Score: 10

Snelle verzending en zeer goede... Snelle verzending en zeer goede afhandeling.

Score: 10

Goede uitleg Goede uitleg, willen niet het onderste uit de kan qua betaling

Score: 10

Jammer genoeg werkt het apparaatje bij... Jammer genoeg werkt het apparaatje bij mij niet, ik ben wel super tevreden over de service. Snel antwoord op vragen en geen enkel probleem met geld terug storten.

Score: 10

RELEGS geprobeerd maar heb vnl last vd... RELEGS geprobeerd maar heb vnl last vd armen en hiervoor vind ik het niet zo geschikt ben tevreden over de afwikkeling en de service

Score: 10

Top service Helaas voor mij werkte het niet , maar de service is top . De eigenaar Erik heeft mij zelfs paar keer gebeld om te helpen . Kon hem zelfs langer uitproberen . Erik bedankt, hoop dat vele mensen er baat bij hebben .met vriendelijke groeten Ank

Score: 10

Hierbij wil ik nogmaals mijn waardering... Hierbij wil ik nogmaals mijn waardering neer zetten,over de fantastische service die het bedrijf bied. menig bedrijf kan hier nog een voorbeeld aan nemen.zulke goede service vind je bijna nergens.

Score: 10

Alles keurig netjes geleverd gekregen Alles keurig netjes geleverd gekregen. Na meerdere maanden een defect. Dit is tot mijn verbazing binnen 2 dagen correct opgelost. Echt netjes gedaan. Apparaat werkt redelijk goed voor mijn klachten.

Score: 10

Erg goed opgelost... Erg goed opgelost.... Kan niet beter hartelijk dank

Score: 10

Relegs Relegs Ik heb de relegs 1 x gebruikt en het hielp echt, heel erg blij mee

Score: 10

Twee x gebruikt en nog niet weer Twee x gebruikt en nog niet weer, nodig gehad. Dus... vooralsnog resultaat

Score: 10

Snelle en correcte levering Snelle en correcte levering van de pleisters. 16 stuks besteld. dus ik kan v00rlopig vooruit.

Score: 8

Ik weet het nog niet zo goed Ik weet het nog niet zo goed, de ene x werkt het wel, de andere x wat minder, maar doordat ik vaak s avonds al last heb en hem dan gebruik heb ik zeker het idee dat het s nachts een heel stuk minder is, als of het nog doorwerkt. Voor de duidelijkheid, zonder apparaat dus.

Score: 10

Ik moest ff wennen aan het gebruik van... Ik moest ff wennen aan het gebruik van Relegs maar kreeg goede instructies. Ik ben er blij mee!

Score: 10

Geweldige service! Geweldige service!

Score: 8

Ervaring tot nu toe goed. Ervaring tot nu toe goed.

Score: 2

Op het moment dat het het hardst nodig... Op het moment dat het het hardst nodig is werk het averechts en wekt het de RLS klachten juist op.

Score: 4

Ik denk dat het wel iets doet maar ben... Ik denk dat het wel iets doet maar ben het apperaat 2 keer bijn kwijt geweest de eerste keer was met fiets weg geweest kwam thuis deed mijn schoen uit en het apperaatje lag in mijn laars en de 2 keer was gewoon thuis terwijl ik liep viel het op de grond zo vind ik dan �200 te veel om dit te kunnen verliezen daarom stuur ik het terug gr Mart Waegemakers

Score: 10

Succesvol, dus een 2e apparaatje aangeschaft Ik gebruik Relegs nu een half jaar met zeer goed resultaat. Daarom heb ik een tweede apparaatje aangeschaft zodat ik niet steeds behoef te wisselen. Ik voel de prikkels niet, ( wel op mijn arm) dus dat ligt aan mijn benen, maar het werkt uitstekend. s Nachts weer heerlijk slapen en rustig TV kijken. Meer energie. Dit kleine apparaatje heeft mijn leven op positieve manier veranderd. Bedankt mensen van Relegs Koos Schuuring

Score: 8

T product is goed ontvangen in korte... T product is goed ontvangen in korte tijd. Voor mijn restless legs werkt t redelijk maar iedereen heeft t anders . Ook werkt t goed voor mijn man op zijn rug de plek waar hij last van heeft . Dus voor ons snijd t mes aan twee kanten .

Score: 10

Zeer tevreden De mensen van Relegs zijn heel snel in het beantwoorden van vragen en ze komen afspraken na. Ik kreeg een Relegs die technisch niet in orde was, na een belletje kreeg ik dezelfde dag een nieuwe die ik ook weer 30 dagen op proef mag hebben. Ben zeer tevreden.

Score: 10

Snelle levering en tevreden over de... Snelle levering en tevreden over de werking van het product!

Score: 10

Zeer klantvriendelijk bedrijf Zeer klantvriendelijk bedrijf. Het apparaatje is klein, handzaam en behulpzaam bij het deels onderdrukken van die gek makende RLS.

snelle levering snelle levering

Score: 10

Zeer goede service en altijd snelle... Zeer goede service en altijd snelle reactie. Ik ben er blij mee.

Score: 6

Nog kort in mijn bezit Nog kort in mijn bezit. Nu 4x gebruikt. 3x linkerkuit en 1x rechts. Mijn positieve verwachtingen ten spijt nauwelijks een effect waarbij de klachten ( tintelingen etc) verminderden.... Ik blijf het nog een tijdje proberen en kom er zo vanzelf achter of ik het apparaat voor niets heb aangeschaft of er misschien toch wel (enigszins) baat bij heb..

Valeton 25

5301 LW Zaltbommel