Weer een prima ervaring!

Voor de tweede keer heb ik mijn banden besteld bij autobanden-365. Bestelprocedure is goed verlopen en ook de montage bij een servicepartner in de buurt (< 3 km) was weer perfect. Ik kan iedereen autobanden-365 aanbevelen!

SNEL VEILIG SCHEPT EEN GOEDE BAND

Uitstekende website. overzichtelijk en ruime keus. Snelle levering bij het montage bedrijf. banden waren een half jaar oud. DIT SCHEPT EEN GOEDE BAND TUSSEN AUTOBANDEN 365 EN MIJ

Goede kwaliteit

Prima kwaliteit banden geleverd gekregen, netjes verpakt en op tijd geleverd.

Prima autobanden verkoop bedrijf!

Op internet, na vergelijking, gevonden wegens de voordelige prijs van de benodigde autoband. Deze werd na bestelling en betaling vlot geleverd en bezorgd bij ��n van de aanbevolen service partners voor montage, ook een keurige garage. Het enige minpuntje was dat bij koop van ��n band (er was er maar ��n door mij stuk gereden) wel �4,95 bezorg kosten moesten worden betaald terwijl bij 2 of meer levering gratis is. Zal indien dat nodig is zeker weer mijn banden bij dit bedrijf bestellen.

Dik tevreden over de snelle levering.

Niks op aan te merken. Gewoon goed!

No nonsens, gewoon goed geregeld

Uitgebreide keuze, eenvoudige layout, goede uitgebreide informatie, aanklikken, doorgeven waar afgeleverd moet worden, allemaal goed op elkaar af gestemd. Geen opdringerig advies om voor wat voor reden dan ook een bepaalde band te kiezen. Volgende keer gewoon weer.

4x banden gekocht en later opsturen

Alle afsraken via mail bevestigd en nagekomen. Alles is prima verlopen. Top.

BANDEN

Duidelijke website met scherpe prijzen en op tijd geleverd zoals afgesproken .

Easy,easy.

Makkelijk te bestellen, prima prijzen,. snel afgeleverd. BRAVO

Snelle verzending (naar garage), makkelijke site!

Na wat speurwerk van mijn vader heb ik hier mijn autobanden gekocht. Ideaal: ik heb ze direct naar de garage laten versturen waardoor ik zelf niet thuis hoef te zijn tijdens de bezorging, niet hoef te sjouwen met de banden en geen banden in mijn auto hoef te vervoeren. De garage is gelijk op de hoogte en een afspraak voor de montage was zo gemaakt. Prima site, goede en snelle service!

Snelle en correcte levering

Eenvoudige bestelling en snelle levering. Verder ook een prima montagepartner gevonden.

Super.

Super Service, heel snel levering, Kortom top bedrijf.

Buitengewoon goede aftersales

Hele goede aftersales, na een vraag gesteld te hebben een email en daarna nog telefonisch nagebeld. Echt buitengewone service.

Perfect en spotgoedkoop !!

Niets op aan te merken, snel, goed en spotgoedkoop !! Ik kan dit iedereen aan bevelen, let even op waar je laat monteren kan gauw een aantal euro's per band schelen!

Prima en correcte service

Prima manier om goed ge�nformeerd banden te kopen, te laten monteren, dat alles voor nette prijs.

Snelle levering, prima prijs

Op zoek naar nieuwe zomerbanden. Goede info, goede sortering, goede prijs. Snel en netjes geleverd. Volgende keer weer!

snel en goedkoop

Goede kwaliteit banden en goedkoop. Snelle levering.

Top Top Top !

Tweede keer dat ik hier bestel ! Grote assortiment, snelle levertijden, aflever optie bij een garage..helemaal top !!

Aanrader

Goed en goedkoop. Aflevering goed te volgen via track and trace systeem en nog belangrijker binnen de afgesproken termijn van 2 dagen bij het montagebedrijf.

Goed geregeld !

Goed geregeld

Autobanden 365

Nexus banden besteld , zeer te vreden erover , ze hebben een ruim aanbod aan banden en een snelle levering, Gr,

Uitstekende service, goed geprijsd en snel!

Een fijne manier om aan nieuwe, goed geprijsde banden te komen en ze te laten monteren via een van de montagepunten bij je in de buurt!

Perfecte service

Duidelijke info en goede service

Prima geregeld!

Razend snelle levering, prima montagepartner

Heel tevreden

Duidelijke website, goede prijs/ kwaliteit verhouding en snelle probleemloze levering.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!