Zo�n beetje de goedkoopste Continental�

Zo�n beetje de goedkoopste Continental Ecocontact 6 banden die ik kon vinden. Bestellen en levering was uit de kunst!

Snelle levering en goede montage

4 banden besteld en deze bij een montagebedrijf laten afleveren. Op maandag besteld, woensdag verzonden, donderdag ontvangen en vrijdag op de auto gezet. Afspraak maken met het montagebedrijf verliep prima en ze hebben de banden keurig omgewisseld tegen de prijs zoals vermeld op de site. Als je dus op je autobanden wilt besparen, moet je ze vooral via internet bestellen.

Prima geregeld en bezorgd

Prima geregeld en bezorgd

Werk aan de winkel voor Autobanden-365

Autobanden-365 is een webshop die zijn zaken duidelijk niet op orde heeft. Het door mij gekozen montagepunt blijkt zich reeds lang geleden afgemeld te hebben bij Autobanden-365 en monteert dus geen (elders gekochte) banden meer. Verder is het telefoonnummer van dat montagepunt, dat op de bevestiging wordt vermeld onjuist. Het is van de buren, die zich bij mij beklaagden in het verleden tig keren gebeld te zijn voor het monteren van banden. Verder was alles in orde, dus toch 3 sterren.

Peefecte behandeling !!!

Peefecte behandeling !!!

de bestelde banden op tijd geleverd en�

de bestelde banden op tijd geleverd en een goede prijs!

Prima band

De banden zijn na een paar dagen bij het auto bedrijf gebracht .Ik weet nog niet of ze goed rijden maar daar heb ik alle vertrouwen in!

Probleemloze bestelling en levering�

Probleemloze bestelling en levering tegen aantrekkelijke bandenprijs.

.Goede kordate afhandeling van order

.Goede kordate afhandeling van order

Prima levering

Prima levering! Goede banden. Zeer tevreden.

Correct en tijdig geleverd.

Correct en tijdig geleverd.

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering

Goede technische informatie over de�

Goede technische informatie over de band. Productiedatum band wordt alleen vermeld als de band ouder is dan 1 jaar. Afhandeling financieel perfect en aflevering ook prima. Dpd gaf alleen een verkeerd afleveradres op in de tr en tr info. Prijs is ok. Alleen de benzineprijs mag van mij omlaag...:)

Zeer goede service en erg klantgericht. Ontving de banden al een dag na de bestelling.

Heb snel m'n autoband kunnen vinden

Heb snel m'n autoband kunnen vinden. Vul de maten in en je krijgt een hele lijst met het best geadviseerde autoband voor jou auto. Daarnaast kun je altijd zelf jouw voorkeur aangeven qua merk, profiel enz. Wat wil je nog meer

Goede website

Goede website, snel geregeld. Ook netjes dat de banden bij de garage worden bezorgd. Scheelt weer schouwen.??

Top levering

In het weekend besteld en maandagmorgen in de garage.

Goede website ,prijs kwaliteit�

Goede website ,prijs kwaliteit verhouding zeer goed ben zeer te vrede.

5 euro extra kosten voor mistercash

5 euro extra kosten voor mistercash. Waardeloos!!!!

Zeer prettige ervaring en fantastische�

Zeer prettige ervaring en fantastische service

Ik heb geen berichtje gekregen,dat de�

Ik heb geen berichtje gekregen,dat de banden aan zijn gekomen bij de garage waardoor de afspraak wat vertraging heeft opgelopen.

Prima aankoop weer!

Bestel al jaren hier me banden. Vorige keer duurde de bezorging echtr veel langer dan verwacht. Daarom 4 sterren. Echter nu banden besteld en volgende dag binnen. Dus weer een ster. Zijn wel DOT 2019 banden, wellicht dat deze in Nederland opgeslagen waren. :)

Goede service!

Autoband besteld via deze site, laten afleveren bij een garage in de buurt en vervolgens daar voor een klein prijsje deze op de auto laten monteren.

prima levering en prima manier van�

prima levering en prima manier van communiceren

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!