Overzichtelijk en snel.

Overzichtelijk en snel.

Snel geleverd, goede communicatie.

Duidelijke site en snelle levering.

alle keus voor laagste prijs

Even goed opletten welke band je precies moet hebben, dan zoeken op maat oof merk. Soms is een snellere band goedkoper dan een tragere band die bij je auto past. Laat de banden afleveren bij een montagepunt of je eigen garage. Wil nooit meer anders.

Een goede snelle bezorging

De bestelling was er snel en ziet er goed uit.

hier word ik nou blij van

Snelle levering en goede prijs. Op de 4 banden ruim � 192,- goedkoper dan bij Kwikfit!

Gewoon goed

Snel geleverd bij montagepunt en te volgen via tracker. En dat allemaal voor een juiste prijs.

vriendelijke behandeling.

Een keurig bedrijf. Klantvriendelijke behandeling en goede service

Top service tegen de beste prijs!!

In eerste instantie twijfelde ik omdat ik de website niet ken. Heb eerst contact opgenomen met de garage die mogelijk de banden zou monteren en die zei me geen zorgen te maken. Banden besteld, zeer snel waren ze al binnen en ik kon meteen terecht bij de garage. Daar zijn ze gemonteerd voor maar een paar tientjes en toch heeft de garage mijn auto helemaal gewassen!!! Dat maakte het voor mij compleet en daarom besloot ik hier de maximale score voor te geven!! Een echte aanrader.....

Banden via internet - ideaal

Snel, duidelijke website en prima prijzen

Snel en betrouwbaar

Nieuwe voorbanden nodig. Op internet op zoek gegaan naar betaalbare merkbanden voor mijn Golf 5. Twee Continental aangeschaft en laten bezorgen bij een garage in de buurt. De banden waren binnen 2 dagen al bij de garage. Bij de opgegeven garage was ik nooit eerder geweest. Maar de monteur belde mij zelfs dat de banden binnen waren en ik kon snel terecht voor de bandenwissel. Kan niet anders zeggen dan: goed geregeld!

Kwaliteitsbanden voor een betaalbare prijs

Goede banden voor een scherpe prijs, levering mag iets wat vlotter. Moest 2 dagen langer wachten dan gepland, maar dan heb je ook wat! (centjes over) M.v.g. Marco

Goede en snelle levering

De bestelling via Autobanden-365 verliep snel. Levering was volgens afspraak. Ook prettig en makkelijk is het om tijdens de bestelling een bedrijf te selecteren die de autobanden onder je auto monteert. Een leuke combinatie. Een echte aanrader.

Zeer tevredeb

Zeer tevreden. Al een aantal keer hier mijn Banden besteld. Altijd volgende dag in huis. Ook een kleine tegemoet na een vraag betreft levering al zeer positief ervaren. Banden in uitstekende staat geleverd. Zeer betrouwbaar dus. Je kunt hier met een gerust hart via Internet Banden kopen en laten afleveren op een montagepunt. (Hoef je zelf niet te zeulen met de banden)

Snelle bezorging, grote keuze uit beschikbare garages.

Goed verpakt,en op tijd bezorgd

Bedankt voor de snelle levering! !

geweldig snel

mooie prijs en super snelle levering

super snel geregeld en simpel uitzoeken.

Ik ging voor goedkopen banden voor mijn aanhanger en was dus hier goed. Snelle levering. Bedankt

zeer snelle levering en kwaliteit

Drie Michelin banden besteld, snelle levering direct naar bandenservice.

Alles naar wens

Snelle levering van de bestelde banden voor caravan en prima prijs!

snelle service

Had geen afspraak gemaakt maar dat was geen probleem.

overzichtelijk

Overzichtelijke site, door juiste emails weet je precies waar je aan toe bent, en een snelle levering

Correcte levering

Snelle en correcte levering, waarvoor mijn dank. Kan het iedereen aanraden de banden zelf te bestellen. Ons scheelde dat op 4 banden 240 euro.

Servicegericht

Snel en vakkandig geholpen, direct bij levering de banden gewisseld en in een paar stond hij alweer klaar

Snelle levering van de autobanden en het scheelt veel in prijs

prima service snelle levering

alles op tijd geleverd

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!