Goede en snelle levering

Band werd snel geleverd. Kreeg ook te zien wanneer ik hem kon ontvangen.

Niets op aan te merken!!!

Banden snel geleverd. Ook Auto Portello heeft ze snel en netjes gemonteerd.

Goede service.

Snelle levering, prima bedrijf.

Goed en snel.

De banden waren de ochtend na de besteldag aanwezig en 's-middags gemonteerd.

Dat kan beter!

Bestelling geplaatst voor 2x Goodyear Efficient Grip FP banden MET velgbeschermrand. Poging 1: 2x Goodyear All Season = compleet andere band! Contact gehad: Sorry meneer, dit gebeurt maar eens per 2000 bestellingen, we zullen u nu de juiste band sturen. We hebben contact met leverancier gehad en ze sturen u de banden MET velgbeschermrand toe. Poging 2: 2x Goodyear Efficient Grip ZONDER velgbeschermrand Contact gehad: Sorry meneer, deze banden bestaan niet met velgbeschermrand. We hebben nogmaals contact gehad met leverancier en niemand kan u de banden MET velgbeschermrand leveren. - Na overleg andere banden gekozen. Poging 3: Eindelijk de juiste banden (anders dan oorspronkelijke bestelling, maar wel in overleg) Mijn oordeel, de webwinkel probeert zijn best te doen.. Echter laat het wel steken vallen door de slechte communicatie met de leveranciers en er worden dingen beloofd die niet waargemaakt kunnen worden. Gelukkig had ik geen haast met de banden, anders was het een groot probleem geweest, uiteindelijk heb ik meer dan een week moeten wachten voordat ik de juiste banden had. Heel jammer... Ze moeten wel duidelijke verbeteringen gaan doorvoeren willen ze de klanttevredenheid hoog houden!

Prima geholpen voor een scherpe prijs

Het assortiment is erg uitgebreid en voorzien van gedetailleerde specificaties, waardoor het uitzoeken van de juiste banden werd vergemakkelijkt. Gecombineerd met een scherpe prijs en het netwerk aan montagepunten beveel ik iedereen Autobanden-365 aan! Nadat ik mijn bestelling geplaatst had bemerkte ik dat ik wellicht toch niet de juiste banden had gekocht. Een e-mail laat op de avond, werd de volgende ochtend telefonisch en vakkundig beantwoord, waarna de bestelling direct werd aangepast. Twee dagen later belde het montagepunt voor een afspraak, omdat de banden al waren gearriveerd.

transportbanden voor caravan

Zeer snelle levering: 's middags bestel en volgende morgen al in huis. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Toet toet dat is snel lijkt autobanden-365 wel????

Makkelijk bestellen met een goede site. Eerlijke prijzen en snelle levering. Wat wil je nog meer.

Merkbanden voor een schappelijke prijs!

Een tweetal Michelinbanden aangeschaft voor een alleszins redelijke prijs. Bij Autobanden-365.nl laagste prijs gevonden. Daarnaast kon ik terecht bij een goede montagepartner.

Overzichtelijk makkelijk en snelle levering

Ik heb 2 weken terug nieuwe banden via autobanden365 besteld en ben erg tevreden. Dinsdagavond besteld en banden werden donderdaf morgen geleverd. De website heeft veel info en is gebruiksvriendelijk. Kortom aanrader!

gewoon goed en correct, zoals het hoor te zijn.

Tevreden met de service, goed, correct.

Doen waar ze voor staan.

Duidelijk banden overzicht. ruime keuze en snel geleverd. Ook naar je eigen gewenste banden specialist. Goede info mbt de aankoop en levering.

Aaanhangerband

Zeer scherp geprijsd en zeer snel geleverd, kortom een zeer tevreden klant.

niks dan goeds netjes alles op tijd geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit banden, goede prijzen

2 nieuwe banden besteld (was het goedkoopste op deze site) en laten bezorgen bij autogarage. Snel geleverd en goede prijs!

Goedkoop, betrouwbaar en snel

Stukken goedkoper dan via een garage. Van de verschillende internet aanbieders de meest overzichtelijke. Eigenlijk had ik mijn banden elders besteld, maar die lieten het afweten en konden hun belofte niet nakomen Hier liep de levering wel keurig zoals beloofd.

In ��n woord top

Eenvoudig de goede band te vinden, volop keus. Goede informatie bij verzenden middels tracking. Zou de volgende keer weer banden kopen bij Autobanden365

Keurige en axacte levring van het bestelde product

KargoMax ST4000 besteld en gekregen pricies zoals beloofd

Besteld 4x BFGoodrich at 225/70/16

Super service. Voor 17.00 besteld. 4 stuks. En volgens mijn verwachtingen rond de middag volgende dag geleverd. Klasse service en een duidelijke site.

fantastisch

hele goeie service en snelle afwikkeling. kom graag weer terug bij dit bedrijf.

Prima service niet duur

Hi, snel geleverd niet duur

Goede prijs, snelle levering

Valt weinig over te zeggen. Doet wat het moet doen.

excellent

zo goed het kan niet beter

Van het bestellen tot de garage uitrijden met de nieuwe banden eronder, prima!

Alles verliep vlotjes, zelfs het naar voren zetten van de afspraak was geen probleem. (Deze was verderop gepland, ivm eventuele late levering). Maar vrijdag besteld en maandag afgeleverd.

Goede service, niets op aan te merken.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!