GEWELDIG

Autobanden 365.nl is voor mij de allerbeste en daarbij ook nog eens de aller snelste online banden handel. Alles is keurig en op tijd bij mijn montage bedrijf afgeleverd. grote klasse

WYSIWYG

Afspraak is afspraak! De vogende dag werden de banden al geleverd. Prima, snel en goedkoop!!

Goed en erg snel

Prima zaak, vandaag besteld overmorgen geleverd. Voor een goede prijs!

prima service, scherpe prijs

levering snel , goede kwaliteit en scherpe prijs voor Vredestein 155/80-15 Classic

Probleemloos

Bestelling, levertermijn, prijs, alles geheel volgens afspraak uitgevoerd. Prima.

Alles liep heel soepel en snel

zeer snelle levering

scherpe prijs en super snelle levering

Aankoop twee banden

Kreeg niet helemaal wat ik had bestelt maar werd vervolgens keurig en snel opgelost

Alles wat je zoekt in een online bandenaanbieder

Duidelijke site. Veel aanbod. Goede prijzen. Snelle levering.

Perfect uitstekende prijs en kwaliteit

Gewoon heel goed. Vlot en correct geleverd

Internetshop met perfect service centrum!

Internetshop met zeer snelle service en perfekte service partner voor montage! Kreeg zelfs gratis leen auto!!

snelle goede service,die ik iedereen kan aanbevelen !!

ik heb inclusief verwijderings bijdrage 110 euro uitgegeven voor 4 nieuwe banden. Banden liggen inmiddels onder mijn volkswagen lupo en ik ben er zeer tevreden over !!! het zal een hele tijd gaan duren voor ze versleten zijn,maar ik weet nu wel waar ik mijn banden weer ga bestellen en zal dit iedereen aanbevelen. mvg, Rick

Nieuwe banden voor de laagste prijs

Nieuwe banden aan de vraagprijs van reeds gebruikte, mijn aanhangwagen kan weer jaren mee. Zeer tevreden maar slechts 4 sterren omdat er in Belgi� geen montagebedrijf voor jullie banden is.

zeer goed behandeld

Zeer goed behandel en goed te woord gestaan. Verder wordt je ontvangen met een kop koffie in de showroom terwijl ze beginnen aan de auto. Als de auto klaar is staat hij weer netjes buiten. Ook kijken ze verder als alleen de banden vervangen worden ( remblokdikte bv ) Goede service dus, alleen de montage is duurder als bij andere. Maar ik raad het bedrijf wel aan.

Topbedrijf

Snelle levering. Goed en goedkoop

Super tevereden

Snelle levering, na twee dagen heb ik mijn bestelling in goede orde ontvangen.

??????

Alles ok Wel beetje problemen gehad met btw verificatie Maar voor de rest geen probleem

Een must als je wilt zien hoe het hoort.

Een uitstekende service, ik hoop lang met mijn banden te doen, maar zie er wel weer naar uit de super snelle service van autobanden-365 opnieuw te ervaren, ik weet waar ik moet zijn GEWELDIG!!!!!!

Kwalivoordelig

Makkelijk toegankelijke site, zeer overzichtelijk en daarnaast voordelige banden. Zeer snelle levering en alles volgens afspraak

Goede en snelle service

Via Autobanden-365 vier Continental banden besteld. Binnen twee dagen had ik de banden netjes binnen. Tevens waren de banden van een zeer recente dotcode (productiedatum). Dus nieuwe banden voor een zeer nette prijs.

Het bestellen ging goed. De banden zijn op tijd geleverd.

Snel verzonden naar de garage. Zo snel, dat ik ze nog niet eens had gebeld om een afspraak te maken. Prima service!

Bestelling van banden 365

Zou als afgesproken op tijd geleverd en snel.en goede service van de auto banden 365 top.

Snelle levering prima

Besteld en drie dagen later in huis prima, kan sneller maar dat ligt niet aan autobanden 365

Geen problemen,en een prima band voor een goede prijs.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!