Score: 10

Na mijn klacht kwam er binnen 3 uur al... Na mijn klacht kwam er binnen 3 uur al een mail terug en na 2 dagen ook al weer 2 nieuwe apparaatjes. Dus gelukkig supersnel.

Score: 8

Enorme service Enorme service. Bij klachten wordt direct gereageerd.

Score: 8

1 apparaatje defect. 1 apparaatje kon niet meer opgeladen worden , Daarover een mail gestuurd en binnen enkele dagen had ik een nieuwe thuis. Prima service dus,

Score: 10

Heel snelle levering Heel snelle levering, ben ik blij mee.

Score: 10

Snelle levering Snelle levering, prima!

Score: 4

Wat echt jammer is dat de... Wat echt jammer is dat de electrodenpleisters maar zeer beperkt gebruikt kunnen worden en daardoor in verhouding erg duur zijn. Ik ben er van overtuigd dat het apparaat beter zou werken als de electrodenpleisters beter van kwaliteit zouden zijn.

Score: 10

Geweldige Service Super hoe er gereageerd werd op mijn vraag en een snelle oplossing..

Score: 10

Relegs besteld en heel snel geleverd. Relegs besteld en heel snel geleverd. Helaas heeft het voor mij geen verbetering gebracht. Na de retourzending kreeg ik het aankoopbedrag binnen een korte termijn teruggestort. Tussentijds telefonisch contact gehad, direct iemand aan de telefoon en prettig te woord gestaan.

Score: 6

Lang moeten wachten op mijn bestelling. Lang moeten wachten op mijn bestelling.

Score: 10

Werd prima gecommuniseerd per mail Werd prima gecommuniseerd per mail, snel en duidelijke info.

Score: 10

Super service Inmiddels heb ik twee apparaatjes, ik slaap weer lekker! Een hield ermee op, ik had de volgende dag al weer een nieuwe in huis, zonder betaling. Geweldig!

Score: 10

Relegs heeft mijn leven sterk veranderd!!!! Relegs heeft mijn leven sterk veranderd!! Ik kan nu weer probleemloos slapen en mijn medicatie werd volledig afgebouwd. Ik ben zeer erkentelijk en ik ben zeer dankbaar dat ik dit apparaatje kan gebruiken! Stilzitten in de auto, rustig in de zetel zitten, naar het restaurant gaan en lang op mijn stoel blijven zitten zonder dat ik voortdurend moet opstaan, het kan weer allemaal. Dank u wel, duizend maal! Voor mij echt een wonderapparaat!! Hilde Janssens

Score: 2

Ik vind het principe goed, maar veel problemen Ik vind het principe goed. Het kan ook werken bij mij. Maar: - het is vaak moeilijk de juiste plek op het been te vinden. - de Relegs apparaatjes zijn lastig te bedienen. Vaak krijg ik nauwelijks pulsjes. De stand die voor mij het beste werkt is die waar ik 3 keer moet tikken. Maar vaak reageert die dan niet - de pleisters komen tijdens de slaap gemakkelijk van het been af. En dan is het ....... Zoeken. Jullie zouden iets bij moeten leveren waardoor de Relegs op zijn plek gehouden wordr - als ik per mail advies of hulp vraag komt er nauwelijks of geen antwoord. Ik ga kijken of een TENS apparaat beter werkt. Jullie zijn goed begonnen. Maar het moet beter

Score: 4

Helaas werkt de relegs niet bij mij. Helaas werkt de relegs niet bij mij. Ik ga het product deze week retour sturen.

Score: 10

Heel vriendelijk geholpen Heel vriendelijk geholpen, en super meegedacht over betalingsregeling, of het daadwerkelijk DE oplossing is voor de restless leggs is nog moeilijk te beoordelen. Zal ik later met u delen

Score: 10

vervanging relegs Ik had een relegs die niet goed werkte er is direct een nieuwe gestuurd, super!

Score: 10

Naar tevredenheid mijn eerste contact... Naar tevredenheid mijn eerste contact gehad met Anissa. Na mijn klacht over de niet goed functionerende pleister ook meteen nieuwe gekregen.

Score: 8

Nadat ik de review had gelezen heb ik... Nadat ik de review had gelezen heb ik besloten om het te gaan proberen,ik ben ten einde raad omdat geen enkel medicijn nog werkt,vrijdag het apparaat binnen nu zondag,s nachts is het apparaat eraf,ik word wakker van mijn benen,ik heb echt dag en nacht last,ik had hier mijn hoop op gevestigd,ook met het apparaat dag en nacht last. Ik denk dat het apparaat voor veel mensen helpt,maar bij niet

Score: 8

mijn ervaring is goed de levering ik... mijn ervaring is goed de levering ik best snel heb niets te klagen

Score: 10

Heel snelle levering en duidelijke... Heel snelle levering en duidelijke gebruiksaanwijzing en ondersteunende filmpjes op You Tube. Nog even uitproberen of het werkelijk goed helpt. De eerste keer supergoed, een andere keer minder. Soms moeilijk de exacte plek te bepalen.

Score: 10

Ik durf het bijna nog niet te geloven... Ik durf het bijna nog niet te geloven maar na jaren van slapeloosheid door restless legs lijkt het dat ik nu een product heb gevonden dat werkt. Ik gebruik het apparaat nu een week en slaap goed!

Score: 6

apparaat keurig op tijd en netjes... apparaat keurig op tijd en netjes verpakt ontvangen.. helaas werkt het niet voor mijn RLS.

Vlotte service voor Belgie Vlotte service voor Belgie

Score: 10

Goed product in een mooie verpakking Goed product in een mooie verpakking. Duidelijke beschrijving. Nu testen op die onrustige benen.

Score: 10

Snelle reactie op diverse vragen over... Snelle reactie op diverse vragen over de rls sokken. Goed advies gekregen

Valeton 25

5301 LW Zaltbommel