Snel

Goede prijzen en snelle levering

Over het algemeen redelijk.

De banden waren snel geleverd. Alleen viel het mij voor de 2e maal op dat de banden vrij oud waren. 1.5 jaar geleden ook banden besteld bij Autobanden-365 en de banden waren toen ook vrij oud. Is dit normaal...?

Makkelijke site. Eenvoudig zoeken en tijdige levering. Aanrader!

Prima verloop van mijn bestelling.

Duidelijk, snelle levering en geen gezeur. Prima garage die verbonden is aan 365 met top service. Aldus, betrouwbaar, helder en goede service, aanrader!

Prima geregeld

Bandenwisseling in korte tijd goed geregeld

betrouwbaar en conform afspraak op tijd geleverd

Topsite en niet duur.

De levering was snel binnen

Snel een goedkoop

Geen probleem gehad!

Snel en voordelig

Snel en voordelig zowel de levering en de montage op onze tenttrailer

Een duidelijke prijs wat meeveranderd, als dat kan.

Goed en duidelijk.

alles is keurig gedaan

alles is heel goed gedaan

Betrouwbaar bedrijf

Veel keuze mogelijkheden uit het uitgebreide aanbod en correcte levering op de afgesproken tijd.

Tevreden

Top geregeld zowel in prijs als in montage.

Duidelijk afspraken goede prijzen. Het heeft geen nu om dit te laten doen bij de autodealers, die besteden het uit, en je betaald teveel.

Ontzettend makkelijk voor een makkelijke prijs..

Kies uit een ruim assortiment aan banden de banden van je keuze. Alles gaat als vanzelf voor een mooie prijs.

Goed een goedkoop

Prima site voor de aankoop van banden, goede en correcte afhandeling, mailverkeer en "verse" banden met recente DOT code.

Doe je eigen vergelijking

Banden 300 nogwat, werkt goed. Montage kosten op lokatie/afleverpunt zijn per band dus ongeveer 10 tot 15 euro per band extra. Het scheelde mij ongeveer 20 euro in mijn voordeel per band. Garantie tot de exit van de Garage......

zoals je mag verwachten vlot en netjes

Gewoon goed. vlot netjes

Alles Is netjes geregeld

Makkelijk.snel.goedkoop.prima in orde

Weer een zeer goede ervaring met Autobanden-365. Snelle levering en zeer goede prijs. En als uw dealer zegt via internet krijgt u oude banden en deze zijn minder goed. Dan kan ik u vertellen dat de keren dat ik bij Autobanden-365 banden heb besteld deze allemaal maximaal een paar maanden geleden zijn gemaakt.

Uitstekende.. snelle service

Veel keuze en super snelle service.

supersnelle service

Alles goed en snel geregeld, banden zijn naar de garage gestuurd en van deze kreeg ik een belletje toen ze binnen waren, super geregeld

Perfect en snel geregeld.

Zeer goed geregeld.

Goede afhandeling en snelle levering. Top.

Snel en makkelijk.

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van autobanden-365. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen. Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en zeer goede communicatie.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!