Met de Relegs val ik, ondanks RLS, in slaap in slaap

Ondanks de Rls in arm of benen val ik toch in slaap. Ik heb afwisselend in mijn arm ( na hersen-infarct) of een van beide benen hevige RLS, ik plak dan een relegs apparaat op de plek, door de 'prikkeling' geen last meer van RLS en val ik toch in slaap.

Het opsturen van de pleisters duurde…

Het opsturen van de pleisters duurde iets langer dan normaal.

Goede service en Goed product

Goede service en Goed product! Vaak gekocht altijd goede service.

Alleen de adressering was niet goed

Alleen de adressering was niet goed. De envelop heeft een zwerftocht gemaakt en kwam dagen later aan. Maar ik heb relegs als een heel goed bedrijf ervaren een foutje dat is vergeven.

Blij mee Relegs

Ik ben nog steeds blij met Relegs! Ik zou niet zonder kunnen!

Bestelling snel geleverd

Bestelling snel geleverd

Score: 2

Waar blijft mijn geld Waar blijft mijn geld. Ik heb alles terug gestuurd maar geen 40 euro retour

...

Mijn bestelling werd snel bezorgd

...

Soms helpt het voldoende.

Snel en adequate service.

Snel en adequate service.

Score: 10

So far so good Heldere informatie. Goede service. Betrouwbare communicatie. Ik ben benieuwd naar de effectiviteit van het apparaatje. Dat ga ik de komende tijd uitproberen

Score: 10

Geweldig resultaat, een zegen!! Een zegen, echt heel fijn, heb geen kriebel

Score: 6

De aanbieding was niet compleet De aanbieding was niet compleet. Ik ontving alleen de elektroden terwijl ik dacht het totaal pakket te ontvangen. Bovendien nog steeds geen retourbedrag ontvangen na terugzending van de electronen.

Score: 10

Nog geen ervaring Heb alleen nog de pleisters dusnog geen ervaring van de werking van relegs

Score: 6

Correcte toezending, maar te korte houdbaarheid Correcte toezending, maar de inhoud is het einde van houdbaarheid nabij. Op de pleisters staat 29-12-2023 En het was met de ontvangst 18-12-2023. Ik had liever gezien dat ze minstens een stuk van 2024 nog te gebruiken waren.

Score: 10

Na bestellen Na bestellen, snelle levering van de pleisters.

Score: 2

het helpt echt niet het helpt echt niet

Score: 2

Bij mij had het apparaat een...relegs Bij mij had het apparaat een tegengesteld resultaat, de rusteloze benen verergerden

Score: 10

Snelle levering Snelle levering, netjes verpakt.

Score: 10

relegs relegs, een goed product. snel geleverd

Score: 10

Opnieuw fantastische service door zelfs... Opnieuw fantastische service door zelfs langs te komen om de problemen met het apparaatje op te lossen!!

Score: 10

Prima service, uitstekend produkt, aanrader Apperaat werkt uitstekend, als bewegingen beginnen apperaartje aansluiten, binnen enkele minuten keert de rust in de benen terug. fantastisch !!!!

Score: 10

Mijn Relegs apparaat werkte niet meer... Mijn Relegs apparaat werkte niet meer goed. Na overleg heb ik een nieuwe toegestuurd gekregen. Prima service.

Score: 10

Netjes en snel gereageerd op mijn... Netjes en snel gereageerd op mijn e-mail toen er bij de levering van mijn pleisters bij de post iets mis ging. Netjes afgehandeld.

Score: 8

Snelle levering Snelle levering. Uitleg gekregen aan de telefoon.

Valeton 25

5301 LW Zaltbommel