. Nog dezelfde dag werd via de plaatselijke winkel een nieuwe afgeleverd ! Super service +++

Netjes verwerkt ,snelle levering

Netjes verwerkt ,snelle levering

Perfecte en overzichtelijke website

Perfecte en overzichtelijke website. Ook de verzending en bezorging is goed geregeld. Niet vergeten, echt waar voor je geld.

Koningslinde 3

7131 MP Lichtenvoorde

0544 - 394878

Over Obbink.nl

Obbink is al meer dan 90 jaar een vertrouwd adres in de Achterhoek voor consumentenelektronica, witgoed en service. Met 9 winkels in de regio, waaronder in Doetinchem, Winterswijk en Lichtenvoorde, combineren we een uitgebreid assortiment met persoonlijk advies en vakkundige ondersteuning. Bij Obbink staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid centraal. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, laptop, koelkast of slimme deurbel: onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. We nemen de tijd voor uitleg en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Bestel eenvoudig via onze webshop of bezoek één van onze winkels voor een goed gesprek en professioneel advies. Daarnaast bieden we hulp bij levering, installatie én reparatie – gewoon met onze eigen technische dienst. Daarom kies je voor Obbink: ✔ Meer dan 90 jaar ervaring ✔ Echte winkels met persoonlijke service ✔ Webshop met breed assortiment ✔ Deskundig advies op maat ✔ Installatie en eigen technische dienst ✔ Betrokken bij de regio en lokale verenigingen Bij Obbink koop je niet alleen een product, maar ook de zekerheid van een goede service vóór én na je aankoop.