doet werk vakkundig en komt betrouwbaar over

Geen poespas gewoon snel leveren wat je besteld.

Prima en duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering. Onder het motto: snel safe en simpel...

Op oudejaarsdag geleverd!!

geweldige levering

Super snelle levering !

Groot aanbod en een prima Service

Zo als in de Zomer besloot ik mijn banden te bestellen bij Autobanden-365.nl Een zeer groot aanbod aan scherpe prijzen deed me weer voor hun kiezen. Ook de minder bekende merken in west Eruropa "Nokian" enz. worden aangeboden. Helaas een foutje (van mijn kant) in het adres zorgde voor een niet al te snelle levering, maar dit werd keurig rechtgezet in overleg. TOP Service. Ik weet waar ik mijn volgende banden bestel

Snelle levering goede voorlichting op de site

Fijne website om inzicht te krijgen welke band geschikt is. Daarnaast snelle levering

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling!

Dinsdag voor de kerst mooie Nokian banden voor een hele mooie prijs besteld, vervolgens had ik ze de dag erna al binnen. Helemaal fantastisch.

Prima geregeld. Leveren keurig banden tegen een nette prijs

Prima geregeld. Leveren keurig banden tegen een nette prijs. Alleen een beetje raar dat ze een kortingcoupon geven op je volgende aankoop die maar een ruim maandje geldig is als je net 4 nieuwe banden heb gekocht. Ik hoop en verwacht toch iets langer met de nieuwe banden te doen.

Makkelijk, handig en de beste deal.

Eenvoudig gebruik en de beste deals maken van dit platform de ideale oplossing als je je eigen autobanden moet betalen.

eerste keer dat ik hier gebruik van maakte, prima bevallen

Wist niet dat het bestond, maakte er gebruik van en zal in het vervolg niet anders meer doen

prima top

snelle levering goede service nette prijs

Kopen zonder zorgen

's-Middags 4x Goodyear Wranglers voor mijn SUV besteld en de volgende dag werden deze al afgeleverd op het adres van opgave. Bestellen gaat zeer makkelijk en kan niet verkeerd gaan. Aanrader!

Autobanden 365.nl

Super prijzen prima service en snelle levering

Prima banden, snelle levering

Binnen drie werkdagen vier nieuwe banden geleverd gekregen. Via track and trace levering goed te volgen. Prijs banden prima voor elkaar. Zou volgende keer weer overwegen om hier banden te kopen.

Top banden maar dan bij 365 autobanden!

Snelle service, goede merkbanden, de helft zo goedkoop als bij de dealer en dot 2014! Ook geen fouten in de banden! Al met al dik tevreden!

...Binnen 21 uur besteld en geleverd !!!

- Binnen 21 uur besteld en geleverd - Middels trackingcode is bestelling overzichtelijk te volgen - Prijs: echt voordelig?? - Volgende 'bandenronde' zonder twijfel.....: autobanden365.nl !!

Ik ben een tevreden man.

De website is goed verzorgd en handig in gebruik. De bandenprijzen zijn zeer concurrerend. De banden werden zeer snel geleverd en door het aangesloten montagepunt (Axi-banden in Weurt) snel, vakkundig en vriendelijk geprijsd gemonteerd. Alles was prima geregeld.

Handig, snel en betrouwbaar

Voor het eerst winterbanden online besteld voor twee auto's. Kan niet anders zeggen dan dat het heel goed is bevallen. De banden worden keurig en snel geleverd op de gewenste locatie. In mijn geval direct bij Autobanden Andelst die direct contact met mij opnamen voor het maken van een afspraak waarna de banden vakkundig werden omgewisseld. Kan het dus iedereen aanraden en het scheelde daarnaast enorm in de aanschafkosten.

Snelle levering, alles top geregeld

Geen bijzonderheden!

Snelle levering en uitstekende service

Ondanks bestellen op een druk moment (net voor de kerst) levering binnen ��n dag. Gekozen montagepunt ook betrouwbaar en snel.

Hartstikke goed

Alles is naar wens, zeer te vreden. Was 1e keer voor mij deze ervaring Perfect gedaan !

Goede banden voor een goede prijs

besteld, afgeleverd en gemonteerd soepel, zonder problemen. Ga ik voortaan zo doen!

Makkelijke manier om aan goede en voordelige autobanden te kopen is via Autobanden-365.nl

Zelf uitzoeken welke banden je wilt hebben op internet, vervolgens de banden bestellen bij de voordeligste leverancier. In mijn geval was dat Autobanden 365. nl. Er waren meerdere garages bij mij in de buurt, waar ik de banden kon laten bezorgen en laten monteren. Dit duurde drie dagen. In de tussentijd afspraak gemaakt met de garage, dus ze konden meteen gemonteerd worden � �15,- per stuk. Alles bij elkaar scheelde me het ,t.o.v. de zg. Vakgarage, �200,- voor vier banden

Precies wat ik nodig had!

Autobanden-365 heeft het specifieke type banden voor mijn bestelbus supersnel kunnen leveren. Zij hebben een groot assortiment. Montage zonder problemen. Top.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!