Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback prijst het compacte en draagbare ontwerp dat de voorzetkamer en puffer samenbrengt. Het past gemakkelijk in een tas en is handig tijdens reizen. Het systeem houdt puffers georganiseerd en schoon, en gebruikers melden eenvoudige installatie en gebruik.
Zee goed product ligt goed in de hand Werkt goed en handig mee te nemen.
18 August 2026
Henk
Soesterberg
Gemakkelijk voor een nachtje weg, een avond bij vriende. Zo hoef je niet alles mee re nemen, alleen dit handzame apparaat. Werkt net zo goed als de gewone.
18 August 2026
Hans
Zuidhorn
Deze is echt top . Bij de andere merken heb ik moeite met rustig op de juiste manier te inhaleren met deze gaat het altijd top. Ook makkelijk te bestellen en het eventueel bij te bestellen tasje is ook erg fijn. Die gaat inmiddels al jaren goed mee!
28 July 2026
Boekie
Spijk
Wat fijn om te horen dat de AeroChamber2go® goed voor je werkt. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. Dankjewel voor je vertrouwen!
Bij te krachtig inhaleren hoor je direct een soort fluitje. Dan weet je gelijk dat je het inhaleren niet goed doet. Een lichte voorzetkamer vind ik ook ideaal Daarnaast is deze transparant van kleur Makkelijk schoon te maken
23 July 2026
AE
Emmeloord
Bedankt voor je positieve review en voor je vertrouwen! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen.
Super fijn apperaad
20 July 2026
Tonnie
Overdinkel
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je vertrouwen en de tijd die je hebt genomen om een review achter te laten, dat waarderen we enorm!
17 July 2026
Nicolette
Uithoorn
Bedankt voor deze mooie review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. Dankjewel voor je vertrouwen!
Ik heb de AeroChamber2go aangeschaft zodat mijn puf met voorzetkamer, wat makkelijker mee kan nemen in een kleine tas. En het is ideaal! Ik hoef geen grote tas meer mee te nemen ... en als ik dat toch heb, bv naar m'n werk, dan neemt mijn puf en voorzetkamer maar heel weinig ruimte in. Compact, makkelijk te hanteren, makkelijk te reinigen.
13 July 2026
Liesbeth
Brummen
Dankjewel voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je de AeroChamber2go® als praktisch en makkelijk in gebruik ervaart voor onderweg. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Dankjewel voor je vertrouwen!
Handig om je astmamedicatie in de AeroChamber2Go onderweg mee te nemen. Klein en compact en super functioneel. Aanrader getipt door andere gebruikers in het Nederlands Astma Centrum. Met ernstige astma voor mij standaard in mijn handtas voor nood onderweg en nu al onmisbaar in korte tijd
13 July 2026
Marijke
Berkel
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de AeroChamber2go® via andere gebruikers hebt leren kennen en dat je deze zelf ook prettig vindt voor gebruik onderweg. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. Dankjewel voor je vertrouwen!
Voorzetkamer en puffer compact in één. Ik heb er voor elke puffer 1 en straks op vakantie de hele dag bij de hand.
9 July 2026
Marijke
Alkmaar
Dankjewel voor je enthousiaste review en voor het delen van je ervaring met de AeroChamber2go®! We waarderen het enorm, en wensen je een fijne vakantie!
Ik ben heel blij met deareo, het maakt mijn leven zo veel makkelijker, vooral als ik reis, het past in mijn tas:))
9 July 2026
Anita Christina
Den Haag
Bedankt voor je enthousiaste reactie! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met de AeroChamber2go® te delen.
Prima formaat makkelijk mee te nemen
3 July 2026
Daan
Rijswijk
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Dat waarderen we enorm.
zeer tevreden
24 June 2026
Leo
Ittervoort
Fijn om te horen dat je zeer tevreden ben met de AeroChamber2go®! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.
Ik vind het erg fijn voor onderweg mee te nemen. Past prima in me handtas en makkelijk te installeren in een benauwdheid aanval.
16 June 2026
Heidy
Houten
Dankjewel voor je mooie review en het delen van je ervaring met de AeroChamber2go®. Dat waarderen we enorm!
De kleine, compacte vorm van de aerochamber2go bevalt heel goed. Op deze manier heb ik hem altijd bij me. Of ik nu naar de sportschool ga, uiteten met vrienden of een weekendje weg met de familie, ik neem hem gemakkelijk met me mee.
7 June 2026
Floris
Eindhoven
Fijn om te zie dat de AeroChamber2go® goed bevalt! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie review achter te laten.
Wist niet dat dit bestond, maar kwam het toevallig tegen op TikTok. normaal alleen m’n puffer mee onderweg, maar deze voorzet kamer is bijna niet groter dan een losse puffer dus past in m’n tas. ook chill dat de puffer er in kan want dan blijft die schoon (en ik raak hem minder snel kwijt).
28 May 2026
Isa
Uitgeest
Dankjewel voor je mooie review en voor het delen van je ervaring met de AeroChamber2go®. We stellen het enorm op prijs!
De Aerochamber2go is precies wat ik naar zocht. Ik neem hem mee naar werk en naar de sportschool. Vooral ook handig dat ik mijn puffer erin kan opbergen en ik die niet los mee hoef te nemen.
28 May 2026
Randy
Houten
Mooie woorden! Het betekent veel voor ons dat je jouw ervaring met de AeroChamber2go® met ons hebt gedeeld.
Valeton 25
5301 LW Zaltbommel