Attent en snel

Levering liet even op zich wachten, maar na een telefoontje (het was namelijk een cadeautje en aan tijd gebonden) kreeg mijn bestelling direct voorrang. Viel zeer in de smaak!

Klantgericht en goede service.

Mijn bestelling werd binnen een dag geleverd zoals beloofd. Men had twijfels over het adres en belde voor de zekerheid om het te controleren. Compliment.

Snelle service, snelle reactie, snelle actie. 1 woord: geweldig. Zeker betrouwbaar èn klantvriendelijk

Super!!!

Altijd netjes verpakt! En je krijgt hoe je het uitzoekt! Echt helemaal top!

Ik zocht een bepaalde adapter,en vond hem hier. Precies de juiste voor ons kershuis. En supersnel geleverd

Vind de brug geweldig

Maar jammer dat de losse haakjes er niet bij zaten,in geen van de beide bruggen Maar heb dat al opgelost Wat ik ook minder vind is het houtwerk, veel lijm resten en slecht geverfd Maar ondanks dit staan ze er heel mooi bij Dank jullie wel Wens jullie hele fijne gezellige feestdagen toe Een goed einde en nog nog beter 2026 toe Groetjes Ineke van Keulen

Er was een lemax item direct defect contact gezocht direct een vervangend item opgestuurd met ook een item waarover ik eerder contact heb gehad met een opmerking over hoe deze verpakt was. Ik vind het een top bedrijf welke echt boven het maaiveld uitsteekt.

Prima service, snelle levering

Voor het verzenden bleek het bestelde huisje beschadigd. Zeer vriendelijk telefoontje gekregen hierover. Nieuw huisje kunnen bestellen en dat stond een dag later netjes aan mn voordeur!

Fijne mensen

Had mijn bestelling bij elkaar maar kon één ding niet vinden. Gebeld naar hun zeer vlot de telefoon op gepakt en uit gelegd waar ik naar op zoek was en waar rempel hij wist wat ik bedoelde en heeft het bij de bestelling gedaan. Heel vriendelijk en behulpzaam om iets op te lossen. Maak je niet veel meer mee. De bestelling werd vlot en goed verpakt verzonden zodat het heel aankomt. Veel keus op de website die ook lekker loopt. Al met al weet ik waar de volgende bestelling gaat doen.

Top bedrijf

De website werkt heel overzichtelijk en snel en er is heel veel keuze tegen mooie scherpe . Mijn bestelling werd snel en keurig ingepakt geleverd, dus al met al een hele fijne ervaring bij Minidorp.

prima geholpen!

prima geholpen!

snel en goed.

Zeer vlotte levering van iets wat in het tuincentrum niet meer te krijgen was. Heel goed ingepakt ook. Heel tevreden !

Uitstekende service

Odlična kvaliteta, savršeno zapakirano, svaka preporuka.

Odličan prodavatelj, prva narudžba i jako sam zadovoljan kako je roba zapakirana

• Biste li nam preporučili? Yes

Fijne webwinkel

Heel veel leuke producten en net iets goedkoper dan bij een tuincentrum. Jammer dat de spuitbus met verf steeds verstopt raakt en er niet gereageerd werd op mijn klacht hierover. Daarom 4 sterren ipv 5.

Super snelle levering en service

Super snelle levering. Keurig verpakt en super service met omruilen

Voor herhaling vatbaar

Een eerste bestelling is altijd even afwachten hoe dat gaat, maar Minidorp,.nl was een positieve ervaring en kan ik dus aanbevelen. Het enige wat misschien anders zou kunnen, is de doosopvulling. Meer papier, minder plastic.

Snel bezorgd en goed verpakt

Mijn Kerst miniaturen ( muzikanten ) waren snel binnen en keurig verpakt. Een mooie duidelijke website. I

super goed verpakt, snel verzonden

Mooie Harry Potter producten, snel geleverd en zeer goed verpakt. bij 1 kasteel zat helaas een Engelse stekker aansluiting maar met een adapter opgelost. nu wachten op de laatste toren om het compleet te maken.

Snel geleverd. Netjes verpakt.

Bestelling probleemloos afgehandeld. Produkt goed beschermd verpakt

Mooie prijs.

Snelle levering, op vrijdag besteld en op dinsdag geleverd, dit kwam goed uit kon ik meteen verder bouwen aan ons kerstdorp.

Lemax

Brilliant place to order staff that you need. Highly recommended. Very happy with this online shop.

Zeemanstraat 49

2991 XR Barendrecht