Adequate communicatie en prima levering.

Adequate communicatie en prima levering.

opmerkzaam

Personeel had snel in de gaten dat ik buiten stond te wachten. (De klant voor mij had blijkbaar veel uitleg nodig). Ik werd buiten snel van mijn bestelling voorzien

prima service en geduldig en�

prima service en geduldig en vriendelijk personeel.

Goede service en mooi op tijd geleverd.

Goede service en mooi op tijd geleverd.

afhalen

Merkte dat het bestellen en afhalen nog vrij nieuw was, uiteindelijk ging het goed maar het was wat onduidelijk waar ik me melden moest, er was een goede drive-thrue gerealiseerd maar als je het bedrijf niet kent kon het ook van de buren zijn. Misschien de naam Obbink bij de ingang zetten.

JBL Charge 4

Snel en goed geleverd

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering. Ook bij retour, snelle betaling van tegoed.

Misleidende verkoopsmoesjes

Afgelopen zondag mixer besteld, was op voorraad,maandag weer gekeken, was nog steeds op voorraad, nu uitverkocht en ik moet wachten, tuurlijk, hou dat ding lekker en stort mn geld als de sodemieter weer terug, ben zo zat van die internetverkoopsmoesjes.

Ontzettend nette behandeling,

Ontzettend nette behandeling, Echt 5 sterren verdiend Dikke pluim

Nette site

Nette site, helder en duidelijk. Een winkel zonder blabla, prima

Snel geleverd, product helaas niet zoals verwacht maar retourprocedure was probleemloos. Prima service!

Top??

Toppieeeee??

Online bestelling

Online bestelling, snelle levering.

Vlot snel correct afgehandeld.

Vlot snel correct afgehandeld.

Prima, alleen levering kan een dag eerder

Aanrader

Netjes en snel geleverd!

Snel geleverd. Fijn!

Online besteld. Volgende dag in huis. Top.

Super tevreden!

Online een bestelling geplaatst, omdat de prijs, na vergelijking, de laagste prijs voor hetzelfde product bleek te zijn, en er ook nog eens geen verzendkosten in rekening gebracht werden. De volgende dag arriveerde het pakketje al. Helemaal top. Eenvoudig bestellen, snelle levering, scherpe prijs.

Bestelling binnen 2 dagen op de mat

Bestelling binnen 2 dagen op de mat, prima

Ik heb over Obbink geen klachten

Ik heb over Obbink geen klachten , snelle levering , niet door OBBINK zelf , maar door DHL en daar ben ik niet tevreden over , er is maar een keer aangebeld en hebben zonder een briefje in de brievenbus te doen , de Computer onder de carport gezet , gelukkig zag mijn zoon dat staan.,

Snelle levering.

Snelle levering.

Gemakkelijk besteld

Gemakkelijk besteld. Snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden

Erg tevreden met bezorging en product

Erg tevreden met bezorging en product, graag handleiding in het Nederlands.

Snelle levering, alleen jammer dat ik geen bevestiging van mijn bestelling hebt ontvangen.

Koningslinde 3

7131 MP Lichtenvoorde

0544 - 394878

Over Obbink.nl

Obbink is al meer dan 90 jaar een vertrouwd adres in de Achterhoek voor consumentenelektronica, witgoed en service. Met 9 winkels in de regio, waaronder in Doetinchem, Winterswijk en Lichtenvoorde, combineren we een uitgebreid assortiment met persoonlijk advies en vakkundige ondersteuning. Bij Obbink staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid centraal. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, laptop, koelkast of slimme deurbel: onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. We nemen de tijd voor uitleg en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Bestel eenvoudig via onze webshop of bezoek één van onze winkels voor een goed gesprek en professioneel advies. Daarnaast bieden we hulp bij levering, installatie én reparatie – gewoon met onze eigen technische dienst. Daarom kies je voor Obbink: ✔ Meer dan 90 jaar ervaring ✔ Echte winkels met persoonlijke service ✔ Webshop met breed assortiment ✔ Deskundig advies op maat ✔ Installatie en eigen technische dienst ✔ Betrokken bij de regio en lokale verenigingen Bij Obbink koop je niet alleen een product, maar ook de zekerheid van een goede service vóór én na je aankoop.