Snelle levering, goed verpakt, mooie kwaliteit

Goede service denken echt met je mee.

Snelle levering, goede service

Levering was snel en probleemloos. Had een vraag, door de drukte duurde het even voor er gereageerd werd, maar uiteindelijk naar volle tevredenheid beantwoord.

Great selection and fast shipping

I am starting a Christmas village for the first time, and I found everything I needed at very reasonable prices. The shipping was very fast. I now just have to wait for Christmas so that I can put my village up.

Prima service , goed verpakt ,komen afspraken na

Zeer goed algehele indruk en snelle verzending.

Snel en goed geleverd. het was zeer goed ingepakt!

Zeer goede service en kwaliteit

Mijn bestelling kwam zeer goed verpakt en verzorgd binnen. Communicatie was goed en het bestelproces makkelijk. Ze hebben ook een zeer uitgebreid assortiment. Ik raad het zeker aan om hier een bestelling te doen.

Mooie lemax huisjes

Vooral als je zelf hobbybrouwer bent,dan is het leuk om wat brouwerij huisjes te hebben.,als deze er zijn Leuke uitvoeringen,mooie kwaliteit& goede prijs. Overzichtelijke website,goed en stevig verpakt& netjes op tijd geleverd. Dus een erg tevreden klant!

Alles was zeer goed ingepakt en mooi op tijd binnen

Snelle levering, leuk item, veel plezier van.

PERFECT!

Alles was PERFECT!

Snelle service ! Een aanrader

Altijd netjes en snel geleverd

uitstekend

minidorp is een uitstekende webshop en super communicatie

easy going

duidelijke site met ruime keuze , vlotte behandeling , veilige aflevering thuis ( eerste bestelling ) en/of de kerstdorpclubdag (tweede bestelling )

Weer voor 4de keer besteld bij minidorp mede door de goede service van de eigenaar Wim en voordeel is dat het ook in3 kan betalen .

Uitstekend!

De site is duidelijk, producten worden snel verzonden. Alles wordt keurig en goed ingepakt.

Geweldige service

ruime keuze, nette prijzen en een echt geweldige service. Communicatie is vlot, afspraken worden nagekomen, mails direct beantwoord. Had helaas een artikel dat beschadigd was en dit werd in no-time naar volle tevredenheid voor mij opgelost. Ik zou niet weten wat er hier nog verbeterd zou moeten worden.

Goede kwaliteit, snel bezorgd, super

Zoals boven genoemd, prachtige miniaturen voor een schappelijke prijs én lekker snel bezorgd. De verzameling in m'n woonkamer is nog lang niet klaar en Minidorp is als een snoepwinkel waar ik graag terug kom.

Alles is goed verzorg en goed verpakt

Zeer grote collectie en snelle levering

Als groot Halloween fan ben ik gek op de zeer uitgebreide collectie van Minidorp. Ieder jaar mooie nieuwe items erbij. Vaak kortingen of anders goede prijzen. Snelle levering na bestellen. Ook het contact gaat goed en snel. Kortom, TOPwinkel!

Ruime keus, goede prijzen. Alles extreem goed en zorgvuldig verpakt voor het verzenden

Eerlijk en goede service

Ik heb alleen positieve ervaringen met minidorp.

Snelle levering, goede prijs, snelle reactie ,op email en goed verpakt . Zoals het hoort dit zie je niet vaak

Precies conform afspraak

Een Snelle levering en was precies zoals we verwacht hadden

Zeemanstraat 49

2991 XR Barendrecht