ik heb er niks op aan te merken is�

ik heb er niks op aan te merken is allemaal goed verlopen . kopen bestellen en bezorgen. groetjes kitty

Vlotte levering

Vlotte levering, geen problemen

Prima geen klachten

Snel geleverd, top!

snelle levering en goede�

snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Goede prijs ook.

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld, niks op aan te merken! Al ruim 40 jaar klant en nooit geen problemen gehad!

Gewoon goed

Overzichtelijke site, snel besteld en snel bezorgd

Prima service en snel gereageerd na�

Prima service en snel gereageerd na telefoontje dat we zelf het bestelde artikel wilden ophalen.

Home cinema setareren door�

Home cinema set laten repareren door Obbink in Borculo, deze werd opgestuurd naar Lichtenvoorde waar het perfect is gerepareerd, complimenten aan Rick uit Lichtenvoorde, tevens een dikke pluim voor Timo en Monique uit Borculo voor een super service.

Super snelle bestelling

Super snelle bestelling, kunnen volgen op track and trace!!

Snelle levering, vriendelijk geholpen.

Hhhh

Hhhhhhhhhhhhh

Tevreden met de aankoop

Tevreden met de aankoop. Snel service, scherpe prijs en overzichtelijke website.

Snelle levering, goede prijs!

supper bedrijf raad het iedereen aan�

supper bedrijf raad het iedereen aan ook in de lokdown wordt je via de ap locatie in doetinchem supper geholpen men denk met je mee fam elshof

Snel en accuraat geleverd

Snel en accuraat geleverd, zoals beloofd

Alles was in orde

Alles was in orde

Binnen een paar dagen thuis�

Binnen een paar dagen thuis geleverd.ook echt rekening houden met de corona

Alles was prima !:)

Alles was prima !:)

Een dag later dan bezorgd maar dat zal�

Een dag later dan bezorgd maar dat zal aan de drukte bij de bezorgers liggen. Perfect verpakt en geen bijzonderheden verder. Goedkoper dan bol.com :))

Aankoop wasmachine

Prima en correct geholpen door Timo via app/telefoon. Normaal altijd even naar de winkel helaas door corona niet mogelijk nu.. Goed geadviseerd! Door eerdere winkelbezoeken , vragen altijd netjes geholpen. Klein minpuntje vind webshop nog niet helemaal top.

Koningslinde 3

7131 MP Lichtenvoorde

0544 - 394878

Over Obbink.nl

Obbink is al meer dan 90 jaar een vertrouwd adres in de Achterhoek voor consumentenelektronica, witgoed en service. Met 9 winkels in de regio, waaronder in Doetinchem, Winterswijk en Lichtenvoorde, combineren we een uitgebreid assortiment met persoonlijk advies en vakkundige ondersteuning. Bij Obbink staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid centraal. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, laptop, koelkast of slimme deurbel: onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. We nemen de tijd voor uitleg en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Bestel eenvoudig via onze webshop of bezoek één van onze winkels voor een goed gesprek en professioneel advies. Daarnaast bieden we hulp bij levering, installatie én reparatie – gewoon met onze eigen technische dienst. Daarom kies je voor Obbink: ✔ Meer dan 90 jaar ervaring ✔ Echte winkels met persoonlijke service ✔ Webshop met breed assortiment ✔ Deskundig advies op maat ✔ Installatie en eigen technische dienst ✔ Betrokken bij de regio en lokale verenigingen Bij Obbink koop je niet alleen een product, maar ook de zekerheid van een goede service vóór én na je aankoop.