Goed verpakt en snelle verzending

Ik zag het reuzenrad van mickey's pumpkintown en heb deze meteen besteld. Ik had hem de volgende dag al in huis. Dus ik was helemaal happy!!!!

Leuke verrassing...

Ik woon zelf in Hongarije. Ik had de woonwagen als verrassing besteld voor mijn zus in Nederland. Ik had erbij geschreven dat het fijn zou zijn als hij op dinsdag bezorgd zou worden (hun trouwdag) met mij als afzender. Maar hij werd 2 dagen later al bezorgd zonder afzender. Dus ik moest de verrassing verraden, helaas. Maar ze waren er heel blij mee. Dus geen 5 sterren, maar wel een leermoment voor jullie.

Mooie halloween

Ik houd van de spookytown te sparen zo heb ik elke keer weer nieuwe poppetjes/huisjes of ander decoratie voor mijn spook stadje heel leuk elke keer weer Positiefe opmerking nog toen k vroeg extra stevig verpakken zeer goed ! Ik zal volgende keer weer bestellen bij jullie

Zeer tevreden met de aankopen

Uitstekende service, verzorgde en zeer snelle verzending! Het is steeds met veel plezier en vertrouwen aankopen te doen bij Minidorp.

commande suivant avis

commande bien reçue en parfait état bien emballée et pas de casse

Geweldige

Makkelijk te bestellen. Goede korting op de artikelen is niet duur. De artikelen zijn goed verpakt Gewoon toppie Ik ben zeer tevreden over minidorp

ALL PERFECT!!!

THE PACKAGING OF MY ORDER WAS PERFECT AND I HIGHLY RECOMMEND MINIDORP!

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Mini dorp verkoopt een mooie collectie

Mooi huisje Snelle levering

Yes een leverancier van Department 56

DP56 is zo'n mooi merk, super huisjes en als deze dan via Minidorp.nl kunnen worden besteld, dat is helemaal super! We gaan vrolijk door aan het bouwen van ons kerstdorp.

Razend snelle service

Ik ontving een huisje via postnl dat er qua verpakking perfect uitzag. Toen ik de Lemax doos opende trof ik een sterk beschadigd item aan. Na contact met Minidorp werd dit de volgende dag al door hem persoonlijk bij mij thuis omgeruild. Dat is pas SERVICE!!!!

Altijd uitstekend en snelle levering!

Altijd alles zorgvuldig ingepakt en snel verzonden. Helemaal top!

Hele fijne service

Snel en prettig contact met Wim. Hele snelle levering en blij met de producten. Zou hier in de toekomst zeker vaker bestellen.

mooi spul

opsturen en verpakking was erg goed, heb laatste tijd wel anders ervaren met huisjes kopen bij anderen. koop nu zeker voor de Kerst bij jullie.

Altijd goed

Goede, snelle levering. Je krijgt netjes wat je besteld, dus geen foutieve producten. Bestel daar regelmatig.

Todo súper

Calidad buenos artículos y rapidez en el envio siempre compro todo me encanta la web mil Gracias 10000x10000 recomiendo

Leuke artikelen en snelle levering.

Super nu !

Het item was er zeer snel en alles werkte deze keer perfect .

Ik ben heel tevreden

Ik bestel wel vaker bij jullie

Ze hebben hele kleine miniaturen baksteentjes en bloemetjes en dat is geweldig voor mijn miniaturen projecten

Super vlug geleverd

Is mooi op tijd geleverd Alles is heel Goed verpakt

Online bestellen gedaan bij minidorp . Worden wij door Wim ( eigenaar) gebeld dat zijn zoon persoonlijk de bestelde producten van lexmax komt brengen zou het zeker goed komt en alles heel aankomt Top service Wim

Maravillosa experiencia. Un “10”de servicio.

Es la primera vez que compro en minidorp, pero seguro que no será la última muy buena experiencia, han contestado a todos mis email con las preguntas que quería hacer. Buen servicio, buen producto, buen embalaje y dos con el envío fantástico. No puedo estar más contenta. Gracias minidorp por vuestra atención. Sin duda ninguna repetiremos.

Zojuist al het bestelde voor mijn Eftelingdorp in goede orde ontvangen. Blij mee en de kleinkids ook. Op naar de volgende bestelling. Bedankt

Netjes

Heel mooi spul