Snel geleverd!

Snel geleverd, bij de garage van mijn voorkeur (Autohaus K�hler , Hoofddorp) dus geen gesleep: zorgeloos! Met dank weer aan de mensen van K�hler!

De banden zijn nog niet in huis, maar ze waren snel besteld, ik kreeg de bevestiging snel via de mail. Zoals eerder, verwacht ik de banden snel in huis.

Correcte en zeer snelle levering

Correcte en zeer snelle levering. Wat incourante bandenmaat maar evengoed een zeer recente productiedatum, TOP. Er ging, van mijn kant, iets mis met de betaling, kreeg alle medewerking bij het oplossen.

2 banden gekocht voor caravan.

Banden netjes en snel geleverd.

Prima levering.

In eerste instantie was ik een enig zins ge�rriteerd. Ik had de banden op zondag besteld, er stond bij levering: tussen de 2 en 3 werkdagen. Dat zou dus tussen dinsdag en woensdag zijn. Kijk ik bij mijn bestelling: staat er dat de banden tussen woensdag en donderdag geleverd worden... Ik werd echter prettig verrast: dinsdag aan het eind van de ochtend waren de banden binnen! Prima geleverd.

Goede prijs, ruim assortiment

Goede prijs, ruime keuze aan banden. Snelle levering. Automatische bevestigingsmail was helaas niet werkend maar kreeg eerst volgende werkdag gelijk een mail (op eigen initiatief) van de klantenservice met de bevestiging van de bestelling en de onderkenning van de systeemfout.

Makkelijk en snel geregeld en stuk goedkoper

Eerst heb ik een garage in de buurt gezocht welke de banden zouden vervangen. Daarna heb ik 4 Continental 235/60 R17 114R gekocht bij Autobanden-365.nl tegen een gunstige prijs. Deze zouden rechtstreeks gestuurd worden naar de garage. Via de Trackingscode die in de mail stond, heb ik de levering (binnen 3 werkdagen) kunnen volgen en heb ik meteen daarna een afspraak gemaakt met de garage. Snel geregeld en in mijn geval ongeveer 130 euro bespaard t.o.v. andere garages. (en met een DOT-code van 1121 ??) Zeer aanbevelenswaardig!

Vlot geleverd maar geen info

Vlot geleverd. Maar geen enkel bericht over het tijdstip van bezorging. Vanmorgen nog de trace code ingevoerd. Geen info. En ineens zie ik dat ze bij de buren bezorgd zijn. Fijn dat ze er zijn. Maar dus geen info.

Genoeg keuze uit diverse merken banden�

Genoeg keuze uit diverse merken banden en uitleg voor en nadelen. Handig dat deze naar jouw autogaragw stuurt die je auto onderhoud.

Topservice en snelle levering

Topservice en snelle levering

Banden paradijs

Je maak je keuze, bestel, je betal, je ontvang je banden en ga lekker rijden! 5ster

De bestelde autobanden zijn vlot�

De bestelde autobanden zijn vlot geleverd aan het opgegeven montagepunt. Helaas kreeg ik van het op de website van Autobanden-365.nl genoemde montagepunt in Assen te horen dat het contract met Autobanden-365.nl al maanden geleden was opgezegd en dat zij voor deze website niet meer als montagepunt werkten!

Nog niets gehoord van bezorging oid

Nog niets gehoord van bezorging oid

Kan beter

In mei 2022 2 banden besteld. Binnen 4 dagen had ik ze binnen met DOT 5021, van december 2021. Had liever wat recentere banden gewild maar het is wat het is

Super snel geleverd!! Mijn complimenten.

supersnelle levering

supersnelle levering

Uitstekend!

Goede prijs, snel geleverd. Uitstekend!

Oude banden 2e keus troep van 9 jaar �

Oude banden 2e keus troep van 9 jaar oud en goedkope flut olie en kleine olie filters, je wordt opgelicht.. geen Factuur en of garantie factuur Ga er niet naar toe. Zodra je in je gelijk staat. Blokkeert hij je nummer, De eigenaar loert via camera naar zijn personeel.

Snel en simpel bestellen

Snel en simpel bestellen. Levering binnen paar dagen. Echt super....al jarenlang mijn leverancier van banden

Top! Perfect afgeleverd bij mijn dealer. Goede track en trace. Ik blijf mijn banden hier kopen!

Ik heb 4 nieuwe autobanden besteld en�

Ik heb 4 nieuwe autobanden besteld en laten bezorgen bij een garagebedrijf. Op de site wordt aangegeven dat de levertijd 3 a 4 dagen kan duren, heeft maar 2 dagen geduurd.

Goede prijs

Goede prijs, goede kwaliteit en snel ontvangen!!

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snel verstuurd en een prima prijs!

Snel verstuurd en een prima prijs!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!