Laden reviews...
194 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt vooral snelle levering, heldere communicatie en betrouwbare service. Klanten waarderen vriendelijke medewerkers en snelle oplossingen bij problemen. De meeste ervaringen zijn positief en de service wordt consequent genoemd als betrouwbaar.
Goede ervaring, goede snelle levering tegen redelijke prijzen.
5 June 2026
Mathias
STEIN LB
Altijd het juiste product op voorraad
Jan
Alblasserdam
Op mijn meerdere mails werd heel geduldig antwoord gegeven. Zo was ik er zeker van dat ik de juiste sleutel bestelde.
Anne
Altforst
makkelijke zoekfunctie op de website en levering meestal binnen 2 werkdagen
Dolf
Tolbert
Een super oplossing geleverd en ook nog snel
Ron
Deurne
2 June 2026
René
Heemskerk
Sleutels besteld voor mijn dakkoffer. Toch kreeg ik het slot niet open. In stapjes heeft de medewerker samen met mij naar het probleem gekeken, de juiste tips gegeven en…….. de dakkoffer ging open. Hartelijk bedankt, Marja Wegman
Marja
Dieren
Na telefonisch contact om te kijken of decsleutels de juiste waren, zeer snel geleverd. Chapeau
Vincent
Almere
Ik ben zeer tevreden over de hulp en het samen uitzoeken welke sleutel ik nodig had, dezelfde dag zijn de sleutels nog verstuurd, pasvorm is perfect,
Sylvia
Groesbeek
Appie
Utrecht
Ik heb al een paar keer een sleutel besteld. Iedere keer is er een zeer snelle afandeling en ontvang ik een passende sleutel.
Jana
Amersfoort
In de avond besteld, volgende dag verzonden, de dag er op binnen. Euro Locks sleutel voor brievenbus bijbesteld op B-nummer. Perfect in een keer
P
Halsteren
Altijd een snelle levering
Pieter
Bussum
Uitmuntende service en vakmanschap ! En bovendien gewoon makkelijk telefonisch bereikbaar en kom daar tegenwoordig nog maar eens om! Aangepast slot de volgende dag al in huis en alles perfect werkend en voor een goede prijs! Kortom een echte aanrader!
Rob
Amsterdam
Bedankt voor de snelle service
Beveelt niet aan
Tim
Veenendaal
Ze hadden de goede (start)sleutel en was er de volgende ochtend.
31 May 2026
Arjan
Nederland
zeer snel geleverd en sleutels passen goed
5 May 2026
Gerben
Grave
Van twee stalen Ahrend kasten misten we de sleutels. In de kasten zaten belangrijke zaken. Eerst dacht ik aan het uitboren van de cilinders, maar na telefonisch contact bleken de sleutels op nummer te bestellen. Binnen een dag waren de sleutels al op de post naar Spanje en drie dagen later kon ik de kasten openen. De kasten zijn zo zonder schade weer te gebruiken.
4 May 2026
Rob
Orba (Alicante)
Deskundige mensen, top advies, snelle verzending met bonus item. Kan gewoon niet beter!
3 May 2026
richard
Zoetermeer
Heel correct
1 May 2026
John
Bemelen
Tekening van de sleutel opgestuurd en een week later sleutel ontvangen voor een hele mooie prijs. Tripple A.
Herrie
Bornerbroek
Na aanschaf navigatiesteun motorfiets wilde ik graag over een paar extra reserve sleutels beschikken om deze op slot te kunnen zetten en type sleutel via onlinesleutels bestellen gevonden na het nummer en merk ingevuld te hebben werden de goed passende sleutels een dag later al bezorgd via post.nl. Grote klasse en snelle levering.
Jan
Nes
Binnen een dag 5 sleutels .
Corné
Waalwijk
Na vergeefs bij een andere leverancier gekeken te hebben vond ik hier de correcte sleutel.
J.
Venray
Sleutel besteld, volgende dag in huis. Wat wil je nog meer?
Iwan
‘s-Hertogenbosch
Met ruim 10 jaar aan ervaring is OnlineSleutelsBestellen.nl uw ideale digitale sleutelmaker. Met onze kennis en ervaring ontzorgen wij heel Nederland & België in de zakelijke en zelfs consumenten markt.
Gildetrom 26
3905 TC Veenendaal