Super gegaan Zaterdagavond besteld en woensdags al in huis Volgende keer bestel ik weer banden bij autobanden-365.nl

Nieuwe merkbanden maar dan veel goekoper.

Grote keuze tussen alle merkbanden. En gezien de prijzen, veel goekoper dan elders. Bij eventueel retourneren kan dat alleen via een ophaaldienst (bv. DHL) wat dan wel verzendkosten betekent. Gelukkig was dat niet nodig.

Top bedrijf

Zeer snelle levering na eenvoudige bestelling tegen scherpe prijzen.

Goede site

Had binnen 2 dagen me banden binnen met snelle serves.

Goede banden tegen gunstige prijs, snel geleverd.

Heb nu 2 keer banden gekocht bij autobanden-365, beide keren tot volle tevredenheid. Er werd snel afgeleverd bij een montagebedrijf bij mij in de buurt.

Banden

Alles op tijd en tot tevredenheid!

perfect

Doordachte website, makkelijk te bestellen en perfecte levering binnen 2 dagen op de afgesproken tijd. Klasse!

Netjes op tijd geleverd, goede statusupdate

perfect tevreden over winterbanden-365.nl

zeer goede organisatie,ik ben zeer tevreden betreffende banden bestellen en de vlugge levering ervan !!

Aanrader.

Bestelling netjes op tijd geleverd. Mooie prijs voor de geleverd onderdelen.

Scherpe prijs

Zonder problemen

Simpel je banden maat invoeren, beslissen, betalen en na een paar dagen worden de banden netjes afgeleverd bij de gekozen garage. Makkelijker en goedkoper kan niet,

Snel en goed(koop)

Een gemakkelijke manier om een goeie prijs te bedingen. Keuze en vergelijken van kwaliteit en prijs evt monteren . Ik vindt de bezorging perfect ,tot in de garage ! Ik ben zeer tevreden en heb op vier merkbanden tientallen euro,s bespaard .

Doen wat ze beloven.

keurig! snel geleverd en volledig naar wens

Snelle en zeer goede levering, tevens erg veel keuze voor iedereen.

Goed en snel

Goede communicatie en (zeer) snelle levering.

goede service

zeer tevreden met het leveren van de banden ging erg snel

Service boven verwachting, goede prijs en kwaliteit

Via de site kreeg ik toegang tot objectieve bandentests (ANWB). Daarna heb ik de prijs van de band van mijn keuze vergeleken met die van andere webleveranciers en dat bleek scherp concurrerend. De banden zijn stipt geleverd en bovendien werd ik er telefonisch over ge�nformeerd dat het montagepunt van mijn keuze binnenkort gesloten zou zijn in verband met vakantie. Toen ik aangaf dat dit voor mij geen probleem was, heeft men dit ook weer doorgegeven aan het montagepunt. Kennelijk controleert 365 ook of de montagepunten naar tevredenheid werken, want hier werd ik ook nog naar gevraagd. Alle communicatie vindt plaats in het Nederlands.

Snel en goed geleverd

Zondagavond besteld, dinsdag geleverd. Dus de levertijd die ze beloven maken ze waar. De banden die zijn geleverd hebben een recente dot code Meerdere malen hier banden besteld. Iedere keer doen ze wat ze beloven

snel goedkoop duidelijk vertrouwd

Snel in huis niet duur duidelijk

Topwerk

Het is fantastisch! wat een banden! Kan niet beter! A-merk banden voor een fantastische prijs! Het werken met montagepunten in de buurt werk geweldig!

Zeker weten! Al twee maal gebruik gemaakt van dit bedrijf, correcte levering, keurig op tyd en prima prijs!!

Alles keurig op tyd geleverd tegen prima prijs, al twee maak gebruik gemaakt van dit bedrijf

Goede snelle service

Informatie op website klopte. Bestelling snel en efficient geleverd.

goede prijs voor een snelle levering

Prima levering.

Makkelijk, snel en goed.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!