zeer goed

Zeer goed en snel ge bragt

snel geleverd zonder fouten

zaterdag besteld, dinsdag ontvangen. Ik kreeg eerst geen bevestiging van ontvangst van de bestelling, heb ik ze over gemaild, bleek dat ik bij de bestelling een verkeerd email adres had ingevuld. Mijn fout hebben ze snel en netjes verbeterd, zondag had ik alsnog een ontvangst bevestiging en een factuur in mijn mailbox.

Een betrouwbare webwinkel.

Indien u banden wilt aanschaffen tegen een zeer goede prijs en de afhandeling op een correcte en betrouwbare manier geschiedt kunt u met een gerust hart dat hier doen. Ook is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de aangesloten garagebedrijven. 'n aanrader!!!!!

Goede deal.

Ben zeer tevreden over de aankoop en over de snelle levering.

perfect

Snelle service. Mooie banden.

Levering van een band bij Garage van Ekris in Maarssen

De levering is punctueel en vlot verlopen.

Goed zaken doen en goede info over de telefoon.

Ik kon mijn banden ergen anders voor euro 6 per stuk goedkoper kopen, maar na een telefoontje of Winterbanden-365 .nl ze ook voor 6 euro goedkoper kon leveren, zeiden ze dat hun banden geproduceerd worden in Duitsland en Frankrijk en de andere banden waarschijnlijk uit Oost-Europa. Ik ga voor kwaliteit en heb ze alle 4 bij Winterbanden-365.nl gekocht!

Gewoon goed

Vlotte levering, goed op de hoogte gehouden, lage prijs, montagepartner net bedrijf.

Voordelige banden en prima afhandeling, aanbevolen.

Voordelige banden en prima afhandeling, aanbevolen.

Prima formule

Alleen moest ik �12,50 per band betalen in plaats van de � 10,- die op de site vermeld stond. Voor de rest geen op- of aanmerkingen.

Helemaal toppie

Banden zeer vlot geregeld. Prijs kwaliteit helemaal goed. Nergens anders goedkoper. En een zeer ruim assortiment. En mooie aanbiedingen. Ik beveel jullie bij iedereen aan. Helemaal toppie.

Top webshop met Top aanbiedingen

Ik kocht vier Hangkook winterbanden voor Euro 44,27 per stuk. Bij Kwikfit om de hoek betaal je per band Euro 20,- MEER !! Zal voor een volgende aankoop zeker weer naar Winterbanden-365.nl terugkeren. Binnen twee werkdagen waren de banden binnen!! SUPER ! Zeer aan te bevelen !!

Super site

Super mooie prijzen. Bestellen, en een dag later in huis. Heel veel banden, en maten op voorraad.

Zomerbanden

Kortgeleden een setje zomerbanden Falken SN-832 185/60 R15 84T gekocht bij Autobanden-365.nl besteld. Ze hebben een overzichtelijke website met een mega assortiment. Prettige site om een keus te maken, op donderdag besteld en andere dag netjes thuisbezorgd. Prima aanrader.

Snel een duidelijk en goed vergelijk

Ik vond het super handig, gebaseerd op de banden top 100 een keuze gemaakt, op basis van prijs en beoordeling een montagepunt dichtbij uitgezocht en de banden daar laten bezorgen. Kort voor het weekend besteld, kort na het weekend lagen de banden er al op. Verrassend snel en voordelig.

Goede prijs en snelle levering.

perfect!

goede prijzen snelle levering, duidelijke voorwaarden, met een woord geweldig

Voor mij geen andere banden leverancier meer.

Scherpe prijzen, veel keus, duidelijke voorraad beheer en snelle levering.

Erg goede en snelle service

Goede service voor een goede prijs. Banden zijn netjes op tijd bij het montagepunt afgeleverd. Ik raad vrienden deze site aan!

snelle levering en goedkoop, oftewel prima

De levering van 4 banden is prima afgewikkeld. Snel, tot aan de deur, keuring in plastic verpakt. De prijs is laag, nergens goedkoper, dus ook goed. Volgende keer, weer.

Bestelling

Super geregeld en snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke website !

Goeie site. Met veel informatie en bandentesten waardoor mijn keuze voor een nieuwe band een stuk makkelijker was. Snelle levering en scherpe prijzen. Zeer tevreden !

Top in alle opzichten

Alles verliep prima met de bestelling Het uitzoeken ging prima De bestelling plaatsen ging makkelijk De betaling is makkelijk en snel En de bezorging TOP

Zeer tevreden over de prijs en kwaliteit en service

Bandenmaat opgezocht zoals duidelijk beschreven staat . En met wat reviews van andere gebruikers en banden testen . Een knappe band uitgekozen die voldeed aan alle wensen. Weer voor vredestein vier seizoenen gekozen . Banden thuis laten bezorgen en bij een montage adres laten monteren . Totaal schade was nog lager dan alleen de banden bij een van de snelle Fitters waar de montagekosten al bijna twee extra nieuwe koopt . Prima manier om leuk wat geld op je auto onderhoud te besparen , en ook zelf bewust te zijn van welke band bij jou past door het ruime aanbod .

Goede snelle service met vriendelijke mensen

Na levering kon ik meteen de volgende dag langs komen. Ik wilde een dag later op een zelf gekozen tijdstip wat geen enkel probleem was. Goede service met vriendelijke mensen. Werd door 2 medewerkers geholpen waardoor de banden extra snel waren vervangen. Top!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!