Banden voor BMW 520I

Duidelijke overzichtelijke site en natuurlijk banden top 100 ,zodat u zelf kunt zien welke banden goed getest zijn en wat label ze hebben . Zo krijg je een duidelijk beeld wat belangrijk is voor keuze banden voor je auto. Zeer correcte levering zoals afgesproken. Wij bevelen dit bedrijf ter zeerste aan voor banden .

Prima snelle service

Heb eind december winterbanden besteld. Ondanks de feestdagen had ik ze binnen 2 dagen in huis. Helmaal top.

Levering eindejaarsperiode

Ondanks de eindejaarsperiode had ik mijn twijfels of ik de bestelling vorige jaar nog zou ontvangen. Maar ondanks alle drukte en het einde van het jaar heb ik de bestelling op tijd en binnen 2 dagen mogen ontvangen. Super service!

Tevreden klant

Gebruikersvriendelijke site en correcte levereing van bestelde producten.

Super service

Op mijn vraag per E-mail werd zelfs rond de feestdagen zeer snel geantwoord. Toen ik uiteindelijk overging tot bestelling werd ik gebeld omdat vermoed werd dat eea niet helemaal goed ging. Meedenken met wat voor de klant goed is: nooit verwacht van een bedrijf, dat via internet verkoopt. Een volgende bestelling doe ik zeker weer bij hen en ik zal dit bedrijf zeer zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Bestelde winterbanden

Banden besteld en binnen twee dagen geleverd, gewoon heel goed...

Feestdagen en toch besteling op 31-12-2014 geleverd

Top service klant vriendelijk en goed advies voor redelijk prijs

Duidelijk en snel

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd. Tijdens de kerstdagen besteld en nog voor oud en nieuw geleverd! Chapeau.

Super snelle levering ondanks feestdagen

Besteld op 2e kerstdag en toch nog binnen op oudejaarsdag niet verwacht met de feestdagen , banden waren ook perfect zoals het hoord!

Snel geregeld en geleverd thuis of bij de 647 montage bedrijven

Veel keuzen van banden snel geleverd en evt gemonteerd door een aangegeven montage bedrijf bij jou in de buurt

uitstekend

ondanks de feestdagen toch op tijd mijn winterbanden gekregen , uitstekend gedaan, chapeau

Ontzettend snelle service!

De autobanden zelfs op oudjaarsdag ontvangen, ondanks berichten dat men niet bezorgt. Kregen een mail dat het verandert was en dus wel werd bezorgd. Keurige levering, ontzettend snel op tijd. Goede prijsklasse. Service dat er geen verzendkosten hoeven te worden betaald. (4 banden). Aanrader voor een ieder, hebben het zelfs al aangegeven binnen familie en vriendenkring. Nogmaals onze hartelijke dank!!!

snelle en goede prijs kwaliteits verhouding

Goede site veel keuze en gunstig geprijst

super tevreden over winterbanden-365.nl

ik ben verbluft over de snelle en simpele manier van bestellen . een duidelijke site en niet duur ! ik raad winterbanden-365.nl ook aan bij vrienden en bekenden en heb zo ook al meerdere klanten bij jullie bezorgd . ook de levering via dpd is keurig. groeten cecile smit

Snelle levering tegen een scherpe prijs!

Prima service, een overzichtelijke webpagina. Snelle levering en uitstekende informatie over het leveringsproces. Aanrader!

winterbanden

Goede prijs voor goede banden. Enige nadeel is dat ik 4 banden besteld heb en twee op de ene dag en 2 op een andere dag bezorgd kreeg.

Winterbanden Nokian 17"

Goed product voor een prima prijs op tijd geleverd op het goede adres.

Perfecte communicatie

Vond het een goede ervaring en vooral perfecte communicatie.

Snel, efficient, juiste prijs en prima afhandeling

De site bevat alle modellen, typen en een goed overzicht van welke winterbanden er in het assortiment zijn. Het bestellen van de banden verloopt eenvoudig en gemakkelijk. De afhandeling is prima, de banden worden snel geleverd en zijn keurig verpakt. Al met al een goede ervaring.

Correcte, vlotte behandeling

Snel geleverd, goeie banden, prijs/kwaliteit goed!

snel geleverd ondanks feestdagen

Snelle service en ook plezierig telefonisch contact ivm levering tussen de feestdagen (kerst en oud-en-nieuw). Nette prijs.

Alles goed geregeld

De banden zijn snel geleverd (ondanks de feestdagen) bij het montagepunt (autobedrijf Ripperda), die ook een goede service heeft verleend

Snelle service, alles klopte

Zelfs rond de kerst was de service perfect

Duidelijke website, met prima concurrerende prijzen. Ook de levering was snel.

super service!

zeer snelle levering zonder problemen.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!