Redelijk wat Lemax besteld bij Minidorp. Waren scherp met de prijs. Elke keer prima afhandeling, Snelle levering en updates van de levering.

Primaleveting

Jammer dat er geen verlichting in zit

Hele vlotte service

Dank je wel

helemaal geweldig

Zo vlot bezorgd. Er was iets mis met het open kunnen maken van de batterij-unit, maar helemaal top en vlot opgelost. Heb een nieuwe ontvangen. Helemaal blij met de Waterpoort van Sneek met verlichting.

gemakkelijk bestellen, betalen en ontvangen.

met gemak keuze gemaakt, gemakkelijke bestelling en betaling en op tijd ontvangen.

Uitstekende webside met uitgebreide keuze en makkelijk in gebruik. Items worden goed verpakt en snel verzonden. Prima service !

Vlotte levering

Altijd vriendelijk aan de telefoon en vlotte levering

Af en toe ?

Hij doet het. Dit is mijn 2e. Maakte af en toe raar geluid, brommetje en een klik in het begin. Maar hij blijft het nu doen volgens kleindochter. Groeten Piet.

Betrouwbare webwinkel en snelle levering

Snelle levering en goede prijzen. Andere webshops vragen voor hetzelfde €10,00-€15,00

Wordt kapot geleverd

Materiaal wordt kapot geleverd. Klantenservice reageert niet op mails. Voor mij nooit meer!

Vriendelijk

Goede service en snelle levering.

zeer betrouwbaar,heel goed verpakt.snelle verzending

ik zal nog vaak iets bij minidorp kopen.

Ruim assortiment, snelle levering en de laagste prijs

Spullen zijn precies zoals ik verwachtte en lekker snel bezorgd

De Halloween spookdorp-items zien er precies zo uit als op de foto's, de verlichte items werken prima en ook de bezorging was lekker snel. Ik ben tevreden.

Netjes verpakt en snelle levering

Als ik weer wat nodig ben bestel ik hier wel weer

Goede afhandeling snelle levering.

Ruime keuze en duidelijk te zien.. ook snel te zien of het leverbaar is. Erg tevreden met de gwleverde produkten.

Kersthuisjes gekocht ,goed verpakt netjes bezorgd. En goedkoper dan een ander bedrijf. Kom hier vast en zeker terug.

Snelle levering, perfect.

Heel snel in huis en vakkundig ingepakt.

mooie site

prachtig mooi assortiment

blij met het huis

Prima product. Prima site. Snel geleverd. Dank!

heel goed

Leuke spullen en goed verpakt

Aanrader

Nooit geenproblemen en snelle levering

Scherp geprijst en snelle verzending!

Ruim assortiment, scherp geprijst en snel verzonden! Aanrader!

Super.

Al meerdere bestellingen gedaan, alles netjes verpakt en snel verzonden.

Ene dag besteld en al vrij snel mn bestelling in huis. Netjes verpakt en helemaal blij met mn bestelling

Zeemanstraat 49

2991 XR Barendrecht