Een bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Helaas een uitzondering

Via de website heb ik een goede keuze voor winterbanden kunnen maken. Eenvoud, voorlichting en prijs zijn goed verzorgd. Wat ik zelf heel prettig vond, is het feit dat je de banden kan laten afleveren bij een bedrijf dat ze kort daarop monteert. In mijn geval Harry Meijndert. Ik zeg het niet gauw, maar de hele aankoop tot aan montage grote klasse. Een veilig gevoel.

Buitengewoon snel en perfect!

Prima bedrijf om je banden te bestellen! Veel op voorraad en z��r snelle levering met een prima prijs / kwaliteit. Mvg.Ben Drost

Gewoon klasse!

Accuraat afhandeling van de bestelling(en) en supersnelle levering. Deze webwinkel kan ik iedereen aanbevelen.

uitstekende afhandeling

Besteld, direct correct ge�nformeerd met de bijhorend factuur en binnen afgesproken tijd de juiste banden geleverd.

Snel en correct

In het weekend besteld en maandag al geleverd. Mooi zo! Banden beantwoorden volledig aan de verwachtingen.

Snelle levering, goede service!

Snelle levering, goede service!

Uitstekende Pirelli winterbanden, goede prijs, snelle, probleemloze levering

Uitstekende Pirelli winterbanden, goede prijs, snelle, probleemloze levering

Geweldige prijzen, super levering en super makkelijk.

Met een paar muisklikken heb je voor een super prijs nieuwe banden. Makkelijk en goed.

nieuwe autobanden

Geweldig snelle afhandeling en prima contact met montagepunt. Aan te bevelen!!

Heldere aanbieding.

Winterbanden-365.nl heeft via een keuzefilter een aantal winterbanden getoond die ik met elkaar heb vergeleken. Zodoende ben ik uitgekomen bij een "op maat" aanbod. Erg prettig. Het verwijzen naar een garage bij mij in de buurt en het ook nog eens kosteloos bezorgen maken het tot een prima keuze. Kan winterbanden-365.nl zeker aanraden in mijn geval.

duidelijk en alles klopte

site werkte goed,betalen kon gewoon met ideal. banden werden keurig in plastic verpakt snel geleverd. Wanneer ik weer banden nodig heb ga ik hier weer shoppen.

Prima.

Goede banden op velg.

uitstekend geregeld

banden besteld op tijd geleverd. alles perfect

Financieel eindplaatje viel zwaar tegen

Zo te zien is dit de eerste kritische beoordeling op de site, want ik kom alleen maar lovende reviews tegen. In de 1e plaats: ik heb anderhalve week moeten wachten op mijn winterbandenset, omdat de velgen niet op voorraad lagen: kan gebeuren. Wat wel netjes is, is dat dat keurig vooraf werd gecommuniceerd. Pas toen de velgen binnen waren, moest er betaald worden. Minpunt: ook vandaag zijn de velgen niet op voorraad. Wat is mijn grote kritiek: ik was met mijn nieuwe auto niet op de hoogte van TPMS-ventielen (bandenspanningscontrole). Daar kwam ik achter toen ik vandaag bij mijn garage de banden liet monteren. Zojuist gezien, dat het wel op de site staat, maar niet duidelijk in zicht, maar bij " veel gestelde vragen ". Bij mijn garage had ik � 865,- moeten betalen (alles inclusief) en hier � 593,- + � 32,- montagekosten bij de garage. Dan is de keuze snel gemaakt. Bij FAQ wordt gezegd, dat TPMS-ventielen door de garage laten monteren er toch voor zorgt, dat je veel goedkoper uit bent. Ik heb dat even uitgerekend: met � 213,- extra, onverwachte kosten, is mijn eindvoordeel � 27,- Conclusie: als dit duidelijker was gecommuniceerd dan had ik mij al die moeite bespaard en had ik liever � 27,- meer willen betalen, zonder al dit gedoe. Jammer! Jullie moeten dit duidelijk op de homepage vermelden, direct duidelijk in zicht + een indicatie, wat ongeveer de extra kosten zijn. Nu dacht ik zo'n � 240,- goedkoper uit te zijn via winterbanden365.nl. Voor mij een vette domper.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Zonder moeite de juiste banden kunnen bestellen op de site. Duidelijk overzicht van de opties en zo binnen no-time de juiste banden gevonden.

Prima ervaring

Banden besteld en keurig op tijd geleverd, geen min punten te noemen.

Prima prijs, snelle levering

Het was gemakkelijk de juiste banden te selecteren, waarbij er voldoende keuze was. Ik kon vrij kiezen welke garage ze voor welk bedrag ging monteren. Alles is me goed bevallen, de volgende keer ga ik graag terug naar autobanden-365.nl!

Snel en goedkoop nieuwe banden geregeld.

Snel en goedkoop nieuwe banden geregeld.

Goedkoop en zeer snel bezorgd

Nogmaals goedkoop en snelle bezorging

snelle levering van kwaliteits banden

Voor iedereen die wil besparen het juiste adres

Snel en op de juiste plek geleverd.

De aflevering verloopt perfect! heel fijn dat je meteen een bedrijf kan zoeken die ze er opzet en tegen welke prijs. Garage Jimmy top!

Zeer correct geleverd en overzichtelijk te bestellen.

Prima behandeling en goede voorlichting.

snel, makkelijk, betrouwbaar en betaalbaar!

Ik was eerst naar profile tire centre geweest. Hierna bij autobanden-365.nl gekeken. Dit scheelde 60 euro voor 2 banden en ik kon een garage in de buurt zoeken. Online een afspraak gemaakt en binnen een paar dagen 2 nieuwe bandjes erop. Toppie!!

cva cva cva cva cva

Gelijk verwachting

Gelijk verwachting en duidelijke communicatie

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!