10 +!!!

Voor het eerst 4 banden gekocht. snelle afhandeling ik ben uiterst tevreden over winterbanden .nl van mij krijgen jullie een dikke 10

Goed gedaan

Prima werk van Johan. Geroutineerd en vakkundig wisselde hij van alle wielen de banden. 'Ik reken altijd ongeveer een kwartier per wiel' had hij vooraf gezegd. En inderdaad, na een uur was hij klaar. En tussendoor had hij ook nog tijd om klanten de weg te wijzen die naar occasions kwamen kijken.

Fijne site en stuk voordeliger dan de kwik-fit!

Dat scheelde me dus ruim � 100,- twee banden via Autobanden-365.nl in plaats van via de Kwikfit. Als je precies weet wat je nodig hebt, zijn je banden snel te vinden op de site en binnen 1,5 dag bij een garage in de buurt. Als je dan (zoals ik) ook nog eens de mazzel hebt dat dat een prima garage is (waar ik anders nooit gekomen zou zijn), dan resteert een prima klantervaring.

zeer goed

zeer tevreden en makkelijk en verse band nog geen 2 maanden oud.

Goede en snelle service , kwaliteit banden voor een goede prijs.

Goede vlotte afhandeling

Heb de banden besteld. Twee dagen later lagen ze voor de deur. Afspraak gemaakt bij een van de aangesloten garages. Goede , vlotte en nette afhandeling voor een mooi prijsje. Absoluut een aanrader. Volgende keer weer bij hun bestellen!

Perfecte prijs, snelle levering

Eenvoudige navigatie op de website om de juiste banden te vinden; betalen en de volgende dag in huis. 100� bespaard ten opzichte van de fysieke leveranciers voor de consument.

top service voor een betaalbare prijs

Super snelle en goede levering van mijn banden. En het allerbelangrijkste voor een scherpe prijs. Ik raad iedereen deze site aan.

Een aanrader!

Toevallig tegen gekomen met zoeken naar banden. Maar zeker een aanrader, goede, makkelijke site, prijzen zijn scherp en naar bestelling binnen 2 dagen binnen! Top geregeld! De volgende keer bestel ik zeker weer bij hun... en ga ook zeker hun aanraden bij familie en vrienden!

KEURIG VERZORGD EN OP TIJD GELEVERD

snel geleverd

Veel keus en voordelige banden veel montage punten

Goede en snelle service

Zeer prettig ervaren. Makkelijk en een stuk goedkoper dan bij de dealer.

Super goede service

Snel en betrouwbaar!

SUPER SERVICE NA ACTIE EN REACTIE

Na een bestelling van 2 sets banden, waren de eerste set super snel binnen en de tweede na 2 dagen. Dit bleken de verkeerde banden te zijn. Na contact te hebben gehad is ook dit binnen 1 werkdag super snel opgelost en de andere set opgehaald. Super service na actie en reactie. Complimenten Autobanden-365.

prima betrouwbaar , snel geregeld.

Supersnel

Goedkope Banden,Snelle service,Snelle levering. Daar hou ik van.

goed en snel geleverd

Gewoon goed.

prima service

Alles prima geregeld, behalve de toezeging vandaag besteld morgen in huis wordt niet waargemaakt. ook bij een voorraad van 50 stuks duurt de aflevering een dag langer.

Gewoon goed, zoals je (eigenlijk) mag verwachten.

Geen op- of aanmerkingen, snelle levering van hetgeen ik had besteld.

Netjes, goede service.

Enkel tracking system vervoerder is waardeloos. Verder perfect!

uitstekend

altijd sceptisch over dit soort bedrijven, beloven het allerbeste maar geven weinig. hier is het anders, eenvoudig, goed en goedkoop. snelle service en een goed partner bestand voor de afwikkeling. ik ben zeer tevreden.

Goed bedrijf, belooft wat het doet.

Banden besteld en binnen enkele dagen , zoals belooft , ook bezorgd. Op dat moment was er niemand thuis en zijn de banden achter het huis door de bezorger onder de carport gelegd, zodat ik niet hoefde te wachten tot een volgende bezoek en de banden gelijk die avond er onder kon leggen. SUPER !!!

Binnen 2 werkdagen in huis!

Net voor me vakantie moest ik nieuwe banden hebben en wou eerst niet bestellen omdat je het vaker lees dat het binnen 2 dagen in huis zou hebben maar zei liegen er niet om in de avond laat besteld 2 dag in huis super

In een woord zeer tevreden!

Professionele uitstraling. Zeer klantvriendelijke internet pagina. Eenvoudige bestelprocedure. Autobanden binnen twee dagen geleverd. Uitstekend montage locatie. Alles volgens afspraak. Hier kom ik graag terug. Ik stel mijn vrienden en bekenden in kennis omtrent mijn ervaring.

Snel geleverd en de juiste banden

Goede levering en op de juiste plek. Volgens afspraak na twee dagen bezorgd bij de gekozen garage.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!