Late levering

Ondanks dat werd bericht dat de levering binnen 3 dagen zou plaatsvinden heb ik toch 6 dagen moeten wachten. Er werd door de DPD erg achteloos over gedaan dat ik mijn afspraak voor montage moest verzetten tot na het weekend. Ik weet niet of dit voor herhaling vatbaar is.

Goodyear. Eagle 225 45 17

Perfekt geregeld en gewoon goed. Banden top kwaliteit en made in germany! Zeker nog een keer !!

Snel, effici�nt en goedkoop!

Prima! Snel, effici�nt en goedkoop. In combinatie met goede installatiepartner zeker voor herhaling vatbaar

Snelle en foutloze levering

Er is gewoon gedan wat afgesproken was. En dat was allemal prima geregeld.

100% tevreden

Snelle levering en goede prijs.

top service

Zeer snelle levering en een lage prijs , top service

Snel, vakkundig en goedkoop

Banden besteld en ik kreeg een zeer goede deal. Goedkoopste op het internet. Keuze om montage bij te kopen tegen een laag tarief.

ruime keus, snelle levering en ECHT voordeel, prima.

Goedkoop en snelle levering

Mijn banden waren 's maandags besteld en de vrijdag erop gemonteerd. Prima! De banden zijn slechts een euro duurder dan een concurrent die hun correspondentieadres in het buitenland heeft. Ik zal dan ook altijd een voorkeur hebben voor autobanden-365.nl

Een zeer snelle en correcte behandeling, een fantastische site. Goed advies en prettige montage punten en prettige prijzen. Wij zullen jullie bij iedereen aan bevelen.

prijs technisch goed levering goed

goede prijs voor een goede merk band

snel levering en goede informatie

Goede website makkelijk juiste banden en maatvoering te zoeken

netjes / goed

Netjes afgehandeld en goed v.w.b de bezorging.

Toppie

Bestelling snel geleverd. Top

Perfecte webshop snel en duidelijk correct

Duidelijke webshop ,veel keus,goede prijs,snelle levering ,track en trace ,perfect ik zou ze aanraden,

Snel, goed geleverd en betaalbaar

Gewoon heel tevreden over prijs kwaliteit en snelle levering.

Snel en voordelig

Snel geleverd Het verschil in prijs met de dealer was 100 euro per band! En laten opzetten voor 90 bij het montage punt. Auto Nissan murano 2005

Banden tegen een scherpe prijs volgende dag geleverd bij montagebedrijf.

Banden tegen een scherpe prijs volgende dag geleverd bij montagebedrijf.

Uitstekend alternatief voor bandenbedrijven als Kwikfit, Sprint en Euromaster

Makkelijk, snelle levering, en ook vakkundig vervangen door Meijndert Autobedrijf in Spijkenisse. Straks met de winterbanden weer via Autobanden 365!

Uitstekende leverancier!

4 Continental Ecocontact banden gekocht bij Autobanden-365.nl. tegen een heel scherpe prijs. Mijn eigen dealer had ook een aanbieding, maar ik was bij hem echter tientjes duurder uit. Hij vroeg me welke leverancier het was, zodat hij zijn eigen leverancier hierop kon aanspreken. Ik heb hem de gegevens gemaild van Autobanden.nl. Vlotte levering van de banden volgde. Ik heb ze laten bezorgen bij garage Boonstra in Nuis. Op zaterdagochtend afspraakje gemaakt, en daar kreeg kreeg ik van een alleraardigste dame een vers bakkie koffie tijdens het wachten in de mooie tuin vol met bloemen! Banden werden met de nodige zorg onder de auto gezet, goed uitgebalanceerd en voor 12,50 per band was ik de koning te rijk. In totaal was ik slechts 264,24 Euro kwijt. De oude banden kon ik achterlaten. Iedereen blij !

Doen wat ze beloven

Op de website stond een aanbieding, Bridgestone Ecopia EP150 165/65 R14 79S Demo. Na bestelling en betaling, kreeg ik na 2 dagen een telefoontje van Autobanden-365 dat er iets fout was gegaan met de aflevering, en dat de banden terug gingen naar de leverancier, ze konden niet garanderen dat ze de aanbieding alsnog konden leveren, na een excuus, en een belofte dat als ze de aanbieding niet konden leveren ik nieuwe banden voor de prijs van de aanbieding zou krijgen. Hieraan hebben ze voldaan, nieuwe banden voor een Demo prijs.

Uitstekende service

- Veel goedkoper dan rechtstreeks bij een bandencentrale. - correcte en snelle levering ( thuis of bij bandencentrale ). Ook naar Belgi�. - overzichtelijke site. Ik ben zeer tevreden en zal waarschijnlijk nog meerdere keren bij autobanden-365.nl bestellen.

Alles keurig geregeld. Prima dus.

Prima geregeld

prima geregeld, op tijd geleverd, super gewoon!

Goede prijs en snelle levering

Banden waren op verkeerd adres geleverd, maar dat is opgelost. Banden waren op tijd gemonteerd voor de vakantie. Goede prijs en snelle levering.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!