Zelfs een leek kan nu zelf de winterbanden regelen !

De website is zo ingericht dat het niet kan mislukken. Toen er voor mij (na afloop van het bestellen) toch nog een vraag ontstond i.v.m. de levertijd en mijn planning bleek er bij Winterbanden-365 nog gewoon menselijk contact mogelijk - dit zelfs bij mijn eerste telefonische poging ! De medewerker was terzake kundig, beleefd en serviceverlenend. Alleen hiervoor al 5sterren mensen van Winterbanden, want dat is tegenwoordig echt een uitzondering.

snelle levering zoals beloofd

Banden warden snel geleverd en de site is erg duidelijk met het maken van een keuze, een aanrader dus.

goede snelle levering.

goede snelle levering, deel levering had wel even vermeld kunnen worden.

Goede band voor een nette prijs

Snelle levering. Band voldoet aan de verwachtingen. Scherpe prijs.

Snel geleverd en goedkoop!

Alles snel en volgens afs[raak verlopen. Enige minpuntje was dat als ik de bestelling zou wijzigen hiervoor 25 euro in rekening werd gebracht, maar dit was gelukkig niet nodig.

Zoals het hoort

Banden zoeken, bestellen en geleverd krijgen.... Dit is zoals het hoort.. Grote pluim!!!

Prima service met garage

Ik heb besteling geplaatst en werd gebeld door de selecteerde garage. Die gaven aan dat banden binnen waren en wilde een afspraak maken. Prima service.

Snelle en correcte levering

Goede prijs, snelle levering. Eenvoudige wijze van bestellen. Mijn banden in november 2014 besteld en geleverd , hadden als productiedatum maart 2014. Prima dus. Toch zou het handig zijn vooraf de productiedatum te weten, omdat niemand banden wil die ouder zijn dan een jaar, tenzij tegen een lagere prijs. Meer een verbeterpuntje dan kritiek.

Super geregeld en snel in een drukke tijd!

Zeer gemakkelijk de juiste banden gevonden en besteld. Levering binnen 1 week en dat in een tijd dat heel veel mensen winterbanden bestellen. Alles zag er keurig uit en paste precies. Laat de winter maar komen.

Shoot and forget

Belangrijk voor mij is de eenvoud, betrouwbaarheid en diversiteit aan aflevermogelijkheden. Op alle punten scoort winterbanden-365.nl de maximale score. De user-interface is eenvoudig, kent genoeg filtermogelijkheden, de diversiteit aan aangesloten garages is groot en de interactie tussen de partijen is goed. Dit alles bij elkaar genomen levert een hoog betrouwbaarheidsgevoel op wat voor mij van doorslaggevende motivering was om opnieuw te bestellen.

Uitstekende en snelle service

Ben zeer tevreden met me winterbanden. Waren de volgende dag in huis. Site werkt erg goed en makkelijk en zijn heel erg klantvriendelijk. Echt een aanrader om te bestellen

Levering van 2 zomer banden

Goed geleverd volgens afspraak

Handig, en goed geregeld

Een goede manier om eens in contact te komen met de kleinere garage om de hoek. Het kleine MKB wordt op deze manier extra bediend.

Snelle en goed levering, maar banden hebben verkeerd opgeslagen gelegen.

Op zich ben ik tevreden over de bestelde en geleverde banden, ging allemaal correct. Echter bij het monteren van de banden bleek dat de banden verkeerd in opslag hadden gelegen, want de wangen en hielen van de band waren veel te ver naar binnen gedrukt waardoor het erg lastig was om de banden te monteren. Uiteindelijk na veel moeite wel gelukt overigens, maar blijkbaar hebben deze banden een tijd lang onderaan van een veel te grote stapel gelegen.

Snelle en correcte afhandeling

Prima keuze alhoewel er meerdere sites zijn waar je prima banden kunt kopen voor gelijk waardige prijzen. De keuze in afleveradres en prijzen van montage maken het verschil in totaalprijs.

perfecte service en goede prijs

Bestellen ging makkelijk, goede overzichtelijke website. Snelle bezorging en gemakkelijk bij veel garages te bezorgen en te monteren. geen negatieve dingen op te merken.

goed product voor scherpe prijs

Eerlijke prijs snelle levering.zeer tevreden.

Fantastische Service! Alles klopte!

Ik zou Autobanden.nl aan iedereen kunnen aanbevelen. Perfekte service!

Goed concept...!

Uitstekend...! Zocht bepaalde banden, niet te leveren bij de bekende bandenboeren of levertijd van een week. S'middags de banden besteld en volgende dag geleverd bij het uitgezochte garagebedrijf. Daar afspraak gemaakt en binnen no-time weer rijden met gloednieuwe bandjes. Ik vind het een goed concept, banden bestellen op internet, een montagepunt uitzoeken, de banden worden snel bezorgd en aangesloten garagebedrijven weten ook van wanten. AANRADER...!

Snel en efficient. Laagste prijs.

De hele aankoop ging gesmeerd. Zoeken op de site is efficient. Laagste prijs tov. andere aanbieders. Banden afgeleverd bij mobiele bandenservice eindhoven, en voor de deur gebalanceerd en gemonteerd. Heel tevreden.

Het juiste product geleverd binnen de afgesproken tijd!

Zoals de titel al aangeeft precies doen wat je belooft. Dat is in mijn ogen het belangrijkste en bind klanten.

Super tevreden

super geregeld. ...

Nieuwe banden.

Perfecte snelle service, kundig en vriendelijk personeel.

Goed, snel, correct en voordelig

Duidelijke site, goede informatie, veel keus. Snelle levering. Tevreden. Geen spijt en vooral netjes. Op moment van bestellen nog even waarschuwen en een aantal feiten geven om te dubbel-checken. Volgende keer weer!

netjes op tijd afgeleverd

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!