uitstekend!

Vier zomer banden Dunlop besteld via de site, waren de volgende dag al keurig in plastic thuis afgeleverd. Goede maat, alles klopte. Ze zitten er alweer om. Snel en voordelig!

Aanrader!!

Dik tevreden!! Banden met een goede prijs en binnen 2 dagen in huis.. Dikke aanrader voor de gene die nog twijfelt!

snelle levering. uitstekend.

Goede service, snel en goede prijs.

Er ging wat mis tijdens het bestellen, maar razendsnel opgelost en prima service!

super

kan niet beter service was uit de kunst

Snel en alles volgens afspraak

Prima combinatie van bestellen en leveren van de banden en montage bij een prima bedrijf.

Gematigd tevreden!!

Binnen 2 dagen geleverd!!!!???? Na3 dagen gebeld, vaag verhaal over "iets mis gegaan",niet aan geleverd bij bezorger????????Toen binnen 1 week geleverd!! Verder oke!!

Snel en betaalbaar

Duidelijk site, ruime keuze en makkelijk te doorlopen. Goede prijs en snelle levering. Op de hoogte gehouden via mail en track en trac�, top.

prima service

Binnen een dag geleverd op adres garage; prima.

Perfect bedrijf !

Goede service, snelle bezorging naar Belgi� en een waanzinnig goede prijs !

Dik tevreden

Goede prijzen. (Een stuk goedkoper als de garagebedrijven) Afspraken worden nagekomen. Ik heb er niets op aan te merken. En zoals de titel zegt, ik ben diktevreden.

Duidelijk, overzichtelijk en snel

Ruime keuze, overzichtelijke site, helder bestel proces en alles duidelijk uitgelegd. Zijn niet perse de goedkoopste, maar wel het meest helder in communicatie. En voor 1 � 2 euro verschil geeft dat de doorslag, Ze hebben duidelijk nagedacht over wat je als klant wilt, de bestelling verliep precies zoals verwacht.

snelle levering autobanden

Gebeld, besteld, geleverd.! Allemaal in rap tempo en uiterst correct. Betaling feilloos met ideal of wat je maar wilt. Dit was niet mn 1e maal dat ik hier banden hebt gekocht en ZEKER niet de laatste keer. Ik zeg hierbij tegen iedereen; koop hier je banden meteen.!

Prijs kwaiteitsverhouding goed

Goede ervaring met de bestelling, snel geleverd

superdeal en snel

goeie deal voor set Pirelli demo banden en snel geleverd

heel relaxte werkwijze.

Levering zoals afgesproken. Alleen bleek de geleverde bandenmaat 10 breder te zijn. In mijn geval geen probleem.

snel, goede levering, scherp geprijsd

Na een dag geleverd, garage heeft keurig gebeld voor afspraak, een dag later gemonteerd, alles prima, vriendelijk.

kwaliteit!!

De informatie op de website over de producten die ik wou aanschaffen komen precies overeen. Zelfs de garagehouder bevestigde dat dit zeer goede banden waren en ook nog voor een goede prijs! Ik ben tevreden: levering vond ook heel snel plaats: de volgende werkdag kreeg ik de melding dat mijn bestelling al onderweg was. Ik ga zeker mijn winterbanden hier bestellen.

uitstekend

ik zou dit bedrijf aanbevelen de koffie is lekker het personeel is behulpzaam het afspraak word nageleefd

Goede prijs en perfecte afhandeling van de order! Banden inderdaad de volgende dag afgeleverd.

4 nieuwe banden netjes en goed

Ik was op zoek naar vier nieuwe banden in sets van 2 omdat mijn voorbanden een andere breedte maat hebben dan mijn achterbanden. Via google op autobanden-365 terecht gekomen en prima, overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Makkelijk een garage in de buurt kunnen vinden voor het plaatsen van de banden en ook daar prima geholpen (al duurde het wat langer dan de 45 minuten zoals aangegeven). Erg tevreden en de site staat in mijn favorieten voor de volgende keer! Dank je wel autobanden-365.nl!

nieuwe en betaalbare autobanden

Eenvoudig autobanden bestellen. Goed overzicht van de verschillende specificaties. Tarieven van zowel de banden als ook van de montagepunten overzichtelijk aangegeven.

Super aanbieding en perfecte levering!

Autobanden op diverse sites gezocht en gevonden en daarna vergeleken en Autobanden-365.nl kwam er het beste uit op prijs en gratis verzenden. Andere aanbieders proberen ook op de verwijderingskosten te verdienen maar niet Autobanden-365.nl, ook hierin waren ze de goedkoopste. Keurig op tijd geleverd en precies zoals via track & trace aangegeven, perfect! Ook op de kwaliteit was niets aan te merken, dus de volgende keer zoek ik niet meer en ga direct naar Autobanden-365.nl

Zeker bij anderen aan te bevelen

Prima geleverd!

Precies geleverd wat ik had besteld en op tijd!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!