Score: 8

Relegs is voor mij een welkome... Relegs is voor mij een welkome aanvulling om op een acceptabele manier om te gaan met onrustige benen.

Score: 10

Vanaf mijn 14e last van RLS af en toe... Vanaf mijn 14e last van RLS af en toe eens. Naarmate ik ouder ben veel last. Slik 4 pramilexol, wat redelijk helpt. Was blij verrast toen ik relegs ontdekte! Besteld en uitgeprobeerd op verschillende plekken op mijn been. Tot mijn hele grote spijt helpt het bij mij totaal niet. Vind het zo vreselijk jammer!!! Ga het helaas terug sturen. Hoop wel dat andere mensen er baat bij hebben!

Score: 10

De eerste indruk is veelbelovend. Ik hoop dat het zo blijft De eerste indruk is veelbelovend

Score: 8

Het Relegs apparaat werkt voor de nacht... Het Relegs apparaat werkt voor de nacht rustgevend. Het is niet weg maar wel minder. Ben er voor nu blij mee.

Valeton 25

5301 LW Zaltbommel