Blij met mijn keuze door heldere informatie

De site biedt heldere informatie waardoor ik in combinatie met het advies van de dealer een keuze heb kunnen maken waar ik erg tevreden over ben. De rijeigenschappen van mijn auto zijn verbeterd. Twee tips: Er staat geen informatie over de slijtvastheid van de banden. Hoe lang ik dus plezier gaan hebben van mijn aankoop is nog afwachten. Een tweede punt is het transport. Ik heb 2 dagen van te voren een ander aflever adres door gegeven maar daar is niks mee gedaan. Dit gebeurt buiten het gezichtsveld van Autobanden-365. Mijn advies is daar met de transporteur over te communiceren. Overal: dik tevreden.

Uitstekend en snel afgehandeld.

Ben erg tevreden over uw werkwijze. Heel betrouwbaar.

Duidelijke site, goede prijs, snelle levering

Ik kan deze site zeker aanbevelen. De site is overzichtelijk, de prijzen zijn goed en er wordt snel geleverd. Een aanrader

Snel, simpel en makkelijk

Heel fijn dat je op jullie site de verschillende banden kunt vergelijken en de doorverwijzing naar ANWB vergelijkingssite. Ondanks 2e pinksterdag, een hele snelle levering bij de garage.

Prima site om banden te bestellen. Goed overzichtelijk en goede prijzen

Nu 2x banden besteld bij autobanden-365.nl en iedere keer snel en zorgvuldig geleverd. De prijzen zijn scherp en er is voldoende info om te bepalen welke band voor jouw geschikt is. Prima

SUPER

vlotte levering en snelle afhandeling,

Snel, goed, goedkoop

Snel, goed, goedkoop

Ben zeer tevreden

Mijn ervaring is ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, over de bestelling de aflevering t hele plaatje . Gewoon zeer naar tevredenheid

Briljant!

Eenvoudig bestellen, geleverd worden, tevreden klant!

fijne site

Een goede overzichtelijke site. Banden zijn binnen 2 dagen bezorgt . Goede merkbanden tegen een betaalbare prijs. . Banden zitten al onder de auto en rijden erg goed.

Perfecte levering en een goed montage bedrijf (auto bedrijf Robert Nijenhuis Vorden)

De banden waren 2 dagen na bestelling al bij het montage bedrijf, een afspraak gemaakt met de garage en de banden laten monteren. Zowel de levering als het monteren is vlekkeloos verlopen.

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

Snelle en goede service!

Snelle levering van de door mij bestelde banden. Goed en duidelijk overzicht voor het kiezen van de juiste banden.

Gemakkelijk, goedkoop en snel.

Via autobanden365.nl i.c.m. V en Biggelaar in nuenen heb ik even ruim 200 euro bespaard?? Volgende keer weer.

Scheelde mij aanzienlijk in prijs ten opzichte van kwikfit en of profile. Snelle levering via montagepunt en dito montage. Kortom , niks mis mee

Betaalbaar, gemak en uitstekende service!

Ruime keuze aan banden, zeer nette prijzen en goede service. Verloren zending werd direct opnieuw bestelf en met spoedtransport geleverd zodat montage volgens planning kon worden uitgevoerd. Top!

Snel en goed hersteld na kwijt raken pakket door DPD

Na het kwijt raken van het pakket door de bezorger heeft men zeer snel een nieuw pakket afgestuurd en had ik toch nog vrij snel mijn banden!

Top service, goed product voor een voordelige prijs.

Een duidelijke website met een ruim aanbod aan banden voor een voordelige prijs. Snelle levering aan huis. Volgende keer ga ik weer hier mijn banden bestellen.

Leverancier van banden OK, motagepunt heel slecht.

Banden werden op tijd correct bij montageplaats afgeleverd, juiste maat, juiste type en merk. Zo ver prima. Wat daarna gebeurde is echter een ander verhaal, maar dat lag aan de monterende garage........

prima serviceo

Snel goedkoop en in de buurt geleverd. Top

Makkelijk nieuwe banden bestellen.

Dit was voor mij de eerste keer dat ik banden via Autobanden365.nl heb besteld. Ik vond het erg makkelijk dat de banden gelijk naar mijn montagepunt van keuze gestuurd konden worden. Zeker als je werkt en niet altijd thuis bent, heb je geen zin om je banden ergens op te moeten halen en er mee te sjouwen. Ik zou het volgende keer weer via autobanden365.nl doen. Ik ben er tevreden over.

Netjes en snel geregeld

Na een keuze uit een zeer groot assortiment banden werden deze keurig afgeleverd bij het montagepunt de service/ prijs /kwaliteit is uitstekend, ik kan iedereen autobanden 365.nl aanbevelen.

Uitstekende service van Autobanden-365 en garage Autoservice Legmeer

Autobanden-365 nam persoonlijk contact op over de online bestelde banden. Autoservice Legmeer kon snel de banden monteren en binnen een uur was ik weer weg, met eveneens een persoonlijke benadering. Prima ervaringen dus.

Binnen 1 dag geleverd.

's Avonds besteld, de volgende dag bericht dat de banden verzonden waren naar de opgegeven montage locatie en 's middags bericht dat de banden geleverd waren. Afspraak gemaakt en de volgende dag gemonteerd. Prima service van alle partijen voor de laagste prijzen.

Maken belofte waar. Prima geregeld en eenvoudig.

Prima website, keuze is goed te maken, de vervolgstappen zijn eenvoudig, betaling loopt soepel en de aflevering bij het montagebedrijf net zo. Volgende setje bestel ik hier weer.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!