uitstekende en overzichtelijke site waar je gemakkelijk de banden die je nodig hebt kan zoeken en bestellen.

Voor de eerste keer hier een bestelling gedaan. Site is gemakkelijk te doorlopen en geeft een prima overzicht met de juiste banden. Na bestelling banden snel ontvangen. Zeker aan te raden bij anderen.

goede advies, snelle afhandeling...

beperkt telefonische bereikbaar, maar op een mail bericht wordt vrij direct gereageerd. zeker aan te bevelen, goede service en snelle levering.

Heel tevreden over de aankoop. Snelle levering. 175 euro profijt gedaan! bij de aankoop van 4 banden.Bandencentrale bij ons in Belg� was dus veel duurder voor identiek dezelfde banden. Wij kopen onze volgende banden zeker terug bij Autbanden 365!

Snelle levering en correcte afhandeling

Bij autobanden365.nl banden besteld. Binnen drie dagen thuisbezorgd. Geheel naar wens. Kan dit iedereen aanbevelen.

Makkelijk kunnen bestellen en de volgende dag geleverd. Prima toch?!

Banden online vrij simpel besteld en betaald en de volgende dag stonden ze al op de stoep van mijn garage. Prima service.

goodyear

goed banden, goed prijs

Een 100% service

Een goed bedrijf die ik zeker zal aanbevelen. Een goede communicatie aangaande het vervoer en thuis bezorgen.

Prima banden

Goed en goedkoop

De site was zo duidelijk dat ik als vrouw zonder voorkennis de perfecte banden kon bestellen!

Erg onder de indruk van de site. De maten van banden worden zo uitgelegd, dat je precies ziet wat je nodig hebt en je niet afhankelijk voelt van de garagist. Dus, de juiste banden heel gemakkelijk uitgezocht, bleken ook nog de goedkoopste op internet. Daarna contact gelegd met een vriendelijke professionele garagist gegarandeerd door de site. De levering van de banden was bijna per uur te volgen, ik kon alles precies plannen en ik heb geen tijd verloren. De garagist bleek ook nog de goedkoopste, maar vooral betrouwbaar. Ben erg tevreden over uw service. U weet precies wat klanten belangrijk vinden.

goede banden, goede prijs en snelle levering

Ik heb de banden eerst uitgezocht en vergeleken, ook bij andere sites. Deze waren het voordeligst en toch goede kwaliteit. Duidelijke website en snelle aflevering....

Perect geregeld!

Banden maat invoeren, merk selecteren, band kiezen en bestellen maar. Binnen 2 dagen in huis. Perfect geregeld!

makkelijk , voordelig en snel

Voor de tweede keer banden besteld en weer snel en voordelig.

Mega snelle levering en service!

Banden besteld en de volgende dag lagen ze al op mij te wachten bij het garage waar ze gemonteerd werden. Zeer tevreden! Mijn volgende set banden bestel ik weer bij autobanden-365!!

Alles volgens de gewekte verwachting verlopen.

Goede beoordeling, geen problemen.

Snel, betaalbaar, geen verzendkosten

Snel, betaalbaar, geen verzendkosten

autobanden-365

Ik vond de service uitstekend en de producten zijn ook van goed kwaliteit

Uitstekende prijs en service

Voor het eerst banden besteld op deze wijze. Eenvoudig het juiste merk en type band kunnen vinden en vergelijken. Daarna een servicepunt gekozen en banden zaten een paar dagen later voor een mooi bedrag onder de auto. Aanrader.

Geen poespas, gewoon goed

Binnen 24 uur had ik m'n 4 Michelin Crossclimate banden binnen. Rijd er nu 3 weken op, heerlijk comfortabel en geschikt om in Duitsland ermee te rijden. De site werkte goed, levering was super snel en contact met klantenservice was erg prettig, ze belde mij zelfs op nadat ik een vraag per email had gesteld. Uitvoerig antwoord toen gehad op mijn vragen. Al met al top dus..

Alleen maar ellende met de banden gehad tot nu toe!

Banden gekocht, laten monteren en in 3 weken al 2 lekke banden gehad!

heel tevreden,

het is gewoon goed

supersnelle levering ????

Supersnelle levering Hagelnieuwe banden met goede dot code Dus geen oude banden die al even op de plank liggen Ga zeker vaker banden bestellen Zeker aan te bevelen en goede prijs en service !!!

Topbanden 365.nl

Dit is de tweede keer dat ik banden heb besteld bij Autobanden-365.nl alles is wederom weer goed geregeld zoals belooft. Topper

Snel en correcte behandeling!

Bijzonder goed adres om banden te kopen!

Razendsnelle levering, grote keus, goede uitleg en prima prijzen!

top bedrijf

Top netjes op tijd geleverd goede site makkelijk in gebruik

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!