Bestelling prima netjes afgeleverd en banden zijn perfect

Ze doen wat ze beloven

Winterbanden besteld en met 2 werkdagen afgeleverd bij het garagebedrijf. Prettig bedrijf om banden te bestellen.

Ideale webshop !

Schitterende afhandeling. Eenvoudige bestelprocedure, scherpe prijzen, snelle levering. Gewoonweg : perfect. Een echt aanrader

Prima snelle service

Binnen 1 dag geleverd en een prima prijs. Zeker een aanrader.

Snel geleverd voor een mooie prijs

Banden waren snel geleverd en voor een mooie prijs. Netjes bij het aangegeven montagebedrijf afgeleverd

Helder, snel, en goed gecommuniceerd. Transport kan iets beter.

Goed, snel en duidelijk. Jammer dat DHL na sluitingstijd bij de garage wil afleveren, dat is wat onhandig. Dan maar een dag later, en omgooien van de planning van de garage. Daarvoor alle lof.

snel en goed, aanrader.

Goede selectiemogelijkheden

Belangrijkste was dat de website goed overzicht gaf van de kwaliteit (testen) van de banden, daarnaast prijsontwikkeling, waardoor kiezen voor een band qua prijs/kwaliteit, of juist hoogste/laagste prijs goed mogelijk is!

Zoals beloofd

Uiterst scherpe prijs en geleverd zoals beloofd! (binnen 24u)

Betrouwbaar en snelle levering !

Snelle levering ! Binnen 1 dag. Goede prijs kwaliteits verhouding!

Snelle levering en goedkoop

Goedkoper dan autobandenmarkt en levering binnen 2-3 dagen. Uitstekend

Overzichtelijk, snel en goedkoop.

Zeker als je weet wat je zoekt, heb je in een mum van tijd je nieuwe banden besteld. Ook de levering was snel en correct.

Betrouwbaarsnel

Ik heb voor de tweede keer een bestelling gedaan bij autobanden-365 voor mijn favoriete merk banden. Deze zijn dan ook snel geleverd zonder poespas. Thumbs up!

Probleemloos en snel !

Had niet eerder op een dergelijke manier autobanden besteld maar het is me uitstekend bevallen ! De informatie op de site is helder, met bestellen kan er eigenlijk niets fout gaan. De prijzen zijn aantrekkelijk, betalen gaat makkelijk en ook de snelheid waarmee alles wordt afgehandeld ...het laat niets te wensen over ! Zelfs als je weinig van autobanden afweet of twijfelt bij bestellen ....leg je vraag voor en je wordt keurig geholpen.

Doelgericht en van goede kwaliteit!

Gemakkelijk, een goede prijs en snel in huis. Voor herhaling vatbaar

Uitstekende levering

Het enige lastige aan de levering was het slecht kunnen traceren van de status van de bezorging. Voor het overige perfecte service, snelle levering en uitstekend product.

Netjes.

Zondagavond besteld, dinsdag ochtend 10.00 in huis. Goed geregeld.

Snel en goede prijs

Snel en accuraat in de bezorging, goed geprijsde producten

Banden zijn snel geleverd, binnen drie werkdagen. Scherpe prijs voor zowel de banden als de montagekosten.

Goede Service

Goede service. Snelle afspraak en ook snelle afhandeling terwijl ik een koffie krijg aangeboden. Proefrit na afloop.

Snel en goedkoop

Snelle levering,goede kwaliteit en scherpe prijs !!

Top kwaliteit banden met een paar muisklikken voor duizenden veilige kilometers..

Ik was op zoek naar nieuwe winterbanden voor de wintersport. De band die door diverse testen als de "beste" uit de bus kwam was bij "winterbanden-365.nl" in de juiste maat in voorraad en ook nog eens als de goedkoopste. On-line besteld en laten afleveren bij een montage punt vlak bij huis. Twee dagen later reden we met een veilig gevoel naar Oostenrijk. 1week later: Inmiddels ben ik thuis gekomen.De winterbanden zijn buitengewoon goed bevallen. Zowel op sneeuw en ijs in Oostenrijk als mede op de zeer natte Duitse autobahn op de thuisreis.

helemaal naar wens geleverd!

Winterbanden-365.nl is een aanrader

Goed en Snel geregeld

Winterbanden besteld, vraag omtrent wielbouten snel antwoord en vervolgens binnen gestelde termijn geleverd. Voor winterbanden ga je naar... winterbanden-365.nl

Zeer snelle en correcte levering!

Niet twijfelen gewoon doen!!!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!