Fijne en duidelijke website, snelle levering

prima zaak

Uitstekende kwaliteit, veel keuze, snel geleverd

Uitstekende kwaliteit, veel keuze, snel geleverd

Super snelle en correcte levering!

Klatvriendelijk.

geweldig

Een duidelijke website, snelle levering met attentie en perfect werkende sleutels

Besteld en snel ontvangen

Sleutelnummer ingevoerd, besteld en paar dagen later in de brievenbus. Prima

Zeer tevreden over de snelle service!

De bestelling werd erg snel en correct geleverd. Alles in orde en goed verpakt. Bedankt voor de vlotte afhandeling!

Doen wat ze zeggen, TOP

Super service !!

Snelle levering goed product

Snelle levering en sleutels die gelijk passen.

prima geregeld

snel en goed geleverd

Fantastische service en klantvriendelijkheid!

Ik had per ongeluk zelf een fout gemaakt in mijn bestelling, maar toen ik contact opnam, reageerde de eigenaar ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Tot mijn verbazing werd de juiste bestelling daarna kosteloos opnieuw opgestuurd, zonder enige moeite. Wat een geweldige service! Je merkt meteen dat klanttevredenheid hier écht voorop staat. Superblij met het product én de persoonlijke benadering. Zeker een aanrader – ik bestel hier graag weer!

Prima zaak, betaalbaar en vlot.

Positief

Alles super snel en correct geleverd gekregen.top

Alles super snel en vlot afgehandeld

Topbedrijf, snel en accuraat

Makkelijke klantvriendelijke website om te bestellen Aflevering liep verkeerd Meteen hersteld

Heel snel en hele goede service.

Heel snel en hele goede service.

snelle levertijden

vandaag besteld en ook vandaag verzonden

Goed en snel geregeld

Makkelijk de juiste sleutel (op nummer) te vinden, dus in een paar minuten was ik klaar.

Altijd goed !

Ik gebruik hun service al bijna 25 jaar met volle tevredenheid.

Aleś goed!

Prima service.

Goede service en snelle levering

Direct de juiste sleutel op maat. Zeer kundig bedrijf. En zeer snelle levering na bestelling. Zekker een aanrader op het gebied van sleutels

Gemakkelijk website

Goede service, snel geleverd

goede en snelle service!

heel makkelijk sleutels voor onze lockers bijbestellen en supersnel geleverd!

Zeer snelle en goed service!

Het zoeken naar de sleutel op de site duurde langer dan het bestellen en het ontvangen. Het zou handig zijn dat er een zoeksysteem staat waar je de nummer van de sleutel kan intypen ipv alle pagina’s te moeten verder klikken wanneer je op de sleutelpagina bent.

Geweldig geholpen

De hulp voor het repareren van het slot op de fietsdrager was uitstekend. Met alle geduld van hun kant is het mij gelukt. Top.

snel en correct

Met enkel het nummer van de sleutel waren wij direct geholpen. Snelle en correcte afhandeling !

Gildetrom 26

3905 TC Veenendaal

Over Onlinesleutelsbestellen B.V.

Met ruim 10 jaar aan ervaring is OnlineSleutelsBestellen.nl uw ideale digitale sleutelmaker. Met onze kennis en ervaring ontzorgen wij heel Nederland & België in de zakelijke en zelfs consumenten markt.