snelle en correcte levering/prijsstelling

snelle en correcte levering/prijsstelling

Bestelde banden mooi op tijd bezorgd op het afleveradres!

Tot nu toe 2 maal banden besteld en 2 keer zijn ze mooi op tijd bezorgd op het opgegeven afleveradres. Makkelijk te bestellen en alles op tijd in huis! Een aanrader!!

Superscherpe prijzen en een snelle levering!

A-merk banden voor zeer scherpe prijzen! Bandencentra als Profile, Euromaster en Kwikfit kunnen hier niet tegenop concurreren. Dit i.c.m. een snelle aflevering van de nieuwe banden bij het montagepunt naar keuze in de buurt en duidelijkheid over de bijkomende kosten voor het omleggen adviseer ik voortaan aan mensen in mijn omgeving om de autobanden bij Autobanden365.nl aan te schaffen.

Snel en correct

Spannend om de eerste keer met een bedrijf in zee te gaan. Maar het is een aanrader.

Bestelling en track en trace zeer goed.

Bestelling kon binnen 24 uur worden geleverd. Niemand thuis bij levering. Transporteur deed uiterste best om alsnog te leveren.

snel en goed

online 2 banden bestelt,zelfde dag nog verzonden naar het montagepunt.door het montagepunt gebeld voor een afspraak en na nog geen dag had ik mijn banden al onder de auto.perfect en goedkoop

Goede en snelle levering!

Binnen 2 dagen mijn winterbanden in huis. Goed kwaliteit en goed verpakt!

Zoek-vergelijk-klik-koop-betaal zo simpel is het

Op de site van winterbanden.nl krijg je een helder overzicht met een duidelijke manier van bestellen. Zo vind je heel eenvoudig en snel de band die bij je past.

snel, goed, efficient, communicatief

Snelle afhandeling van de bestelling o.b.v. een duidelijke site en procedures. Adviseert goed en communicatie is goed. Werkt met een betrouwbare banden service partner in de woonbuurt.

Snel geleverd, goed verpakt. Prima service.

Snelle service, goede prijs

In verband met een lekke band maandag banden besteld, dinsdag geleverd en geplaatst. Super!

prima site!

Duidelijke, overzichtelijke site. Snelle service, zelfs in de kerstvakantie binnen een paar dagen bij bedrijf naar keuze afgeleverd! Voor zover te beoordelen prima banden, voor een mooie prijs.

Netjes gemonteerd.

Perfect!!

Duidelijke website. Goede prijs/kwaliteit, en na bestelling keurig op tijd afgeleverd!!

perfect

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering, niets op aan te merken

Top afhandeling!

Duidelijke site. Overzichtelijk en voor ieder te begrijpen. Snelle afhandeling naar service dealer. Na moment van bestellen, binnen 4 dagen de banden om de velg!

Toegankelijke website. Zonder probleem bestelling winterbanden geplaatst. Ondanks feestdagen (kerst en oud en nieuw) zijn de banden tijdig en gratis geleverd. Keurig verpakt en bezorgd.....en dat tegen een scherpe prijs.

een goed bedrijf levert op tijd en de tekst e

Deel uw eerlijke ervaring en help anderen bij het maken van betere keuzes.

Prima ervaring. Snel geleverd, goede prijs

Prima geregeld allemaal!

Snelle levering, goede prijs!

Prima geregeld

Snel geregeld en netjes afgehandeld.

winterbanden

erg snel geleverd super

De bestelling van de banden was makkelijk, de levering liep goed. Na problemen met 1 van de nieuwe banden uitstekend verder geholpen en nieuwe band gekregen. Aanrader

perfect geregeld

perfect geregeld, ondanks drukte met bezorging tussen kerst en jaarwisseling snel geleverd. ook goede communicatie tav levering.

Zeer tevreden klant.

Mijn beoordeling is uitstekend! Ik ben zeer tevreden over het hele traject. Allereerst was het heel overzichtelijk wanneer je op maat zocht welke banden geschikt waren voor je auto. Hier kwamen zowel A merken als B merken naar boven. Verder was het daarna heel overzichtelijk om te zien welke garage er in de buurt de banden kon monteren en wat het ging kosten. Tot slot kon je de banden naar de garage sturen en werd ik gebeld wanneer de banden binnen waren. Wat ik wel beter had willen zien is dat ik niet op een apart vinkje moet drukken om de buget banden te kunnen zien.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!