Geen 5 sterren omdat 2 banden een fabricaat jaar hebben van 2012 en dit is niet van te voren mede gedeeld.

Verder is alles volgens afspraak verlopen en afgeleverd op het aangegeven adres.

Perfect bedrijf. Gweldige service. Prima product.

Zeer goede rvaring met dit bedrijf. Zal het aan al mijn bekenden aanbevelen.

Ik had mijn banden goed ontvangen en was blij dat het 1 collie was ...lekker makkelijk mee te neme

Was goed en was dus blij ..

Perfect geregeld tegen een scherpe prijs

De door mij bestelde banden waren erg scherp geprijst en erg snel geleverd. Binnen een week lagen de nieuwe banden onder de auto. Dit was de eerste keer dat ik bij autobanden-365.nl heb besteld maar de volgende keer kom ik hier zeker weer terug voor banden. Een aanrader.

Super snel & geweldige banden

Snelle levering, de volgende dag. Fijne banden, kwaliteit die ze beschrijven waarheid!!

goedkoop, snel & betrouwbaar!

Prima prjjs- kwaliteitverhouding

Gewoon goed

Levering snel en precies wat ik had besteld. Geen enkele klacht. Banden laten monteren bij een bedrijf dat samenwerkt met Autobanden-365.nl. Ook in orde.

Snel en goede behandeling.

Aanrader in prijs en afhandeling.

Betrouwbaar !

Vorige banden ook besteld bij 365, nu weer, geen problemen, betrouwbaar en snelle levering.

gewoon goed

alles in orde

Prima banden voor prima prijs ,

Ik ben tevreden dat het zo snel en dicht in de buurt geleverd kan worden

Goed product en juiste prijs

Verzending was te laat. Kan beter!

Dikke duim omhoog!

Uitstekend, correct en snel geleverd!

Prima site voor Autobanden

Banden worden binnen 2 dagen geleverd, en zelfs afgeleverd bij een montagepunt bij mij in de buurt

Goede Service

goede service, snelle levering, zeer aan te bevelen, wil, op elke gewenst moment om nieuwe banden hier te kopen, beveiligde betaling

Geweldige service

Geweldige service, snelle goede levering, geen tegenvallers, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Deskundig maar ook prettig.

Via Autobanden-365.nl aan goede nieuwe banden gekomen. Al eerder van hen afgenomen, naar alle tevredenheid. Tevens via hen aan uiterst vriendelijke garage gekomen, Autoservice 't Gooi in Bussum.

Perfecte levering. Werd netjes de volgende dag al geleverd bij de garage en die heb ze ook in 20min erop gezet

Afspraak met banden afleverpunt voor montage is geen afspraak.

Na telefonisch contact met jet afleverpunt in Capelle aan den IJssel werd een afspraak gemaakt voor wissel van de banden en velgen. Ik zou op vrijdag als eerste klant aan de beurt zijn. om 09.00 uur voor deur ( 10 min. eerder) geen personeel aanwezig . gewacht tot 09.25 uur. tussendoor meerdere malen gebeld maar helaas wordt de telefoon niet opgenomen ( doorschakelen is zeker een probleem voor een kleine autobaden MKBer. Helaas trof de man mij op mijn slechtste dag van het jaar dus rond 9.45 had ik hem aan de lijn. met zijn excuus - man waar maar je je druk om dit kan toch gebeuren - ik ben een kleine zelfstandige en verdien hier niks aan. dus take it or leave it. Na een pittige discussie heb ik mijn trots ingeslikt en de bandenwissel alsnog laten uitvoeren. Natuurlijk zal ik dit bedrijf NIET aanbevelen. PS. laten we banden niet vergeten die ik besteld had online. Deze zijn top, zoals ik ze bij Autobanden-365.nl ook heb besteld en waren beschreven in de kwaliteit toetsing.

Niet twijfelen gewoon doen!!

Ik heb voor de tweede keer bestelt via autobanden-365. Overzichtelijke site duidelijk eerlijke prijzen snelle levering! Kortom het is gewoon goed en de volgende keer doe ik het weer via autobanden-365! Bedankt

levering was goed te volgen

Er staat vandaag besteld morgen in huis. was er de volgende dag helaas niet, maar ik kon wel de levering volgen per track en trace. dit was zeer goed. De banden waren toch snel geleverd. over het algemeen zeer tevreden. mijn volgende bestelling zal ik weer hier doen. ook bij de garage die mijn banden eronder heeft gezet (A.T.G), ben ik netjes en snel geholpen.

Bestel gemak okej. Bezorging iets minder.

Site en respons helder en duidelijk. Externe bezorgdienst minder prettig.

makkelijk en snel

veel keuze uit banden met beoordelingen en reviews. Makkelijk bestellen en garage kiezen. Donderdag besteld volgende dag al bij garage en zaterdag zaten ze er onder.

top! vlot en betrouwbaar!

Volledig en objectief overzicht van aanbod in de shop met beoordelingen vanuit vakbladen per product. eenvoudig te bestellen levering binnen afgesproken termijn. Super!

Service

Een hele goede service, we zijn fijn geholpen, snel en correct, niet duur!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!