Bestellen-leveren-rijden

Ik heb 4 banden besteld voor een zeer goede prijs. Ik heb meerdere sites bekeken en bij een aantal bedrijven langs geweest. Veel bedrijven hadden de banden niet op voorraad en de levertijd was bijna een week. Daarnaast heb ik geen betere prijs kunnen vinden De banden zijn snel en keurig afgeleverd bij het opgegeven adres. Ik rij inmiddels twe weken op mijn goodyear efficientgrip performance. Goede en stille band. Ben er zeer tevreden over.

Prima zaken gedaan via het internet

Zeer snel en betrouwbaar

super service!

hier voor de eerste keer banden besteld en alles verliep super. kreeg netjes overal een mailtje van en ging perfect. enige wat je zelf moet doen is contact opnemen met een werkplaats en je nieuwe rubbers liggen er onder!

Autobanden gekocht bij Autobanden -365.nl

Prima bedrijf. Autobanden op tijd geleverd. Site is makkelijk en toegankelijk. Betaling is betrouwbaar.

Super goed en super snel. !!!!

Bestelling eenvoudig. Gewenste lever moment precies en correct uitgevoerd. Ook goede info over levermoment. Uiterst effici�nt.

banden bestelling

Snelle levering naar montagebedrijf, heel goed geprijst

Goedkoop en goed geregeld

Na diverse autobanden sites te hebben bekeken kwam ik uit bij Autobanden-365, deze site kwam betrouwbaar en professioneel over. Makkelijk te bestellen en goede telefonische informatie over de banden.

goede levering maar niet goed advies gevonden, daardoor verkeerde set

Het leveringsproces was uitstekend maar na montage bleek dat de banden niet geschikt waren voor mijn bmw 520d 225/55r16: de wegligging was belabberd, ondanks dat het a-merk banden zijn. Het blijkt dat voor deze auto XL (extra load) banden nodig of runflats om een goede wegligging te hebben. Ik hierover advies verwacht. Nu zit ik met 4 banden waar ik niet mee kan rijden...

Het was toppy wij waren joppy

Wij moesten voor de keuring pronto 2 nieuwe banden hebben nou top geregeld volgende ochtend in huis

Snelle en goede levering. alles zoals belooft. Een tevreden klant die andere attendeert op deze site! Nergens goedkoper!! Gr, Rob.

GOED GEDAAN! Autobanden-365.nl

Website duidelijk, prijzen scherp en aflevering zoals beloofd. Een tevreden klant.

Perfect verzorgde levering tegen een goede prijs.

Alles wat beloofd wordt komt uit.

Snelle en correcte levering

Winterbanden met velgen besteld. Melding ontvangen dat de levering vertraging kan geven aangezien de velgen wat roest plekjes hebben. Hiervan foto's ontvangen en de keus gekregen andere laten leveren, wat extra levertijd geeft, of deze laten komen met reductie op de prijs en de volgende dag in huis. De laatste optie gekozen. Banden + velgen samen gebalanceerd de volgende dag geleverd gekregen. Zonder problemen de Wintersport genoten. Al met al een super service. Top Winterbanden-365.

levering banden

vlotte service toppie

Snel en praktisch

Deze site is duidelijk, snel en makkelijk. Banden zijn binnen een paar dagen bij het door jouw gekozen montage bedrijf. daarna gewoon een afspraak maken en klaar. Prijs: Goed. Zit bij de voordeligste. Keuze: genoeg. Je kunt tevens goed vergelijken in gelijke types. Website: Makkelijk en overzichtelijk. Levertijd: Snel.

Prima aflevering

duidelijke site, gemakkelijk en snel geleverd. Enige puntje van aandacht is dat de site meer klantervaringen van de banden mag bevatten.

Super goed geregeld

Goede website, goede prijzen. Ik kom zeker nog een keer terug

Bandenaankoop

Ik heb online banden besteld: scherpe prijs, prima en vlotte service. Ook telefonisch goed geadviseerd.

De juiste band voor een goede prijs, vlug geleverd!

De juiste band voor een goede prijs, vlug geleverd! Als ik weer een band nodig heb, bestel ik waarschijnlijk weer via deze site.

Duidelijke website, snelle levering en goede administratieve afhandeling.

Gewoon goed.....

4 Banden besteld voor een topprijs (in de aanbieding, 25% goedkoper!). Twee dagen later geleverd, super! Aanrader!

super!

Snel, vertrouwd en goed!

Banden besteld via internet, tegen een prijs waarvoor mijn dealer ze niet kon leveren, daar was hij heel eerlijk in. Besteld, 2 dagen later in huis. Keurig netjes afgeleverd. Zou het zo weer doen!

Het was heel makkelijk om op korte termijn een afspraak te maken en bij aankomst werd ik ook gelijk geholpen. De banden werden met 2 man er op gezet, dus binnen een kwartier was ik weer op weg.

Helemaal goed!

2 dagen na mijn bestelling werden de banden bij de afgesproken garage afgeleverd. Fijn dat je tevens een garage kunt kiezen die aangesloten is bij de site, dan kun je meteen het opleggen van de banden regelen. Goede prijs voor banden en duidelijke site.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!