Goed snel en goedkoop

Super tevreden

super

Ik zal blijven rijden ?? met petlas ik ben heel gerust mvg.

Zeer goed bevallen!

Banden besteld. En 2 dagen later al in huis. Top!

Helemaal niks mis mee

top geregeld!!

Goed,snel en overzichtelijk

goed en goedkoop

Makkelijk om te bestellen, snelle levering en goedkoop.

goedkoop en perfecte service

Ik heb veel websites bezocht en deze site was het goedkoopst. Goede beschrijving van het product en de service was perfect. Binnen 4 dagen mijn bestelling al thuis !!!!!!! TOP

Snelle levering!

super tevreden

Snelle levering alles verloopt zoals afgesproken ! Aanrader

goede webwinkel

Goed, snel,overzichtelijk en betrouwbaar

veilig rijden mede door Autobanden-365

Uitstekende service en snelle levering ook adequaat handelen na kwijtraken van een deel order. Prima gedaan .

levering

Snelle levering en netjes verpakt,, en een juiste prijs

snelle en correcte levering.

Overzichtelijke website met voldoende informatie. Volgens mij ook ongeveer de goedkoopste. Verder zijn de banden snel (binnen 2 dagen) en correct geleverd. Prima service dus.

Supersnelle service; 's middags besteld, volgende dag binnen. Duidelijke website!

Goede prijzen goede en snelle levering

Goeie goedkope prijzen tegenover de automaterialen zaken. Goede levering en ik zal hier zeker vaker bestellen.

Zeer betrouwbare en snelle levering

Heb 2 weken gelden banden besteld bij autobanden-365. Na alle bevestigingen in de mail waren de banden de volgende dag al binnen. Kortom; zeer betrouwbare webwinkel met zeer snelle levering. Volgende keer zou ik weer bestellen bij autobanden-365 en deze ook aan bekenden aanbevelen.

Uitstekend internet bedrijf

Betreft:4 Nexen N'Blue HDPlus 175/60 R14 79H banden. Ik ben zeer tevreden over de door Autobanden-365.nl geleverde banden. De levering werd snel en correct uitgevoerd. Ik werd op de hoogte gehouden via de mail over de voortgang van de order en de aflevering.

groot

alles op tijd en zoals ik al besteld

Stipte levering !

Goede prijs voor kwaliteits banden. Aflevering stipt en op het juiste montage adres.

Dit bedrijf doet wat het belooft. Wat wil je nog meer?

Onze eerste ervaring was prima. Het aantal montageplaatsen is een pre. Geen enkele reden om een volgende keer een ander te zoeken.

Prima mogelijkheid om tot een weloverwogen keuze te komen

Zowel eigenschappen van veel verschillende banden als prijzen zijn beschikbaar om tot een goede afweging te kunnen komen. Het feit dat de banden kunnen worden afgeleverd bij bedrijven die de montage kunnen verzorgen maakt het heel simpel.

Vlotte, snelle bezorging

Zonder poespas snel geleverd.

goed, goedkoop en snel

Werkt echt goed. Woensdagmiddag besteld en donderdag netjes afgeleverd bij bandencentrale van mijn keuze (die gewenste banden zelf niet bij eigen leverancier kon bestellen). Bestelproces was erg eenvoudig en snel tegen een zeer goeie prijs. De prijs voor het omleggen bij de bandencentrale, zoals aangegeven op de site, klopte ook. Volgende keer weer via deze site, echt een aanrader!

Banden besteld en die waren binnen een paar dagen al geleverd bij het montagepunt, ging allemaal soepel.

voortreffelijk

Snelle service, goeie montagestations!!!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!