Snel en keurig geregeld.

Snel en keurig geregeld.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

TOPPER! OOK BIJ EIGEN MONTAGE-PARTNER!

Mijn montage-partner. ABD te Dalen stond er niet bij. Handmatig gegevens ingevoerd. Zeer snel geleverd, goed en goedkoop! Dus ook als je montage-partner er niet bij staat dan kan je handmatig de gegevens aanpassen! Werkt verder perfect! Aanrader!

Snel en goed!

Snel en goed!

Snelle levering. Duidelijke web site

Nette prijs en snelle levering

Nette prijs en snelle levering

Erg Tevreden met aankoop

Erg Tevreden met aankoop

Bestelling ging makkelijk en snel

Bestelling ging makkelijk en snel. De banden werden netjes thuis geleverd.

De service is goed maar de banden zijn�

De service is goed maar de banden zijn demo banden en in de advertentie staat nieuw, de prijs is daar ook naar maar het zou fijn geweest zijn dat het er bij stond in de advertentie.

netjes behandeld

netjes behandeld

Snel bezorgd

Snel bezorgd

Bestelling snel geleverd.

Bestelling snel geleverd.

Erg lange levertijd ondanks voorraad artikel

De 2 bestelde banden, die in voorraad waren volgens de info op de website, werden pas na 8 kalenderdagen geleverd (hierin zaten 3 feestdagen/weekend). Door de lange levertijd moest de afspraak bij de garage verzet worden.

Super snel gereageerd

Super snel gereageerd, bestelling geolaats en helaas door omstandigheden moeten annuleren was ook geen enkel probleem binnen paar dagen had ik mijn geld terug!

Hele nette prijs en snel geleverd!

Hele nette prijs en snel geleverd!

Goed geregeld

Super goed geregeld

vlotte levering

vlotte levering

Correcte communicatie

Correcte communicatie, levering en goede prijs.

Doen wat beloofd is

Doen wat beloofd is

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam, echter bestelde banden zijn door mij verkeerd opgegeven maar ziin ook verkeerd door u toegezonden, het had beter gekund.

Tire exchange at Waldorp Garage in den Haag

I exchanged the old sommer tires on my MAZDA CX5 SUV at Waldorp Garage on 22.April. The service was perfect and very professional, very kind personnel did the job correctly and at the price agreed before. I will for sure come again...Thx!

Bestelde banden na 4 dagen ontvangen�

Bestelde banden na 4 dagen ontvangen per koerier - een lokale garage heeft ze eronder gezet

Scherpe prijs

Scherpe prijs. Prima banden. Snelle levering Veel montage partners.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!