Laden reviews...
18 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen prijzen klanten herhaaldelijk de snelle levering en de betrouwbare afhandeling van bestellingen. Verschillende reviews benadrukken een goede prijs-kwaliteit verhouding en een responsieve klantenservice. Sommige bestellingen hadden tracking-problemen of vertragingen, maar de communicatie en terugbetalingen werden afgehandeld en de algemene tevredenheid bleef hoog. De ervaringen tonen een focus op efficiëntie, duidelijke procedures en redelijke prijzen.
Snelle service, banden waren alleen flink platgedrukt waardoor monteren meer tijd kost.
24 January 2025
Sander Boerboom
Goede ervaring ,Postbedrijf (DPD) geen Track and Trace .Stonden ineens voor de deur !
23 January 2025
bas47
erg snel verzonden en hagelnieuwe banden!
30 December 2024
klant K
Top. Direct naar montageplaat geleverd.handig, praktisch
30 December 2024
Brouwer
Het bestellen was erg makkelijk en de levering was snel.
27 December 2024
Wil Boom
Ik heb een goede ervaring met het bedrijf omdat ze vriendelijk en goede service hebbben altijd bereikbaar zijn.als je vragen hebt helpen ze je graag mee
26 December 2024
Zaroual Bachir
De juiste banden gevonden als "in voorraad" en dan verwacht je natuurlijk de volgende dag aan de deur... De banden kwamen van Duitsland en er was een track en trace code waardoor je kon volgen, maar dat duurde redelijk lang. Op zich niet erg als je dat vooraf weet, gelukkig was het niet zo dringend voor mij. De opvolging van de winkel was prima, er werd onmiddellijk gereageerd op mijn vragen, dat is heel fijn! dus ja, zeer tevreden maar toch tijdig bestellen is mijn advies
26 December 2024
Ernst Greeve
Fijne service en snelle levering bestellen vaker via jullie. Super gewoon.
23 December 2024
Gast
Zeer snelle levering maar dan wel bijna 3 jaar oude banden ontvangen terwijl deze expliciet als NIEUW werden aangeprezen op de website. Na de initi�le positieve verrassing dus alsnog teleurgesteld.
22 December 2024
Jan Dirk
Goede service, banden waren snel bezorgd en netjes verpakt! Top zaak!
17 December 2024
Roy G
Snelle levering. Recente DOT nummers. Gewoon goed. Zolang je je realiseert dat er wat bijkomende kosten zijn, voor het monteren en balanceren van de banden op de velgen (mits je dat zoals ik, niet zelf kan), geen verrassingen.
16 December 2024
J.S.
Zeer snelle levering! Super
13 December 2024
klant
Duidelijk site en z��r snelle levering
12 December 2024
mevrouw S. Hilbrink
Banden niet aangekomen nog steeds wachten op mijn banden
Beveelt niet aan
10 December 2024
klant
Banden besteld en betaald op 1/12/2024. Betaling bevestigd maar tot op heden geen levering, leverdatum of enige reactie. Ook geen antwoord op mails die worden verstuurd. Na een maand nog steeds geen reactie! Geen banden ontvangen en geld kwijt!
Beveelt niet aan
9 December 2024
Guy Van Nevel
Het is eenvoudig om banden te bestellen en zijn snel geleverd, werkt goede met een plaatselijke montage bedrijf
9 December 2024
Broekhuizen
Netjes afgeleverd en omdat banden ook nog wel eens bij derden of zelfs uit het buitenland moeten komen, eigenlijk sneller binnen dan verwacht!
7 December 2024
Gait N
De banden werden op tijd geleverd.
7 December 2024
klant
Duidelijke website, goede prijs, geleverde banden met zeer recente DOT, snelle levering en prettig telefonisch contact. Track/ trace van vervoerder gaf geen info, maar banden wel snel geleverd.
2 December 2024
Hans
Alles perfect volgens afspraak.
26 November 2024
Eddo autos
Prima banden, snelle levering. Snel en vakkundig gemonteerd
26 November 2024
A. Man
Juiste levering voor een nette prijs
25 November 2024
Jos�
23 November 2024
Jarek
Betrouwbaar
19 November 2024
klant
Op deze wijze banden kopen was geheel nieuw voor mij maar het ging probleemloos en een paar dagen later had ik ze binnen. Wat ik wel heel jammer vind is dat de lijst met bedrijven om ze te laten monteren niet accuraat is. De eerste die ik belde bestond niet meer. Toen nummer twee. De prijzen die ze vroegen voor het monteren en balanseren was bijna twee keer zo hoog als vermeld. Bij de derde was het raak, een vakkundige, bekwane bandenman.
18 November 2024
Jos
Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!
Branch
Automotive