Goed en snel

Handige site en snelle verzending

Prima adres

Prima,super snel geleverd En de sleutel past perfect

Betrouwbaar, meedenkend en snel

Hoewel ik geen grote klant ben, ervaar ik, al jaren, constant een snelle en meedenkende partner in Onlinesleutelsbestellen.

Snelle levering is top!

Van bestelling naar levering in 1 dag en correct.

Fantastische service

Voor een speciale sleutel, helemaal uit Antwerpen naar Veenendaal, direct de juiste sleutelcode en ze bij gemaakt, Elmar is een super aangename man die héél goede service biedt

Binnen 24 uur geleverd

Eerst gebeld. Ben te woord gestaan door een vriendelijke medewerker en dankzij hem kon ik de sleutels online bestellen De lolly was lekker☺️

Supersnel reageren, duidelijke communicatie en snel verzenden

Doen waar ze goed in zijn

Simpelweg mijn bestelling geplaatst betaald en snel verzonden. Wat wil je nog meer.

Top bedrijf

Ik heb een sleutel besteld voor ophalen. Later toch maar een mail gestuurd voor verzending. De sleutel is gratis verzonden binnen een dag.

Super service! Denkt zelfs mee in oplossingen

Fantastische service. Sleutel kwijt en naar het verkeerde adres laten sturen. Dus ik mailde met aanpassing verzendadres. Kwam ook gelijk met mogelijke oplossingen. Dat is nog eens dat extra stapje zetten.

Prima service. Snel besteld en geleverd

Eerste samenwerking, bevalt prima. Alles snel en professioneel geregeld.

Prima, zeer snel geleverd

Precies goede sleutel gekregen.

Beetje prijzig maar prima en snel

Stuurslot sleutelje Sparta op nummer nagemaakt. En werkt prima nadat slot even tijdje in de olie gezet was.

Supersnel, supergoed en supervriendelijk! En een superlollie!

Fijne en duidelijke website, snelle levering

prima zaak

Uitstekende kwaliteit, veel keuze, snel geleverd

Uitstekende kwaliteit, veel keuze, snel geleverd

Super snelle en correcte levering!

Klatvriendelijk.

geweldig

Een duidelijke website, snelle levering met attentie en perfect werkende sleutels

Besteld en snel ontvangen

Sleutelnummer ingevoerd, besteld en paar dagen later in de brievenbus. Prima

Zeer tevreden over de snelle service!

De bestelling werd erg snel en correct geleverd. Alles in orde en goed verpakt. Bedankt voor de vlotte afhandeling!

Doen wat ze zeggen, TOP

Super service !!

Snelle levering goed product

Snelle levering en sleutels die gelijk passen.

prima geregeld

snel en goed geleverd

Gildetrom 26

3905 TC Veenendaal

Over Onlinesleutelsbestellen B.V.

Met ruim 10 jaar aan ervaring is OnlineSleutelsBestellen.nl uw ideale digitale sleutelmaker. Met onze kennis en ervaring ontzorgen wij heel Nederland & België in de zakelijke en zelfs consumenten markt.