Uitstekend.

Voor dat ik de bestelling plaatste had ik een vraag over de productie datum van de te leveren banden. Dit i.v.m de verzekeringsverplichtingen t.a.v caravanbanden. Hierop kreeg ik snel een duidelijk antwoord! Levering tijdstip was correct dus een tevreden klant.

Juiste en snelle levering.

Ze doen wat ze beloven.

Snel en goedkoop

Snelle service, goede levering en precies wat ik ervan had verwacht.

Vlotte levering

Binnen 1 dag werden de banden afgeleverd, prima service, vlotte levering. Zeer tevreden en zal een ieder aanraden banden bij Autobanden-365.nl te kopen.

probleemloos geregeld

snelle probleemloze afhandeling volgens belofte. duidelijke en goede informatie over voorraad / beschikbaarheid en bezorging. :-)

Top prijzen,Snelle Levering

Prijzen zijn goed, en banden werden snel geleverd wat wil je nog meer. Prima service.

het is heel goed om bij jullie te bestellen

ik geef jullie een 8

Wat een snelheid

Heel simpel te bestellen en het fijne is dat je de banden gewoon af kan laten leveren op de plek waar ze gemonteerd gaan worden. Geen gezeur met het blijven verslepen van de banden. Binnen een paar dagen geleverd en gemonteerd tegen een zeer scherp prijs. Grandioos!!

duidelijke site

De site is heel duidelijk met de juiste afbeeldingen van de band.hele snelle levering van de banden na het bestellen. En je kan heel gemakkelijk een afspraak in eigen woonplaats maken om de banden te laten monteren. Wat een goede service.

snel, goed en goedkoop

makkelijk te bestellen, grote keuze, snelle levering en een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding, al met al een aanrander.

zeer tevreden over de snelle levering van de bestelde banden

De banden uitgezocht betaald en binnen 2 dagen geleverd.

Correcte en duidelijke communicatie, snelle levering en een goede prijs!

Zonder meer aanbevelenswaardig - volgende set banden wordt weer hier aangeschaft!

zeer vlot verlopen, goede prijs

Geen opmerkingen, merkbanden voor zeer goede prijs, vlotte leverering aanrader

Perfecte levering

Voor 2e keer banden besteld en is wederom perfect gegaan en binnen 2 dagen geleverd. Aanrader

voor herhaling vatbaar

prima service, snelle bezorging en vakkundig montageadres

goede service

Vriendelijk en goede service

Snelle correcte levering

Snelle levering aan huis prima.

Top prijzen en top service

goede service

Mijn pakket ( 2 banden) was zoek bij de post. Dus ik was aan het wachten op de levering, en dat kwam maar niet. Toen heb ik een mail gestuurd, waarop ik meteen een mail terug kreeg en ik werd gebelt om uit te leggen dat het pakket zoek is en dat ze een nieuwe bestelling versturen. En die was de volgende dag al binnen. Goed opgelost dus.

heel goede prijs/kwaliteit verhouding en supersnelle levering

aanrader voor iedereen bij wie het geld niet op de rug groeit

prima service, snel en goedkoop

Snelle levering, probleemloos en zeer goede prijs.

Goede en snelle service en levering

De banden waren snel geleverd bij het montagepunt waar ik een afspraak kon maken om de banden erop te laten leggen.

Duidelijk en snel

Zeer snelle en nette levering . Alleen het plastic waarin de banden worden verpakt is zeer aantrekkelijk voor mensen om het kapot te prikken met de vingers. Zeker een aanrader om op deze site je banden te bestellen.

Geheel volgens afspraak afgehandeld

Ik had autobanden besteld, Goodyear vector 4season. Omdat ik te laat was met betalen was de order al vervallen, maar ondanks dat de terugstorting al toegezegd was zijn ze toch nog verder gaan zoeken en hebben de banden volgens eerste prijsopgaaf toch uitgeleverd. Ook het omleggen van de banden bij servicepartner Peerdeman in Grootebroek ging geheel conform de gegevens op de site. Dus mensen je kan hier geen buil aan vallen het enige wat kan gebeuren is dat je zo'n 20% bespaart op de koop van de banden (dat was het bij wel).

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!